HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

neyse kızlar size iyi muhabbetler kaynanam aradı kahvaltıya bekliyomuş eltim varmış kendinize iyi bakın bebekli hamiş günler hepinize inşallah hanımlar

geçmişi okuyamadımm iki gün giremedim ne kadar ilerlemişiz böyle maşallah
bu arada kızlar c.tesi kontorlüm vardı gittim doktora yumuşlar pek iyi gelişmemiş 5 gün sonra tekrar gel dedi rahim duvarı da biraz inceymiş tekrar bant verdi bana doktorrr moralim bozullduuuu

Allahhhhhhhhhhhhh kim gelmiş bercestem kuşummmmmm hoşgeldinnn

canım dayanamadım dün hiç giremedim yaaa çok özlemişim okula gitmeden gireyim dedimm birazdan gitcem ama listeden bir haber varmıki

Son düzenleme:

Bozma canım moralini bunların hepsi bir sınav geçeceğiz elbet bu sınavdannn

Bozma canım moralini bunların hepsi bir sınav geçeceğiz elbet bu sınavdannn

elbette canım öyle Allah'ın iznyle her şey geride kalıcak ama işte insanoğluyuz ister istemez biraz üzülüyoruz bu arada canım adetimin 11.günü baktı doktor sizce nasıl erken değil mi daha gelişir belki 5 güne kadar kendimi nasıl avuturuyorum ama

Yok canım listedeki gibi herşeyyy bende bugün evde değilim 3 4 gibi evden çıkıcam

muccck canım benim hadi ben çıktım daha saçımı kuruluyacam sonra görüşürüzzz aslı şimdi derseeee gidiyo ben kaos gibi derste konuşamam ben bahçedeyimmm kaos ne yaptı yaa herkesi merak ediyorum sen yaz ben saçımı kurulayıp geliyorummm

Hımmm saçlar kurulandığına göre gece bişiler olmuşşşBak bakem gözden kaçarmıKaosumuz beklemede canım bugün kırmızılar gözükmese yine test yapar bekliyoruz bizdeee

Canım daha dur biz 14.gün diye biliyoruz yumurtlamaya erken tabi ama bünyeye görede değişiyor valla tıpa ben çok güvenmiyorum...Küçüklüğümden biliyorum yalan atar hastaneye giderdim okula gitmemek için hemen bi hastalık teşhisi koyarlardı...Hatta geçen kasıklarım fena ağırdı geçen aylardı gittik bişey bulamadılar çıkışta yapamadılar dr ne yazayım sonucada senin çıkışını yapayım diye bana sordu hepsi boşşş Sen Allaha sığın yeterrrr

günaydın kızlar
c.tesiden beri giremedim nete sayfalar ne kadar ilerlemiş böyle maşallah size... ben geçmişi okumaya gidiyorum bayyyyy

günaydınnnnn anne adayları
nasılsınız?
hamile haberi yok galiba cerenim dışında.
benimde kaynanatör gelmişti , giremedim, muhabbet almış başını gitmiş takip edemedim valla, ara ara girip okumaya çalışıyorum.
umutdenizciğimmm müjde vermek isterim ama benim batt teeeeeeeeeee 30 haziran daha çok var yanii. şu anda çalışmalar devam ediyor.
bu arada hakkatten yaniii tarihi gelenlerden niye ses çıkmıyor.:44:

Hımmm saçlar kurulandığına göre gece bişiler olmuşşşBak bakem gözden kaçarmıKaosumuz beklemede canım bugün kırmızılar gözükmese yine test yapar bekliyoruz bizdeee

dün okadar yorgundumki hiç bişey olmadı sadece evde biraz kovalamaca oynadık ben önde kociş arkada valla bugün kaçarı yok bu arada biz korunuyoruz yaa bu ay istediğim gibi naz yapabilirimmm ben her sabah duş alırım duş almadan okula gidemem

merhaba kızlar nasılsınız??ben de haziran ayında hamile olmak istiyorum 9 haziranda regl olacağım ondan sonra inş hamile kalmak istiyorum doğru yerde miyim :)))

evet canım inşallah daha erken diye düşünüyorum bi de benim yumurtlamam ayın sonuna doğru oluyordu eskiden daha 17 gün var adetime gelişir inşallahhh Yarabbimmmmmmmmmmmmm

Kızzzz delüüü madem korunuyon listede ne işin var atıyorum seni ekiptennn

merhaba kızlar nasılsınız??ben de haziran ayında hamile olmak istiyorum 9 haziranda regl olacağım ondan sonra inş hamile kalmak istiyorum doğru yerde miyim :)))

hoşgeldin en doğru yerdesin canım bat ın da yakınmış ama o tarih geldiğinde buraya girip haber vereceksin yoksa almıyoruz dimi umutum denizim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…