Tekk değilim yaneee sevindimmmm
All bi deli daha biz böyle giderse tüm belirtileri yaşayıpta hamile kalamayanlardan olcazzzz kızlar biri beni durdursun delirdimmmmmmmmmm
almıyorr anacımmm almıyorr sinir etti beni, azgın kadınlar gibi kovalamaca oynamaya başlayacağım evde yakında
sanmıyorum meg ciğim. bilinçsizce korunmadan ilişkiye giren bir sürü insan var, o zaman hepsinin tutunmadan düşmüş olurdu, ama tıbben bilemiyorum tabii :26:
ama ben yinede o günlerde adamı sıkıştırmaya devam edeceğim
ben güç kuvvet kazansın diye (adam yoruldu artık tabiyumurtlamak için son günlerim kocişe nefes aldırmıyorum
ben güç kuvvet kazansın diye (adam yoruldu artık tabi)
öğlen kuruyemişçinin yolunu tuttum, fındık, ceviz, keçiboyunuz, incir 2 poşet doldurdum geldim, akşam tıkıcam ağzına
şu günler bir geçsin, bebeğimi kucağıma alayım, sürüm sürüm süründürücem onu peşimde , görecekk oooevet ya aynen,kaçıp dururken şimdi kovalamaca sürekli
ah bebik ahhhh :97:
kızz sende var birşey ama inş. Psikolojik değildirkızlarrrr midem kötüüüü
şu günler bir geçsin, bebeğimi kucağıma alayım, sürüm sürüm süründürücem onu peşimde , görecekk ooo
uğraa uğraa, ben internette okumuştum, birde benim beslenme danışmanım demişti. keçi boynuzu yesinler, birde günde 2 kaşık pekmez, güç veriyormuş, benimki pekmezi yemediği için hafif sulandırıp içiriyorum.hmm iyi fikirmiş aslında :78::82:
bende bi uğriim kuruyemişçiye :86:
ne gzl en azından bi şeyler oluyormuş.ben de tık yok her şey normal seyrinde :84::84::84::84::84:
uğraa uğraa, ben internette okumuştum, birde benim beslenme danışmanım demişti. keçi boynuzu yesinler, birde günde 2 kaşık pekmez, güç veriyormuş, benimki pekmezi yemediği için hafif sulandırıp içiriyorum.
:86:ya bende çaktırmadan ne seviyosa onu pişiriyorum,alıyorum koyuyorum gözünün önüne yesin diye..
Midem tuhaf kızlar gerçekten psikoloji değildir sankimmm
bende çaktırmamaya çalışıyodum ne bilim erkeklik gurur der bozulur filan.
ama yumurtlama bitti herşey bitti.
şimdi ben ondan istiyorum yüzsüz yüzsüz ya hamileysem diyorum koşmaya başlıyo.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?