2024/2025 Gebeliğe Hazırlık Topiği :)

Günaydın arkadaşlar yardımcı olurmusunuz
18 eylülde yumurtam 2 cm ken çatlamaya başladı değerlendirdik , iki gündür aşırı bel ağrısı ve gaz sorunum var , göğüs hassasiyeti falan yok ama belirtimidir?
2 buçuk yıldır evliyim 1 buçuk yıla yakındır olmuyor her şeyi belirti sanıyordum psikolojikti şimdi bir tuhaf sanki?
Herşeyi belirti olarak görüp sonunda hüsrana uğrayanlar olarak akışa bırak. Her ay bir ümit beslediginde olmuyor. Umarım belirtidir. Ama sonuna kadar kendini bu yönde çok ümit verme. Sanki ümidi kesince daha çabuk oluyor bu çocuk olayı.

Balım ben hsg çektirdim, 2 tüp de açıkmış sorun yok dedi. Antibiyotik kullandığım için de bu ay denemeye cesaret edemedim. Benim amh 1 sınırda yani. O yüzden istersen süreci hızlandıralım diğer reglinde gel aşılama yapalım dedi onu bekliyorum. Sen nasılsın, bebiş nasılll😍
En güzel en hayırlı şekilde olsun inşallah 😍🙏🏻 Maalesef benim gelişim olmadığı için kürtaj yapıldı canım. Ben de bahara doğru tekrar denemeyi düşünüyorum ☺️

En güzel en hayırlı şekilde olsun inşallah 😍🙏🏻 Maalesef benim gelişim olmadığı için kürtaj yapıldı canım. Ben de bahara doğru tekrar denemeyi düşünüyorum ☺️
Yapma yaa üzüldüm😞 Nasılsın peki? Bu yaşanacaktı madem çok ilerlemeden bağlanmadan olması daha iyi oldu diye teselli etmiştim ben kendimi. İnsan başlarda zor toparlanıyor ama geçiyor zamanla, bu psikolojiyi de atlatırsın, yeniden hazır da hissedersin, sen iyi ol önemli olan o🌸

Bak kendini boşa üzdün hep. Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🌺🥰🥰 bol bol pozitif enerjiyi hisset artık
Evet hala anlamadım o test sonucu nasıl öyle çıktı valla günlerdir ağlamaktan ne göz ne baş ağrısı kaldı artık yemekten uykudan kesilmiştim. Ama böyle bir sonuç nasıl çıkabilir aklım almıyor.

Yapma yaa üzüldüm😞 Nasılsın peki? Bu yaşanacaktı madem çok ilerlemeden bağlanmadan olması daha iyi oldu diye teselli etmiştim ben kendimi. İnsan başlarda zor toparlanıyor ama geçiyor zamanla, bu psikolojiyi de atlatırsın, yeniden hazır da hissedersin, sen iyi ol önemli olan o🌸
Canımm çok teşekkür ederim 🥹 Ben daha iyiyim şimdi toparladım çok şükür. Ben de elimden geleni yaptım, hayırlısı buymuş diyorum. İnşallah Allah en hayırlı zamanda sağlıkla versin hepimize 🙏🏻

Kızlar merhaba. Benim bata 5 gün kaldı. Yumurtlama takibi yapmadım bu ay çok takıyorum diye. Ama uygulamaya göre yumurtlamadan sonra aşırı kasık ağrısı başladı. Daha önce kist ağrısı yaşadım öyle bir ağrı değildi. Regl ağrısı da değil. Sanki yumurtalarım eziliyormuş gibi bazen de iğne batıyormuş gibi. Hala arada sırada iğne batıp gidiyor. Az önce de göbek etrafımda bir iğneleme ağrısı oldu. Her ay göğüs ağrısı olurdu bu ay yok🤷‍♀️. Bir de akşam 8de uyuyakalıyorum. Normalde gece kuşuyum. Bunları yaşayıp hamile olan var mı?

Nasıl gidiyor canim neler hissediyorsun. Bende cuma günü aşılama oldum. Kendimi dinlemekten alıkoyamıyorum.
Evet hala anlamadım o test sonucu nasıl öyle çıktı valla günlerdir ağlamaktan ne göz ne baş ağrısı kaldı artık yemekten uykudan kesilmiştim. Ama böyle bir sonuç nasıl çıkabilir aklım almıyor.

Benim 3 4 gün süren göğüs ağrım ve kasıklarımda ovülasyondan 6 gün sonra başlayan ağrı olmuştu öyle anlamıştım. Göğüs ağrım geçmeyince test yaptım pozitif çıktı. Ama o an hiç düşünmüyordum bile negatif test sonucundan dolayı üzgündüm.

X