geçmistir tabi yoksa silik çıkmazdı . tekrar yaparsın yarın. inşallah daha koyu çıkar.8gnenin etkisi geçmiştir ozaman demi kuzum ay inşallah ya ama burdaki eczanede farklı marka yok bu var tek 3 eczane var yakında hepsi albi satiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçmistir tabi yoksa silik çıkmazdı . tekrar yaparsın yarın. inşallah daha koyu çıkar.8gnenin etkisi geçmiştir ozaman demi kuzum ay inşallah ya ama burdaki eczanede farklı marka yok bu var tek 3 eczane var yakında hepsi albi satiyor
Ay kalbim duracak şimdi kiz geçmiştir bencede yarın yapmam kuzum cuma sabahı yaparim iyice emin olmak icingeçmistir tabi yoksa silik çıkmazdı . tekrar yaparsın yarın. inşallah daha koyu çıkar.
ay hiç bilmiyorum canımCanım bide progesteron testi yaptırdım bugün 23. Gündeyim 7.96 çıktı bu ne demek oluyo bi bilgin var mı ?
kan ver canım bencede var gibi8gnenin etkisi geçmiştir ozaman demi kuzum ay inşallah ya ama burdaki eczanede farklı marka yok bu var tek 3 eczane var yakında hepsi albi satiyor
Kuzum kan i pazartesi anca verebilirim iğnenin 10. Gunu bugün bide 12.Gün yapayım ozamankan ver canım bencede var gibi
Yaa bayılıyorum sana deli kız hayırlısı inşallahBat'a 8 var göğüs ağrısı bel ağrısı kasık ağrısı sarı akıntı seç beğeennnn
başımda ağrıyo canişim.Ne yapcaükYaa bayılıyorum sana deli kız hayırlısı inşallah
Ayyy ayyy belirtilere gelllllbaşımda ağrıyo canişim.Ne yapcaük
çatlayacak vallahi. göğüslerim de küfür ediyor bana.Ayyy ayyy belirtilere gelllll
Geçmiş olsn kuzum en hafif olan ağrı kesici iç yada çok ağrımıyosa sabretbaşımda ağrıyo canişim.Ne yapcaük
Haftaya eşim musait olunca iste gitmeyi düşünüyorumNe zaman gidiyorsun bir daha canım
Kuzum evet cizgin var insallahh iğnenin etkisi gecmistir kuzum cuma günü yapacagin test net bilgi verir artkKızlarrr üstteki ignenin 6. Güne ait alttaki 10. Gün bugün yani Sevsev12 Fairytale35 karapisso @0fLu everytime_night Eki Görüntüle 2196689 Eki Görüntüle 2196689
Canim o degerin 10un altinda olmasi yumurtanin saglikli bir sekilde catlamadigini biliyorum .Canım bide progesteron testi yaptırdım bugün 23. Gündeyim 7.96 çıktı bu ne demek oluyo bi bilgin var mı ?
Öyle düşünüyorum bende 1 tane test daha var elimde onuda cuma günü yapicam dua et nolur balimmmmmKuzum evet cizgin var insallahh iğnenin etkisi gecmistir kuzum cuma günü yapacagin test net bilgi verir artk
Bende haftaya gidicemm inşallah hayırlısıyla sağlıkla görelim bebişlerimiziHaftaya eşim musait olunca iste gitmeyi düşünüyorum
Insallahhh bu ay bebisin senle olur artk seni de aramiza aliriz kuzum hamiş olarakÖyle düşünüyorum bende 1 tane test daha var elimde onuda cuma günü yapicam dua et nolur balimmmmm
Amin insalllah kuzum sen daha once gitmedin miBende haftaya gidicemm inşallah hayırlısıyla sağlıkla görelim bebişlerimizi
Aminin bebeğim amannnn insallahInsallahhh bu ay bebisin senle olur artk seni de aramiza aliriz kuzum hamiş olarak
Rabbim sana isteyen herkese nasip etsin insallhn
Hadi ya nasip artık kuzum yarın doktora gidicem de sizede bi sorayım dedim sağolasınCanim o degerin 10un altinda olmasi yumurtanin saglikli bir sekilde catlamadigini biliyorum .
ben 21. Gun yapmistim benimki 13.89 gibi bisey cikmisti doktorum yumurtlama olmus demisti