Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa
kızlaR günaydınnn ççok heyecanlıyımmm sabah test yaptım çok silik ikinci çizgi gördüm. vee gidip kan testi yaptırdım bi saat sonra sonucumu alıcam offf ne olur doğru çıksın test allahım yaaa
inş. canımm çok heyecanlıyımm
Kızım ben yanılmam ne dedim sana...Sen hamişsin....
milleti rahat bırakmas gidip test yapsanıza die kendi meraktan öldürür hay allahım yaaa..
dün gece akıntı şikayeti bu sabah mide bulntısı mide yanması hadi git bi test yaptırda rahatlayalım yahuuuuuuuuu
hadi teyzecim annenin göbüşünde ol
yaa işte emin olamıorum çok çok silikti günüm geçti bu kadar silik olması normalmi?
yaa işte emin olamıorum çok çok silikti günüm geçti bu kadar silik olması normalmi?
umutdeniz sende bi test yaptırsana bence sendede bebiş var
Yaaa birileri erken diyo test için birileri git diyoo bende arada kaldımm...Sağlık ocaklarında yapıyolarmı uzağa gidemem çünkü midem bulanıyoo
Gaza geldim valla kızlar bende gidiyorum yarın saat 45 dakikaya burdayım ama sonuç hemen çıkarmı bilmem
Gaza geldim valla kızlar bende gidiyorum yarın saat 45 dakikaya burdayım ama sonuç hemen çıkarmı bilmem
kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran
Aysunsedat 09 Haziran
Emotionleon 10 Haziran
Serdarzu 10 Haziran
tgull 12 Haziran
Z_victory 12 Haziran
umutdeniz 13 Haziran
Meg 13 Haziran
Seyyah1984 13 Haziran
Bilginkız 13 Haziran