HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

kızlaaar yumurtlama dönemini nerden hesaplayabilirim benim tarih sapıttı ama yaa hapı bırakınca 2 gün önce oldum tam olarak belirlenmez sanırım...
7 haziran, 12 mayıs, 14 nisan :S :S

Son düzenleme:
bu tablo yanlış dimi yaaa :44:

Son düzenleme:
kızlaaar yumurtlama dönemini nerden hesaplayabilirim benim tarih sapıttı ama yaa hapı bırakınca 2 gün önce oldum tam olarak belirlenmez sanırım...
7 haziran, 12 mayıs, 14 nisan :S :S

15.06.2011 ile 20.06.2011 arası yumurtlama günlerin canım bat ise 4 temmuzz

bu tablo yanlış dimi yaaa :44:

6-9-11. GÜNLER ÇALIŞTIMM dersime 12.gün yani dün kocam kaçtı halı saha maçına gitti döndüğünde bir maçı daha kaldıracak gücü yoktu. ama 13-14-15. gün kaçarı yok. artık gazozuna ilaç atmayı düşünüyorum

merhaba kızlar nasılsınız ??

luckyle aynı topikteyiz bizde çalışmalara başladık hayırlısıyla bu ay hamile kalmak istiyorum şu BAT ı banada hesaplayı verin en son 28 mayısta adetim başladı

bizde 15,16,17,20 ve 21..:97:

slm kızlar benide eklemişsiniz listeye teşekkür ederim inşallah haziran ayı uğurlu gelir ve hepimiz bebişlerimize kavuşuruz kızlar ben adetimin 14. günü kahverengimsi ve açık pembemsi bir lekelenme yaşadım ilk defa oldu biraz araştırdım yumurtlama döneminde bazen olabiliyormuş böyle şeyler ve bizde değerlendirdik o günleri acaba aranızda böyle birşeyle karşılaşan oldumu:26:

sakın kaçmasına izin verme çalışmalara devam şurda 3 gün dişini sıksın sonra uyur bol bol

merhaba kızlar nasılsınız ??

luckyle aynı topikteyiz bizde çalışmalara başladık hayırlısıyla bu ay hamile kalmak istiyorum şu BAT ı banada hesaplayı verin en son 28 mayısta adetim başladı

merhaba canım eğer 28 günde bir adet oluyorsan 24 haziran batın adetin ilk gününden itibaren başlıyorsun saymaya kaç günde bir adet oluyorsan ona göre hesaplıyorsun

kızlar peki noyu kıvamlı bi akıntı geliyor ya o yumurtanın çatladığını mı gösteriyo artık yumurtlama günlerinin başladığını mı...ilk ay gün takip etmeyim diyorum ama bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…