nerde bu haziran anne adayları:))geliyom gidiyom kimse yok:2::2:
takipteyiz canım zaten benim bat 30 haziran
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
nerde bu haziran anne adayları:))geliyom gidiyom kimse yok:2::2:
selam kızlar bende haziran ayında hamile kalmak istiyorum allah izin verirse 4 gün sonrada rahim filmi çekinicem :18::18:
anlıyorum seni bende öleyim böle yaptıkça biraz daha zorlaşıyor olması[
cidden mi.böyle olunca olma ihtimali az mı.yani hamilelik psikolojiye bakıyor mu
evet cnm gittiğim doktorlar psikolojinin büyük önemi olduğunu sölemişlerdi çevremdede böle insanlar var ne zamanki çocuk fikrini kafalarından çıkarttılar hamile kaldılar
Canım yaaa Allah iyiliğini versin emiii çok güldüm yaaa
beni de ekler misin cnm...nasrettin hoca misali "ya tutarsa"
benim bat 11haziran ya da 13..
Ekledim çoktannnnnnnn
benim de bat 22 haziran. nolur olsun :):)
Günaydııın kızlaaar. İyisinizdir İnşAllah!!! Sabah sabah yürüyüşümü yaptım geldim. Bat-a 2 gün kaldı bir belirti yok, azacık sol goğüşümde ağırlık var sanki. 2 gündü karıncalamam var,sanki deri altında karıncalar var.. Bu yeni bir şey oldu. neden acaba? Test yapıp rutan düşmek istemiyorum, çünki bu ay Anne olacağıma okadar umutluyum ki!!! Öpüyorum hepinizi! Güzel haberlerinizi bekliyorum!
umutdeniz canııım İnşAllah hamişsin kardeşimde sivilceler çıktı hamiş olduğunda Valla çıldırıcak gibiyim. Bu kadar zor olacağını bilmiyordum, kardeşimde ablamda çocuk problemsiz oldu,bir tek benim böyle.. hepsi şimdi beni takib ediyor ne zmn olcaksın anne diye soruyorlar. Sallaya boş vere bilsem keş ke.. Tam da zamansız evde oturuyorum işsizim, her dakika bebek düşünüyorum. Kendimi oyalalayacak bişey bulsam bu kadar zor olmaz. Neise yaaa spor yapıyım bari