Okuyamadim hepsini o kadar kiloyu sadece diyetle ve sağlıklı beslenmeyle mi verdiniz??Aralıklı Oruç ve Leslie
Başlangıç116,6
Güncel Kilo66,6
Giden Kilo50
Hedef Kilo63
Ölçüm Tablom
Temmuz 2020 Ağustos 2021 Ekim 2021 Sol Kol 37 29 27 Sağ Kol 40 31 29 Sol Bacak 70 57 53 Sağ Bacak 73 57 53 Sol Alt Bacak X 40 38 Sağ Alt Bacak X 41 38,5 Göğüs 119 97 94 Bel 105 80 74 Kalça 129 99 94
Bu sayfayı ilk başta yediklerimi günlük olarak yazmak için açmıştım 80 kiloya düştüğümde ama günlük menü yazmak zor geliyor açıkçası daha çok kilo bildirimi yapmak ve arada öncesi sonrası resimleri koymak için kullanacağımSon üç kilomdayım hayal bile edemeyeceğim rakamlara ulaştım artık sürecim bitmek üzere inşallah uzun yıllar bu kiloyu koruyabilirim
Evet sağlıklı beslenme ve yanında haftada en azından beş gün Leslie ve yürüyüş yaparak verdimOkuyamadim hepsini o kadar kiloyu sadece diyetle ve sağlıklı beslenmeyle mi verdiniz??
Çok teşekkür ederimMaşallah çok güzel kilo vermişsin
Sarkma filan oldu mu
Çok sağ ol canımHey maşallah
Emeğin resmini görmek harika bir şeyiyi ki tanışmışız
Çok teşekkür ederim
Tebrikler cidden boğazını ,nefsini tutup o kadar kiloyu verebilmek de bir başarı .. ameliyat olup da o kadar veremiyor insanlar çoğu geri alıyorEvet sağlıklı beslenme ve yanında haftada en azından beş gün Leslie ve yürüyüş yaparak verdim
Çok teşekkür ederimTebrikler cidden boğazını ,nefsini tutup o kadar kiloyu verebilmek de bir başarı .. ameliyat olup da o kadar veremiyor insanlar çoğu geri alıyor
İradeliymissin demek ki vermekten çok korumak önemli kolay gelsinÇok teşekkür ederimAmeliyat olmayı çok istemiştim ama ailem hep engel oldu şimdi iyiki olmamışım kendim başarabilecekmişim diyorum inşallah korumak mümkün olur kiloları