Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sıkılmaya başladım amaEn zor saatleri gecirdiniz![]()
Maşallah, çok özeniyorum . Rabbim nazarlardan saklasın. Bana da nasip etsin .Su orucu 81.saat. Her şey yolunda şuan
Kilo 70.50
Ben yaptıysam sen haydi haydi yaparsınMaşallah, çok özeniyorum . Rabbim nazarlardan saklasın. Bana da nasip etsin .![]()
Maşalllahhh105.saat güncel kilo 69.9git gide daha iyi hissediyorum kendimi. Allah utandırmasın
![]()
Oruçla 67 leri sonra diyetle 65leri görmek nasip olur inşallah..Maşalllahhh![]()
Bence kesin olur . Sizde böyle güçlü bir irade olunca . Tebrik ederim .Oruçla 67 leri sonra diyetle 65leri görmek nasip olur inşallah..
Harikasın105.saat güncel kilo 69.9git gide daha iyi hissediyorum kendimi. Allah utandırmasın
![]()
Canım senin için endişe ediyorlardır. Ama maşallah kaç gün oldu . Her şeyde vardır bir hayır . ÜzülmeEvdekiler çok üstüme geldiği için orucu sabah sonlandırıyorum. Sabah tartı fotoğrafını da atacağım.. Bu durum beni üzdü çok iyiyim devam edebilirdim..
6 kilo gitti demek maşallahAçlık orucunu 126.saatte bitirmiş bulunmaktayım. Güncel kilo 69.1
Önceliğim çok fazla kilo almamak ama muhakkak alınacaktır biraz. 5gün ila 1 hafta sonra İsveç diyeti yapmayı planlıyorum.![]()
Tamam olur yine konu mu açacaksın açarsan beni etiketle lütfenPazartesi başlayacağım canım aklında bulunsun![]()