Ben günde 3 öğün beslendim genelde canım saat 12-1 gibi kahvaltı 4te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yiyip günü kapatıyorum listem yok çünkü evde ne varsa onu yerim genellikle ama yemekleri hep zeytinyağı ile yaptım ekmek yemedim kalori hesabı için bir program indir kilon 90 civarı olduğu için kendini çok kısma 1300-1400 kalori civarı beslenebilirsin yürüyüşün yanında Leslie yapabilirsin ben çok faydasını gördümMerhaba hanımlar, kilolarımla başım belada son zamanlarda çok üst üste aldım bahane değil ama misafir geldi çocukların beslenmesine hamur işleri tatlılar çok yedik ve sonuç kilo kilo yağ olarak geldi neyse 3 haftadır yürüyüş yapıyorum günlük 15binin altına düşmüyorum yine de gram veremiyorum yaşta 36 oldu metommu zayıfladı bilmiyorum nasıl bir diyet uyguluyorsunuz bugün 13den itibaren sıvı beslendim çay, kahve, cacık, çorba ile yarın tartıda eksi çıkarım inşallah kilom 90 üzeri bana uygun listeniz varsa uygulamak isterim
Masallah cnm cok tebrik ederim, harika olmuşsunYeni bir öncesi sonrası gelsin kendimi çok fit sanıyordum 1. Resimde 94 kilo filandım şimdi bakıyorum ne kadar kilom varmış şu an da zayıf değilim tabi ama en azından normalim normale yakınım
2. Resim yüzden yüzümü açık gösterebilsem keşke sanki o yüz ben değilim bir başkası inanmak çok güç o kadar değişti iyiki değişti ama
Çok sağ ol canımMasallah cnm cok tebrik ederim, harika olmuşsun
Nasil oldu ayağın canım?Gittik canım pansuman yaptılar Allahtan gitmişim
Şahane gözüküyorsunuz ya nasıl fark etmişne kadar emek verdik inşallah arada 1-2 kiloluk artışlar olsa da kendimizi frenlemeyi başarıp her zaman fit olup görüntümüzü koruyacağız
Maşallah ne kadar iyi vermişsiniz canı gönülden tebrikler birşey söylemek istiyorum ilk resim şuan benBoyum 1,70 tahmin etmiştim. Ölçüler ve kilodan. Korumak çok zor. İnsana bir rahatlama geliyor.
İnşallah koruruz ben de öncesi sonrası yapayım izninle.
Çok mu yandi? Hastaneye gitseydiniz? İnşallah gittiniz.
Çok teşekkür ederim pazartesi inşallah başlıcam niyet edip kalori sayacım var birde aralıklı oruç programı indireyim başlıyım ilk hafta deneme yaparım adapte olursam listenize dahil edersinizBen günde 3 öğün beslendim genelde canım saat 12-1 gibi kahvaltı 4te ara öğün 7-8 gibi akşam yemeği yiyip günü kapatıyorum listem yok çünkü evde ne varsa onu yerim genellikle ama yemekleri hep zeytinyağı ile yaptım ekmek yemedim kalori hesabı için bir program indir kilon 90 civarı olduğu için kendini çok kısma 1300-1400 kalori civarı beslenebilirsin yürüyüşün yanında Leslie yapabilirsin ben çok faydasını gördüm
Bugün daha iyi canım sağ ol sorduğun içinNasil oldu ayağın canım?
Aynen tam bir elmaydim. Hala da son kilolar göbekte. Ama o karın kasları buraya gelecek.Maşallah ne kadar iyi vermişsiniz canı gönülden tebrikler birşey söylemek istiyorum ilk resim şuan benüst beden çok bende de elma tip
Çok teşekkür ederim pazartesi inşallah başlıcam niyet edip kalori sayacım var birde aralıklı oruç programı indireyim başlıyım ilk hafta deneme yaparım adapte olursam listenize dahil edersiniz
Çok sevindim.Bugün daha iyi canım sağ ol sorduğun içinşişliği epey indi üstüne basıp yürüyebiliyorum en azından 1 hafta daha evdeyim iyice toparlarım herhalde
Ben yıllarca kendimi elma tip zannediyordum ama zayıfladıkça elmadan ziyade dikdörtgen olduğumu anladımMaşallah ne kadar iyi vermişsiniz canı gönülden tebrikler birşey söylemek istiyorum ilk resim şuan benüst beden çok bende de elma tip
Çok teşekkür ederim pazartesi inşallah başlıcam niyet edip kalori sayacım var birde aralıklı oruç programı indireyim başlıyım ilk hafta deneme yaparım adapte olursam listenize dahil edersiniz
İnşallah cnm yarın başlıyorum 2 saat sonra başlıyor orucum inşallah devamlı olur bugünün sporu da tamamdır 15bin adım ve bölgesel çalıştımBen yıllarca kendimi elma tip zannediyordum ama zayıfladıkça elmadan ziyade dikdörtgen olduğumu anladım
İlk hafta zor geçecektir illa canım ama kaçamak yapmamaya çalış direnirsen inşallah devamı da gelecek alışıyor insan bir süre sonra
Çok iyi canım sporunİnşallah cnm yarın başlıyorum 2 saat sonra başlıyor orucum inşallah devamlı olur bugünün sporu da tamamdır 15bin adım ve bölgesel çalıştım
Eminim daha hafif geçirmişsindir. Ben dün zorlandım akşam atıştırmasına alışmışım bugün iyi gidiyor şimdilik sporumda tamamdırÇok iyi canım sporunkolaylıklar diliyorum zorlansan bile tut kendini sonra o açlığa alışacaksın ve hoşuna bile gidecek benim de eşim yok bugün yemek de yok evde akşamı nasıl geçirsem diye kara kara düşünüyorum
Ben de akşam nescafe hurma topu ve wasa sandviçle geçiştirdim bugün güzel bir rakam gördüm şükür haftalardır kurtulamadığım 66 dan kurtuldum sonundaEminim daha hafif geçirmişsindir. Ben dün zorlandım akşam atıştırmasına alışmışım bugün iyi gidiyor şimdilik sporumda tamamdır
Sen ne harika bir detaysın dostumEki Görüntüle 2940695 Bugün sonunda 66dan kurtulup 64 kiloyu görmenin şerefine bir öncesi sonrası yapayım dedim 65 gelsin derken direk 64e geçiş yapmak çok motive etti beni
Yaaaa çok mutlu oldum canım çok çok çok teşekkür ederimSen ne harika bir detaysın dostumkaç yaş gençleştiğinin farkında mısın ?