• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

HAZİRAN ayında hamile kalmak isteyenler haydi buraya!!!

Mavusbebek 03 Haziran
Sevfan 04 Haziran
Candas 04 Haziran
Haticecan 05 Haziran
Tatliasik 05 Haziran
kaos302 06 Haziran
Zeytinn 08 Haziran
Gunka 08 Haziran
Aysunsedat 09 Haziran
Emotionleon 10 Haziran
Serdarzu 10 Haziran
tgull 12 Haziran
Z_victory 12 Haziran

Listedeki arkadaşlar gidişat nedir varmı bi gelişme???

Kızlar listemiz 1. sayfada listeye eklenmek isteyen lütfen adet tarihlerini söylesin sonra neden eklenmemiş demesinnn:36::36::36:

anlıyorum seni bende öleyim böle yaptıkça biraz daha zorlaşıyor olması[

cidden mi.böyle olunca olma ihtimali az mı.yani hamilelik psikolojiye bakıyor mu

evet cnm gittiğim doktorlar psikolojinin büyük önemi olduğunu sölemişlerdi çevremdede böle insanlar var ne zamanki çocuk fikrini kafalarından çıkarttılar hamile kaldılar

benim de bat 22 haziran. nolur olsun :):):69:

Ekledim cnmm....Bizim topikte nolur lütfen yok anlaştık mı şekerim???Allaha bırakıyoruz o hayırlısını bizden daha iyi biliyor lütfen canını sıkma Allah elbet birrgün verecektir bebişlerimizi bize demekki bi zamanı varrrr tamam mı tatlımm:70::70::70::71:

Son düzenleme:
Kıssslarrrrr günaydınnnn....Yine ben yine bu saatte kalktım zorlada olsa sayenizde hemi valla hemi billaa:9::9::9:İşimi bitirip size çene yetiştirmem lazım nasıl olsa ahali 9 da falan toplanıyor o zamana kaddeennn kendine cici bakın işimi yapıp geliyorummm:9::9::9::9:

Günaydııın kızlaaar. İyisinizdir İnşAllah!!! Sabah sabah yürüyüşümü yaptım geldim. Bat-a 2 gün kaldı bir belirti yok, azacık sol goğüşümde ağırlık var sanki. 2 gündü karıncalamam var,sanki deri altında karıncalar var.. Bu yeni bir şey oldu. neden acaba? Test yapıp rutan düşmek istemiyorum, çünki bu ay Anne olacağıma okadar umutluyum ki!!! Öpüyorum hepinizi! Güzel haberlerinizi bekliyorum! :49::54:

Günaydııın kızlaaar. İyisinizdir İnşAllah!!! Sabah sabah yürüyüşümü yaptım geldim. Bat-a 2 gün kaldı bir belirti yok, azacık sol goğüşümde ağırlık var sanki. 2 gündü karıncalamam var,sanki deri altında karıncalar var.. Bu yeni bir şey oldu. neden acaba? Test yapıp rutan düşmek istemiyorum, çünki bu ay Anne olacağıma okadar umutluyum ki!!! Öpüyorum hepinizi! Güzel haberlerinizi bekliyorum! :49::54:

Valla canım bende herşey var ama psikolojik:1::1::1:Benimde 7 gün kaldı bende sabırsızlanıyorum benimde ilk defa yüzümde sivilce çıktı bi tanecik:1::1::1:Salla boşver takma takınca olmuyooo:29::29::29:

umutdeniz canııım İnşAllah hamişsin kardeşimde sivilceler çıktı hamiş olduğunda:49::54: Valla çıldırıcak gibiyim. Bu kadar zor olacağını bilmiyordum, kardeşimde ablamda çocuk problemsiz oldu,bir tek benim böyle.. hepsi şimdi beni takib ediyor ne zmn olcaksın anne diye soruyorlar. Sallaya boş vere bilsem keş ke.. Tam da zamansız evde oturuyorum işsizim, her dakika bebek düşünüyorum. Kendimi oyalalayacak bişey bulsam bu kadar zor olmaz. Neise yaaa spor yapıyım bari:32:

günaydınnn kızlarrr benim bat bugün bakalım neler olcek. dün test yaptım negatif maaleseff ve her tarafımda sivilceler bastı sanırsam regl olacağımm hayırlısı diorummm bi kaç gün içinde ak koyun kara koyun belli olur

umutdeniz canııım İnşAllah hamişsin kardeşimde sivilceler çıktı hamiş olduğunda:49::54: Valla çıldırıcak gibiyim. Bu kadar zor olacağını bilmiyordum, kardeşimde ablamda çocuk problemsiz oldu,bir tek benim böyle.. hepsi şimdi beni takib ediyor ne zmn olcaksın anne diye soruyorlar. Sallaya boş vere bilsem keş ke.. Tam da zamansız evde oturuyorum işsizim, her dakika bebek düşünüyorum. Kendimi oyalalayacak bişey bulsam bu kadar zor olmaz. Neise yaaa spor yapıyım bari:32:

bende psikilojik oldum yaa sabahtan akşama kadar araştırma yapıyorum yaa:43::43::43::43::43:

Back