hoşgeldin şebnemcimmm inş biz de en kısa zamanda anne oluruzz
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
Kızlar burdan hesaplayın ovulasyon ve batlarınızı...
Ovulasyon.Yumurtlama Hesaplama Gebe Kalmak in En Uygun Zaman Hesaplama,Yumurtlama Dnemi Hesaplama,Yumurtlama Gn Hesaplama
Kızlar burdan hesaplayın ovulasyon ve batlarınızı...
hoşbulduk cnm amin bütün topikdeki anne aday adaylarına allah en kısa zamanda anne olmayı nasib etsinnn
hemşerim nasılsın :) burdada mı karşılaştık kim yazıyor Batları batim 29 haziran çıktı
karnıma agrı girdi galiba adet oalacam yaaa
hadi gözün aydın cnm hemen olsun bitsinde haziran ayı içinde olsun bebekcik :)
Kız deli zaten çalışmış o sonucunu bekliyorr
ben de bu ay en fazla 1 gece ara vereyim diyorum hahahaha :)))))) sonra kocam kaçar herhalde benden bilmem ki canına mı minnet olur yoksa
ahh cnm ben ne bileyim :)))olsun ya haziran dedik belki bizimde temmuzda olur
senin 14ündemi başlıyor denizcim benimde 10-15 arası az kaldı :))
ya paşa paşa gelir ya daaaaa,sakın kaçmasına izin verme çalışmalara devam şurda 3 gün dişini sıksın sonra uyur bol bol
Denede gör olacakları biz sürekli yapıcaz diye kuruluktan bi ay zor ilişkiye girdikk
hadi gözün aydın cnm hemen olsun bitsinde haziran ayı içinde olsun bebekcik :)
Kız deli zaten çalışmış o sonucunu bekliyorr
amanınn ben onu düşünemedim ama napiim ben daha taze gelinimhoş 1 sene oldu kartlaştım da yeni alışıyorum ben kaçarken kocama hadi dersem şok olur
Canım biz bu gördüğün tayfa hep çalıştık bu ay sonuçlarımızı bekliyoruz artıkınnn ooo burada deli çoktu bide sen oldunn
ya paşa paşa gelir ya daaaaa,
bu akşam boru dansı yapmayı düşünüyorum
yarın akşam kelepçelemeyi düşünüyorum
ertesi günde nuri alço abimiz gibi gazozuna ilaç atıcam
amanınn ben onu düşünemedim ama napiim ben daha taze gelinimhoş 1 sene oldu kartlaştım da yeni alışıyorum ben kaçarken kocama hadi dersem şok olur
Bende taze gelinim ayın 19 unda evlilik yıldönümümüz ama meraklı melahatım ben her haltı biliyorummm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?