Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ha gayret olacakBekliyorum beni heyecanlandırıyorsun hiç cesaret edemiyorum
Az yemek hiç yememekten daha zor. Nefsi terbiye ediyoruz fena mı? Zorluğa gelirsek ilk 3 gün evet biraz zorsu orucu cok zor degil mi? ketojenik diyet yapsak onla da ketozise giriliyo?
Aynen öyle 3 gün sınır. Sonrası daha kolay3.gün sonra hic aclik hissedilmiyor. Ben 5 gün surdurmustum. Himalaya tuzu ile su icmeyi tavsiye ederim
Kolay geslin
valla helal olsun.ben yapamazdmAz yemek hiç yememekten daha zor. Nefsi terbiye ediyoruz fena mı? Zorluğa gelirsek ilk 3 gün evet biraz zor
24 saatte mi 3 kilo gitti?Güncel kilo 72. Midem ne kadar doluysa 3 kilo birden gitmiş
Şuan 36. Saatin içindeyim. İlk tartıyı da 10.saatte paylaştım yani yaklaşık bir günlük fark. Fakat başlamadan önceki gün aşırı bir yeme durumu vardı seyahatte olduğum için. Onlar gitmiştir diye düşünüyorum. Gidenin şuan için yağ olduğunu düşünmüyorum.24 saatte mi 3 kilo gitti?
Bak buna bayıldım gerçekten çok haklı bi cümle az yemek benim için de daha zor en son öğünümden 16 saat geçti hala aç sayılmam ama ağzıma bi iki lokma girdiği an sürekli yemek istiyorumAz yemek hiç yememekten daha zor. Nefsi terbiye ediyoruz fena mı? Zorluğa gelirsek ilk 3 gün evet biraz zor
Ben de diyetten bi gece öncesine kadar patlarcasına yiyorumGüncel kilo 72. Midem ne kadar doluysa 3 kilo birden gitmiş
16 saat aç kalmışsın bari gel bunu 120 saat yapalım boşa gitmesinBak buna bayıldım gerçekten çok haklı az yemek benim için de daha zor en son öğünümden 16 saat geçti hala aç sayılmam ama ağzıma bi iki lokma girdiği an sürekli yemek istiyorum
Kahvemi yaptım sıcacık şimdi onu içmeyeyim mi yazık küser16 saat aç kalmışsın bari gel bunu 120 saat yapalım boşa gitmesin
Kahvemi yaptım sıcacık şimdi onu içmeyeyim mi yazık küser
Gel ben de seni takımıma götüreyim devam edecek misin açlık orucundan sonra ?16 saat aç kalmışsın bari gel bunu 120 saat yapalım boşa gitmesin
Devam etmeyi düşünüyorum inşallah. Neden olmasınGel ben de seni takımıma götüreyim devam edecek misin açlık orucundan sonra ?
Peki baş dönmesi göz kararması falan olmuyor mu? Çalışan insanlar için enerji kaybına neden olmaz mı ? 3 gün bende yapabilir miyim acaba3.gün sonra hic aclik hissedilmiyor. Ben 5 gün surdurmustum. Himalaya tuzu ile su icmeyi tavsiye ederim
Kolay geslin
Şuan 2.günümdeyim ve baş dönmem var halsizlik de tabii. Ama bunlar çok normal kusma titreme üşüme halsizlik bunlar gayet normal belirtiler. Ama çalışan biriyseniz en azından ilk 2 gününü izin gününüze denk getirin derim. Normal şekilde de dayanılmaz mı derseniz kesinlikle dayanılır. Nefs işi birazgöz kararması falan olmuyor mu? Çalışan insanlar için enerji kaybına neden olmaz mı ? 3 gün bende yapabilir miyim acaba
Bende bu sorunun cevabını merak ediyordum .Peki baş dönmesi göz kararması falan olmuyor mu? Çalışan insanlar için enerji kaybına neden olmaz mı ? 3 gün bende yapabilir miyim acaba
teşekkür ederimŞuan 2.günümdeyim ve baş dönmem var halsizlik de tabii. Ama bunlar çok normal kusma titreme üşüme halsizlik bunlar gayet normal belirtiler. Ama çalışan biriyseniz en azından ilk 2 gününü izin gününüze denk getirin derim. Normal şekilde de dayanılmaz mı derseniz kesinlikle dayanılır. Nefs işi biraz