• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Domates çorbası
Kadınbudu köfte
Patates kızartması
Salata vee yoğurt

Gel kuşum beklerimm koçiş geç gelecek gideceğim almaya yine kenjitsuya gitti...Beraber oturur yerizz:56::56::56:

vay vay vay menüye bak :25::25: kendimi hiç iyi hissetmiyorum bune yaaa akşama kadar çalış gel bide evde çalış:84::84: ne güzel akşama kadar neler hazırlamışsın :48: iyiki hamile değilimm:52::52:

vay vay vay menüye bak :25::25: kendimi hiç iyi hissetmiyorum bune yaaa akşama kadar çalış gel bide evde çalış:84::84: ne güzel akşama kadar neler hazırlamışsın :48: iyiki hamile değilimm:52::52:

Canım haftada bir yemek yapınca menüde böyle oluyor gerçi dünde yaptım götürdük abimlere hep berabeer yedik dünde:
Tarhana çorbası
Tepsi kebabı
Pilav yoğurt

yapmıştımmmm hamaratlığım tuttu bu haftaaaa:1::1::1::1:Gel yiyelim valla gönlüm zengindir kapımı çalanı sofraya alırım:66::66::66:

Canım haftada bir yemek yapınca menüde böyle oluyor gerçi dünde yaptım götürdük abimlere hep berabeer yedik dünde:
Tarhana çorbası
Tepsi kebabı
Pilav yoğurt

yapmıştımmmm hamaratlığım tuttu bu haftaaaa:1::1::1::1:Gel yiyelim valla gönlüm zengindir kapımı çalanı sofraya alırım:66::66::66:

valla ben bir çorba salata yazık benim kocişe yaaa:58: bende haftasonu yaparım onaa:62::64:

Back