Geçmişşi okuyamadım cnm umutdeniz ne oldu sonucun?
cnm yazamıcam bi arka sayfayı açta nasıl kriz geçirdiğimi görrrr pis dr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçmişşi okuyamadım cnm umutdeniz ne oldu sonucun?
kızlaaar yumurtlama dönemini nerden hesaplayabilirim benim tarih sapıttı ama yaa hapı bırakınca 2 gün önce oldum tam olarak belirlenmez sanırım...
7 haziran, 12 mayıs, 14 nisan :S :S
15.06.2011 ile 20.06.2011 arası yumurtlama günlerin canım bat ise 4 temmuzz
çok sağol cnm çoook sağol ben 7si diye vermiştim sana :)))
Ne yönden yanlış canım???
6-9-11. GÜNLER ÇALIŞTIMM dersime 12.gün yani dün kocam kaçtı halı saha maçına gitti döndüğünde bir maçı daha kaldıracak gücü yoktu. ama 13-14-15. gün kaçarı yok. artık gazozuna ilaç atmayı düşünüyorum
15. güne kadar doğru da ondan sonra da risk var diye biliyorum bi tanıdık regle 1-2 gün kala hamile kalmış öyle demişti
merhaba kızlar nasılsınız ??
luckyle aynı topikteyiz bizde çalışmalara başladık hayırlısıyla bu ay hamile kalmak istiyorum şu BAT ı banada hesaplayı verin en son 28 mayısta adetim başladı
6-9-11. GÜNLER ÇALIŞTIMM dersime 12.gün yani dün kocam kaçtı halı saha maçına gitti döndüğünde bir maçı daha kaldıracak gücü yoktu. ama 13-14-15. gün kaçarı yok. artık gazozuna ilaç atmayı düşünüyorum
merhaba kızlar nasılsınız ??
luckyle aynı topikteyiz bizde çalışmalara başladık hayırlısıyla bu ay hamile kalmak istiyorum şu BAT ı banada hesaplayı verin en son 28 mayısta adetim başladı