Senin bat ayin kaci tatlimAmin inşallah hayırlısıyla
14 Eylül ama bu aralar sapma oluyor. Senin bat ne zamanSenin bat ayin kaci tatlim
amin inş. her ay bir umut bağlıyoruz rabbim en yakın zamanda nasip etsin inş hepimizeBuyrun kizlar eylül ayinda beraber bekleyelim burda insallah bu ay uğurlu gelir hepimize. Rabbim bebek isteyenlerin kucagini boş bırakmasın insallah isteyen herkese hayirli sağlıklı evlatlar nasip etsin
Benimde ayin 20si tatlim ama14 Eylül ama bu aralar sapma oluyor. Senin bat ne zaman
He kiz ya sorma yoruldum artk valla ama bi umut yine bu ay olur insallahamin inş. her ay bir umut bağlıyoruz rabbim en yakın zamanda nasip etsin inş hepimize
bnm bat 25 ağustostu hala gelen giden yok . gecikme olmuştur diyorum çünkü stresten her ay gecikme yaşıyorumHe kiz ya sorma yoruldum artk valla ama bi umut yine bu ay olur insallah
Insallah guzel güzel haberler verirsin canim bize var mi belirtiBenim de 3 eylül
Takvime göre yumurtlama gününde şehir dışında olacağım yani değerlendiremeyeceğizBenimde ayin 20si tatlim ama
Test yaptın mı?bnm bat 25 ağustostu hala gelen giden yok . gecikme olmuştur diyorum çünkü stresten her ay gecikme yaşıyorum
Test yaptin mi canimbnm bat 25 ağustostu hala gelen giden yok . gecikme olmuştur diyorum çünkü stresten her ay gecikme yaşıyorum
Gitmeden önce degerlendirin canim spermler icerde yasayabiliyor ya belki bi umut olurTakvime göre yumurtlama gününde şehir dışında olacağım yani değerlendiremeyeceğiz
Bende öyle düşünüyorum ama gene de bir umutsuzluk varGitmeden önce degerlendirin canim spermler icerde yasayabiliyor ya belki bi umut olur
Malesef belirtim yok ondan pek umutlu değilim ama yine de bekliyorum işteInsallah guzel güzel haberler verirsin canim bize var mi belirti
Insallah rabbim kucagini doldurur canimBende öyle düşünüyorum ama gene de bir umutsuzluk varBakalım hayırlısı olsun. Her ay bir umutla beklemek zor geliyor insana.
Belki sende belirti olmadan hamile kalanlardan olursun tatlimMalesef belirtim yok ondan pek umutlu değilim ama yine de bekliyorum işte
Amin inşallah, cümlemizin.Insallah rabbim kucagini doldurur canim
İnşallah bende öyle avutuyorum kendimi. İnşallah hepimiz tez zamanda hamiş kalırızBelki sende belirti olmadan hamile kalanlardan olursun tatlim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?