- 14 Kasım 2023
- 906
- 4.133
- 36
- Konu Sahibi blondeaddict
- #12.321
şimdi aktif bir grubun var mı zayıfladın bitti miBildirim gelince içim bir garip oldu benim de. 2020 yılında ben de 8 kilo vermiştim.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
şimdi aktif bir grubun var mı zayıfladın bitti miBildirim gelince içim bir garip oldu benim de. 2020 yılında ben de 8 kilo vermiştim.
O dönemde hedef kiloma ulaştım. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan kısa süre sonra hamilelik öncesi kiloma kendiliğimden ulaştım ama geçtiğimiz aylarda aşırı düzensiz beslendim, düzenli uyku iki yıldır yok zaten. 7-8 kilo fazlam var yine. Aktif bir grupta yer almak istiyorum aslında ama bir yandan emziriyorum da.şimdi aktif bir grubun var mı zayıfladın bitti mi
emzirirken daha güzel veriliyor aslında güzel bir programla bende al ver çocuk derken şiştimO dönemde hedef kiloma ulaştım. Sonra hamile olduğumu öğrendim. Doğumdan kısa süre sonra hamilelik öncesi kiloma kendiliğimden ulaştım ama geçtiğimiz aylarda aşırı düzensiz beslendim, düzenli uyku iki yıldır yok zaten. 7-8 kilo fazlam var yine. Aktif bir grupta yer almak istiyorum aslında ama bir yandan emziriyorum da.
Bir buçuk yıl gerçekten dediğiniz gibi oldu. Hiç dikkat etmediğim halde ama şimdi kızım iki buçuk yaşına yaklaşıyor emzirmek eskisi gibi etki yaratmıyor, ben de dikkat etmedim son zamanlarda zaten.emzirirken daha güzel veriliyor aslında güzel bir programla bende al ver çocuk derken şiştim
aynen bende arıyorum grup bulursam senide etiketlerim bnmde oğlum 28 aylık oldu ilk emzirirken 65 kiloydum şimdi 75 oldum kendimi toplamam lazım kendim için çok yaşlı hissediyorum kendimi artık tmm yaşımda var birz(35) ama oldugumdan yaşlı gösteriyor kiloBir buçuk yıl gerçekten dediğiniz gibi oldu. Hiç dikkat etmediğim halde ama şimdi kızım iki buçuk yaşına yaklaşıyor emzirmek eskisi gibi etki yaratmıyor, ben de dikkat etmedim son zamanlarda zaten.
Şu an grup da aktif değil sanırım.
Yok çok gençsiniz ama dediğiniz gibi bulunduğu kiloda insan kendini iyi hissetmeyince içsel olarak kötü hissediyor. Bu yaşantıyı çok etkiliyor. Ben de kilo aldıkça hantal ve tembel hissediyorum. Bu arada çocuklarımız da aynı aydaymış. :)aynen bende arıyorum grup bulursam senide etiketlerim bnmde oğlum 28 aylık oldu ilk emzirirken 65 kiloydum şimdi 75 oldum kendimi toplamam lazım kendim için çok yaşlı hissediyorum kendimi artık tmm yaşımda var birz(35) ama oldugumdan yaşlı gösteriyor kilo
şimdi gördüm bildirimlerde kaynamış canımYok çok gençsiniz ama dediğiniz gibi bulunduğu kiloda insan kendini iyi hissetmeyince içsel olarak kötü hissediyor. Bu yaşantıyı çok etkiliyor. Ben de kilo aldıkça hantal ve tembel hissediyorum. Bu arada çocuklarımız da aynı aydaymış. :)
Beni de etiketlerseniz çok memnun olurum grup bulduğunuzda.
Yok hiç sorun değil :)şimdi gördüm bildirimlerde kaynamış canım
buldun mu aktif bir grup canımYok hiç sorun değil :)
Aslında pek fırsatım olmadı bakmaya ama dün aralıklı oruca başladım tekrar. Telefon uygulaması üzerinden takip ediyorum şimdilik. Siz dahil oldunuz mu bir grubabuldun mu aktif bir grup canım
Ben de başladım geçen hafta. 61 kiloyu. 160 boy. 55 olabilsem bile yeter. Yürüyüş de yapıyorum. Ama gündüz yediğime dikkat etmiyorum.Merhabalarr,
Ben de yarın başlayacağım. Bir iki hafta ilk iki gün omad çarşambadan itibarende 20-4 lük if yapacağım.
Su anda 56.2 klodayım boyum 159. Hedef kilom 50-52 bandı
Ben de başladım geçen hafta. 61 kiloyu. 160 boy. 55 olabilsem bile yeter. Yürüyüş de yapıyorum. Ama gündüz yediğime dikkat etmiyorum.