- 20 Haziran 2014
- 7.987
- 3.830
Ayy ne güzel dimi o ses :) Allah kucağımıza almayıda nasip etsn sağlıklaHaftaya esimle beraber gidecez o zaman videoya alacam. Kiz sesinj duyunca gozlerim yasardı agladim inanamadim yaa. Doktor tekrar dinlettirdi bana zaten.
Ilk hamileligimi öğrendiğimde kiz hissetmistim ama su an erkek diyorum icimden oyle geciyor kismet tabi hangisi olursa fark etmez bende esimde kiz daha cok seviyoruz
Canım sen zaten normal yumurtluyomussun ondan sende kist yapmıştır, aslında sorunu bilmeden yapmamak lazım böyle kürleride ters etki yapıyorKızlar bu bal çörek otu kürü bende 5 cmlik kist yaptı hemde hamileyim ya şaşırdım o kadar büyük olmasına ağrı yapıyor zaten bu kür çok yumurtlamaya yardımcydı değilmi
Canım işte bi umut yaptm ya aslında 2 yıldır olmuyo diyorum ama son 6 ay 1 yıl falan üstüne düştük bu işin en son bu kürü gördüm bitkisel bi zararı olmaz diye düşünmüştüm ama oluyormuşCanım sen zaten normal yumurtluyomussun ondan sende kist yapmıştır, aslında sorunu bilmeden yapmamak lazım böyle kürleride ters etki yapıyor
Kız bide kaç ay olmadı bebiş bu ay denedim tuttu yani belkide yeterince büyümüyordu yumurtam nasıl denk geldiki yaptığım ay kaldmCanım sen zaten normal yumurtluyomussun ondan sende kist yapmıştır, aslında sorunu bilmeden yapmamak lazım böyle kürleride ters etki yapıyor
En gizelini yapmissin kuzum yum gunlerini takip etmeden gelisi güzel olan olan iliskiden bence daha sans vardir. Bak arkadasimda polistikover var kiz nasil olsa hamile kalamam demis ki zaten ilk sene istemiyormus o yuzden de hic korunma ihtiyaci da duymamis ama su an hamile doktor bile sasirmis yani.İnşAllah . Ama bu ay hiç bilmiyor ne zaman yumurtladığımı falan o yüzden beklemedeyim bakalım dua et bize. Test aldım Perşembe gününe kadar olmazsam yapıcam
Evet öyle valla kocama anlatinca tüyleri diken diken oldu bakalim o dinleyince ne tepki verecek cok merak ediyorumAyy ne güzel dimi o ses :) Allah kucağımıza almayıda nasip etsn sağlıkla
En gizelini yapmissin kuzum yum gunlerini takip etmeden gelisi güzel olan olan iliskiden bence daha sans vardir. Bak arkadasimda polistikover var kiz nasil olsa hamile kalamam demis ki zaten ilk sene istemiyormus o yuzden de hic korunma ihtiyaci da duymamis ama su an hamile doktor bile sasirmis yani.
Insallah rabbim sana da yasatir kuzum bu sevinci senden cift cizgili testler görürürüz
Nasip belkide vesile oldu dediğin gibi canmKız bide kaç ay olmadı bebiş bu ay denedim tuttu yani belkide yeterince büyümüyordu yumurtam nasıl denk geldiki yaptığım ay kaldm
Ne zaman gidiyorsun bir daha canımEvet öyle valla kocama anlatinca tüyleri diken diken oldu bakalim o dinleyince ne tepki verecek cok merak ediyorum
Belirti olarak benimde kasık ağrılarım vardı inşallah sennledir bebiş :)Kızlar günaydın nasılsınız ? Benim adetime 8 gün kaldı fakat yum sonra 2 gün sonra başlayan göğüs hassasiyeti var benim göğüs hassasiyetim normalde reglin ilk günü olur sonra geçer ama bu defa uçları acıyo ve bugün kalktığımdan beri regl ağrısı gibi kasıklarım sancıyo sizce erken mi regl olcam ? Yoksa bebişim benimle midir ?
Sağol canım cevap verdiğin için :) inşallahhh ya peki benim 8 günüm var normal mi yani regl ağrısı?Belirti olarak benimde kasık ağrılarım vardı inşallah sennledir bebiş :)
Normal canım merak etme :) var bişeyler inşallahSağol canım cevap verdiğin için :) inşallahhh ya peki benim 8 günüm var normal mi yani regl ağrısı?
Ay inşallah canım benim inşallah sende sağ Salim kucağına al inşallah :)Normal canım merak etme :) var bişeyler inşallah
amin canımmAy inşallah canım benim inşallah sende sağ Salim kucağına al inşallah :)
Canım bide progesteron testi yaptırdım bugün 23. Gündeyim 7.96 çıktı bu ne demek oluyo bi bilgin var mı ?amin canımm
Kuzum silik çizgin var görüyorum. ama albi test pek güvenilir değil diye okumuştum. yarın başak bir marka ile yapsana. inşallah sağlıkla çift çizgin koyulaşır.Kızlarrr üstteki ignenin 6. Güne ait alttaki 10. Gün bugün yaniSevsev12 Fairytale35 karapisso 0fLu everytime_night Eki Görüntüle 2196689 Eki Görüntüle 2196689
8gnenin etkisi geçmiştir ozaman demi kuzum ay inşallah ya ama burdaki eczanede farklı marka yok bu var tek 3 eczane var yakında hepsi albi satiyorKuzum silik çizgin var görüyorum. ama albi test pek güvenilir değil diye okumuştum. yarın başak bir marka ile yapsana. inşallah sağlıkla çift çizgin koyulaşır.