Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ayy çok güzelll. Hayırlı olsun. Haber verin bize de inşallah hayırlı haberleriniz olsun sağlıkla ilerlesinnKızlar geçen ay kimyasal gebelik geçirdim bilenler vardır reglim gecikti çift çizgi çıktı ultrasonda gözükmedi kan sonucu bekliyorum lütfen dua edin yine kimyasal olmasın
Eki Görüntüle 3453781
568 cıktı cok korkuyorum kimyasal olacak diyeAyy çok güzelll. Hayırlı olsun. Haber verin bize de inşallah hayırlı haberleriniz olsun sağlıkla ilerlesinn
Kız ne kimyasalı maşallah hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. 2. Kanı verip doktora kese görmeye gidebilirsinizz568 cıktı cok korkuyorum kimyasal olacak diye
Çok sağ ol canım cuma çağırdı Allah razı olsun içimi rahatlattınKız ne kimyasalı maşallah hiçbir şey olmaz Allah'ın izniyle. 2. Kanı verip doktora kese görmeye gidebilirsinizz
peki tesekkürlerGüncel grup temmuz ağustos olan dilerseniz oraya yazın
peki tesekkürler
agustos eyül olmasın?Güncel grup temmuz ağustos olan dilerseniz oraya yazın
agustos eyül olmasın?
Kızlar bizim bu ayda olmaz ise 11 ay olacak denemeye başlayalı belki cok fazla bir süre değil ama evliliğimde sorunkar yaşamaya sanki yetersiz gibi görülmeye başlandıgımı hissediyorum ikimizinde psikolojısını etkiliyor bu süreç ne kadar zormuş bazen diyorum hayırlısı neyse rabbim onu yaşatıyor galiba buda bi imtihan süreci diyorum bazende acaba hiç olmayacakmı diye vesveseye düsüyorum oncelik herkesin evine yuvasına huzurlar versin eşim benim hassasiyetimi bu konuda hiç anlamıyor üzüldüğümü cok belli etmiyorum bende o da etkılenmesn diye ama nasıl üzülmem nasıl anlamaz anlayamıyorum bana hassas davranması gerekirken bunu yapmıyor ne yapmam gerektiğini bilmiyorum bir yandan cocuk denerken bi yandan evlilikte sorunlar yaşamwk insanı cok değişik bir ikikeme sokuyor …
Canım Temmuz Ağustos grubundayız6 Temmuz 3 ağustos gunceller misin kuzum
Canım var gibi ya ben gördümKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Biz normalde küçük bebeğim olduğu için korunuyorduk ama geçtiğimiz çarşamba (ayın 17 sinde ) korunmasız ilişki oldu. Bat 20 temmuz hala olmadım. Döndüm düzenlidir günüm geçince salı günü hemen test yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bu sabah yine yaptım ben mi paronayaklık mı yapıyprum bilmiyorum ama sanki var gibi sizde bakıp yorumlayabilirmisiniz
DimiCanım var gibi ya ben gördüm
Bı kan mi versen ki gününden geçmiş baya
Kesin varKızlar merhaba size bir şey danışmak istiyorum. Biz normalde küçük bebeğim olduğu için korunuyorduk ama geçtiğimiz çarşamba (ayın 17 sinde ) korunmasız ilişki oldu. Bat 20 temmuz hala olmadım. Döndüm düzenlidir günüm geçince salı günü hemen test yaptım hiçbir şey çıkmadı. Bu sabah yine yaptım ben mi paronayaklık mı yapıyprum bilmiyorum ama sanki var gibi sizde bakıp yorumlayabilirmisiniz
Aile hekimim 10 gün öncesinde yapmıyor canım. Bekle biraz bakalım demişti oğlumdaBı kan mi versen ki gününden geçmiş baya
Öylemi diyorsunuzKesin var