HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

hoşgeldin şebnemcimmm inş biz de en kısa zamanda anne oluruzz

hoşbulduk cnm amin bütün topikdeki anne aday adaylarına allah en kısa zamanda anne olmayı nasib etsinnn

hemşerim nasılsın :) burdada mı karşılaştık kim yazıyor Batları batim 29 haziran çıktı

Ben yazıyorum cnm hemen ekliyorummm

Kıslarrr bi karar verdim kim ne derse desin ayın 14 ü gelmeden bişey yapmıcam ahada yazdım buraya

ben de bu ay en fazla 1 gece ara vereyim diyorum hahahaha :)))))) sonra kocam kaçar herhalde benden bilmem ki canına mı minnet olur yoksa

ahh cnm ben ne bileyim :))) olsun ya haziran dedik belki bizimde temmuzda olur

senin 14ündemi başlıyor denizcim benimde 10-15 arası az kaldı :))

Canım biz bu gördüğün tayfa hep çalıştık bu ay sonuçlarımızı bekliyoruz artıkınnn ooo burada deli çoktu bide sen oldunn

sakın kaçmasına izin verme çalışmalara devam şurda 3 gün dişini sıksın sonra uyur bol bol
ya paşa paşa gelir ya daaaaa,

bu akşam boru dansı yapmayı düşünüyorum
yarın akşam kelepçelemeyi düşünüyorum
ertesi günde nuri alço abimiz gibi gazozuna ilaç atıcam

hadi gözün aydın cnm hemen olsun bitsinde haziran ayı içinde olsun bebekcik :)

adet olmadım da olcam galiba diyorum... kafayı yicem yaaa

Kız deli zaten çalışmış o sonucunu bekliyorr

tırlatcaz bebek bebek diye kocam dövecek artık yeter diyo gözünü açar açmaz internetin tepesine diyo gün sayıyorum artık adetime 2 gün kaldı.

amanınn ben onu düşünemedim ama napiim ben daha taze gelinim hoş 1 sene oldu kartlaştım da yeni alışıyorum ben kaçarken kocama hadi dersem şok olur

Bende taze gelinim ayın 19 unda evlilik yıldönümümüz ama meraklı melahatım ben her haltı biliyorummm

Canım biz bu gördüğün tayfa hep çalıştık bu ay sonuçlarımızı bekliyoruz artıkınnn ooo burada deli çoktu bide sen oldunn

ay hemende belli ettim kendimi hadi cnm hayırlısı olsun bakalım biz anca denemeye karar verdik ne olucak bakalım sonuç

ya paşa paşa gelir ya daaaaa,

bu akşam boru dansı yapmayı düşünüyorum
yarın akşam kelepçelemeyi düşünüyorum
ertesi günde nuri alço abimiz gibi gazozuna ilaç atıcam

hadi cnm kolay gelsin biz pek iştahlıyız bakalım ne zaman pes edicez :)

amanınn ben onu düşünemedim ama napiim ben daha taze gelinim hoş 1 sene oldu kartlaştım da yeni alışıyorum ben kaçarken kocama hadi dersem şok olur

luckycim ben kaçıyordum ama artıkl kaçmak yok onşar kaçıcak

Kociş benide gebertecek bide bizimki uzak doğu sporlarına gidiyo bana bak diye kafanı başka şeylerle dağıt yoksa ben gelip kılıçla dağıtırım tırstımmmmmm

Bende taze gelinim ayın 19 unda evlilik yıldönümümüz ama meraklı melahatım ben her haltı biliyorummm

hayırlı olsun cnm şimdiden :))) ya bana ark tavsiye etmişti hergün diye amanın nasıl yaaa demiştim ben de ama böyle olabileceği de aklıma gelmedi valla... o zaman bu ay tek sayılarda bi dahaki ay çift sayılarda deneyim ama yumurtlama dönemi her gün hehehe...

koyu kıvamlı akıntı yumurta çatladı mı demek öğrenemedim hala

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…