Kociş benide gebertecek bide bizimki uzak doğu sporlarına gidiyo bana bak diye kafanı başka şeylerle dağıt yoksa ben gelip kılıçla dağıtırım tırstımmmmmm
kocalara inat burdayız
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kociş benide gebertecek bide bizimki uzak doğu sporlarına gidiyo bana bak diye kafanı başka şeylerle dağıt yoksa ben gelip kılıçla dağıtırım tırstımmmmmm
ay hemende belli ettim kendimi hadi cnm hayırlısı olsun bakalım biz anca denemeye karar verdik ne olucak bakalım sonuç
hadi cnm kolay gelsin biz pek iştahlıyız bakalım ne zaman pes edicez :)
luckycim ben kaçıyordum ama artıkl kaçmak yok onşar kaçıcak
kocalara inat burdayız
sorma canım yaaa aynen şimdi ilk ay hergün desem canına minnet olur da 2. ayı bilmem
valla biz gün 2 kere bile yapabiliriz ayın 10undan sonra azıcık uğraşalım 1 ay hergün zor ya
valla biz gün 2 kere bile yapabiliriz ayın 10undan sonra azıcık uğraşalım 1 ay hergün zor ya
hafta sonları, sabah-öğle-akşam isteyen, peşimden koşan adam, nazlı gelin gibi şimdi kendi kaçıyor
hamile haberi yok, tırlattık, geyiğe vurduknaber canlarım okuldan geldim nasıl son durumlar haber verin bakalımmm:80::80:
Şebnemcim kelebeklikuzu yani selin hamile duymuşmuydunn
ahhh ahhh şu dönem bir geçsinnn çok pis intikamımı alacağım ama, şimdilik muhtacız onlara
aa bilmiyordum cnm hadi hayırlısı ne kadarlık oldu ayy çok sevindim
Amaniiiiinnn benim bu hafta yumurtlama dönemim, kociş yarın ist a gidiyo cuma dönecekkkk. Eyvahhhh. Nolcekk şimdi giderken şiringaya falan mı çeksem tüh tühh. Inşallah 2 gün yumurtlamam. Ovulasyon testini de almıştım...
kızlar ovulasyon testinin adı ne ve ne kadar...bu ay değil de ilerde lazım olur belki :d
adamları emellerimize alet edip, sonrada bir mendil gibi köşeye atıyoruz
adı ovulasyon testi LH test diye de geçiyo ben 18 ovulasyon 2 gebelik testini 19 a aldım kargo dahil. :) inşallah işe yarar.
adı ovulasyon testi LH test diye de geçiyo ben 18 ovulasyon 2 gebelik testini 19 a aldım kargo dahil. :) inşallah işe yarar.