- 3 Şubat 2023
- 97
- 90
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba size iki embriyomu transfer edilmiştiİnşallah herşey hayırlısıyla gönlünüzce olur Transfer sonrası mutlu haberlerinizi alırsınız inşallah tüm bekleyenlerle birlikte
Merhaba evet iki embriyo transfer oldu bir embriyo tutunduMerhaba size iki embriyomu transfer edilmişti
Merhaba belirti oldumu sizdeMerhaba evet iki embriyo transfer oldu bir embriyo tutundu
Hayır aksine hiçbir belirtim olmadı. Midem bulandı 1 yada 2 gün oda grip oldum o yüzdenmiş. Doktorum da asla bir belirti aramamamı söylemişti kasıklarım ağrıyordu regl ağrısı gibi tutmadı diye düşünmüştüm hatta :)Merhaba belirti oldumu sizde
Bende de hiç belirti yok transfer günüyle 7. Günüm bugün inşAllah tutmuşturHayır aksine hiçbir belirtim olmadı. Midem bulandı 1 yada 2 gün oda grip oldum o yüzdenmiş. Doktorum da asla bir belirti aramamamı söylemişti kasıklarım ağrıyordu regl ağrısı gibi tutmadı diye düşünmüştüm hatta :)
İnşallah hayırlı guzel haberler alırsınız. Ben test yaptım pozitifi gördüm belirtilerim kasik agrim bile daha sonra oldu. Yani hiç belli olmuyor öncesinde tutup tutmadığı.Bende de hiç belirti yok transfer günüyle 7. Günüm bugün inşAllah tutmuştur
Teşekkür ederim cevabınız için insan endişeleniyo ister istemez inşAllah bende alırım sizler gibi mutlu haberi Allahım kucağnıza almayıda nasip etsin burdaki herkesn ve benimdeİnşallah hayırlı guzel haberler alırsınız. Ben test yaptım pozitifi gördüm belirtilerim kasik agrim bile daha sonra oldu. Yani hiç belli olmuyor öncesinde tutup tutmadığı.
Amin inşAllahİnşallah hayırlı guzel haberler alırsınız. Ben test yaptım pozitifi gördüm belirtilerim kasik agrim bile daha sonra oldu. Yani hiç belli olmuyor öncesinde tutup tutmadığı.
Amin inşallah Allah isteyen herkese nasip etsinTeşekkür ederim cevabınız için insan endişeleniyo ister istemez inşAllah bende alırım sizler gibi mutlu haberi Allahım kucağnıza almayıda nasip etsin burdaki herkesn ve benimde
İnşallah hayırlı güzel haberi alırsınız :) Belirti aramayın hiç kendinizde birde doktorunuzun size söylediği günden erken gebelik testi yapmayın derim çünkü çoğu zaman yanıltıcı oluyor :) DualarımdasınızBende de hiç belirti yok transfer günüyle 7. Günüm bugün inşAllah tutmuştur
Teşekkür ederim Allah razı olsun Rabbim analı babalı büyütsün bebişinizi darısı benim başıma olsunİnşallah hayırlı güzel haberi alırsınız :) Belirti aramayın hiç kendinizde birde doktorunuzun size söylediği günden erken gebelik testi yapmayın derim çünkü çoğu zaman yanıltıcı oluyor :) Dualarımdasınız
Hayırlı olsunnn benim de bir kızım olacak. 18+5 teyim. Hiç bulantım olmamıştı hala da öyle devam ediyor şükür. 3.5 kg almışım toplamda. Karnım baya çıktı hafif ağrılarım oluyor arada o kadar. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırızArkadaşlar merhaba uzun zamandır yazamamıştım 19.haftadayız benim bir kızım Var şimdi bir kızım daha olacak hayorlısı ile sağlıkla gelsin herşey yolunda ilerliyor bulantılarım baya hafifledi ama sabah kusmaları bitmedi inşallah daha iyi olucam - 15 kg ile devam ediyorum hamileliğe
Bende artık kilo almaya başlarım çünkü hafiften birşeyler yiyebiliyorum benimde karnım çıktı ya öyle az değil bide aşağıda duruyor bebeğim baya ikinciler de Böyle oluyormuş güyaa öyle diyolarda bilmiyorum bakalım sağlıkla gelsin minnoşlarHayırlı olsunnn benim de bir kızım olacak. 18+5 teyim. Hiç bulantım olmamıştı hala da öyle devam ediyor şükür. 3.5 kg almışım toplamda. Karnım baya çıktı hafif ağrılarım oluyor arada o kadar. İnşallah sağlıkla kucağımıza alırız
Merhabalar bende 18+1 oldum. 4 5 gündür bende artık hareketlerini hissediyorum. Cok şükür ki bugünlere gelebildikHanımlar öerhaba nasılsınız ?
Kaç haftalık oldunuz ?
Ben 19+3 oldum şükür .
Yavaş yavaş haraket hissetmeye başladım. Alt karında daha çok hissediyorum göz seyirmesi gibi çok farklı bir his
Burada beraber konuştuğumuz arkadaşlar siz nasılsınız ? Sizde de haraketler hissedilmeye başladı mı