kızlar kan testi ile ilgili soruma nolur yanıt verin...nereye gitmemiz gerekiyor kadın doğum uzmanına mı?? özel hastahane sağlık ocağı nereye ne deyip yaptırıyoruz??? Yoksa kadın doğum uzmanına gidip sıra mı bekliyorzz
kan testinde yüzde yüz çıkıyo kızlar idrar testinde ise çok çok belli olunca ancak çıkar. Hadi kaos bi git gel bakalım çatladım ben, sen nasıl duruyon yaww
sağlık ocakları ücretsiz yapıyo ama 2-3 gün sonra sonuç veriyo
kızılay 20tl karşılığında yapıyo
özel hastanelerin fiyatları değişken 30-60tl arası
çok teşekkürlerr..direkt kan testi yaptıracağım diyoruz demi sıra fln bekleme yok doktor önünde
yok hayır cnm yanlız sağlık ocakları bazen kıllık yapabiliyo ne içindi diyo gebelik için dediğinde kaç gün gününüz geçti diyolar 1-2 gün se bekle 1 hafta sonra gel diyebiliyolar
yaptırdım cnm ben sonucu bekliorum... Sen orayı kaçırdın glb yahuuu
öyle durumda 1 hafta diyeceğiz demek ki geçse de geçmese de :))) para almıyorlar ya ondandır
yok hayır cnm yanlız sağlık ocakları bazen kıllık yapabiliyo ne içindi diyo gebelik için dediğinde kaç gün gününüz geçti diyolar 1-2 gün se bekle 1 hafta sonra gel diyebiliyolar
evet 6 gün falan demek lazım
sonuç çıkınca ne yalan uydurcan atıyorum hamilesin ama değerin 30larda bişi çıktı 6 gün geçiken adamın 1000lerde çıkması lazım örneğin
tabi orası öyle işini yaptırana kadar ama yalana başvurmadanda yapılabilir sanki
sonuç çıkınca ne yalan uydurcan atıyorum hamilesin ama değerin 30larda bişi çıktı 6 gün geçiken adamın 1000lerde çıkması lazım örneğin
gerek yok tatlı dil yılanı deliğinden çıkarır allem eder kallem eder yaptırtırım o günler hele bi gelsin dehayırlısıyla bebek şüphesi olsunda ben yine günüm 1 hafta geçmeden test yapmam aldım geçen ay boyumun ölçüsünü
kızlarrr mutsuzluktan ölüomm ben glbbbb aradım şimdi NEGATİFFF çıktı.. moralim çok bozukkk..
kızlarrr mutsuzluktan ölüomm ben glbbbb aradım şimdi NEGATİFFF çıktı.. moralim çok bozukkk..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?