Kıslarrr kafama takıldı kanın menuel idrar testi gibi testi oluyomu ya bu dr delimi yoksaaa
hey allam ya kandan idrara mı,idrardan kana mı damlattı dedin sen :86:
hiçç duymadım bende varsa tabii :82:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kıslarrr kafama takıldı kanın menuel idrar testi gibi testi oluyomu ya bu dr delimi yoksaaa
tebi yımırtlama bittikten sora,''ben hamile bir kadınım'' tripleri başlıyo dimi
Kızlar herkese sorduğum soru günlerdir gögüslerim buz gibiydi bugün ise sıcacıkkk
benide sürekli sıkıştırır yere yuvarlar oraya buraya sürükler, mıncıklar, bende şimdi korkutuyorum artık böyle ani hareketler yapma ya tuttuysaa diyeaynen böyle dolaşıyorum evde
benimdeebenim daha çok var offfffff offffffff
ama hamileyken aşermesem bile, onu gecenin bir körü kaldırıp manava yollayacağım
benimdee
teeeee 30 haziran :18:
benide sürekli sıkıştırır yere yuvarlar oraya buraya sürükler, mıncıklar, bende şimdi korkutuyorum artık böyle ani hareketler yapma ya tuttuysaa diye
ama hamileyken aşermesem bile, onu gecenin bir körü kaldırıp manava yollayacağım
nurhancığımmm yımırtlamam geldi diye peşinde koşmaktan iflahım kesildi, hak etti hak ettiKızlar çok fenasınız siz yahuuu kocaların çekeceğini Allah görüyoda ondan vermiyo bize bebişşş adaletli dünyaa