Ben wasa yiyorum canım tavsiye ederimKizlar yaridminiza ihtiyavim var ekmek yerine neler yenebilir kahfaltida
10 günde 5 kilo çok iyi vermişsiniz tebrik ederimBugun diyetisyenden ciktim ise geri dondum 10 gunde 5 kilo vermisim (tabii haftanin 4-5 gunu asure yedim) konunuzu gordum ve neden bende yapamayayim dedim azminizi tebrik ediyorum insallah darisi basima konunuzu takipteyim
Boyum 1.70 kilom 110.6 ydi suan 105.6 hedefim 70 diyelim cok zayif zaten hic bi zaman olmadim ama dogumdan sonra maalesef kendimi kaybettim insallah toparlaniyorum yavas yavas bugun konunuza denk gelmem beni cok motive etti tesekkur ederim size10 günde 5 kilo çok iyi vermişsiniz tebrik ederimSizin kilonuz ve boyunuz hedefiniz nedir
Boyumuz aynı başlangıç kilom sizden daha fazlaydı ben de geçen sene Temmuz ayında başladım arada hamilelik ve düşük yaşadım o zaman tabi diyete 4-5 ay ara verdim sonrasında tekrar devam ettim inanın isteyin yeterli inşallah siz de vereceksinizBoyum 1.70 kilom 110.6 ydi suan 105.6 hedefim 70 diyelim cok zayif zaten hic bi zaman olmadim ama dogumdan sonra maalesef kendimi kaybettim insallah toparlaniyorum yavas yavas bugun konunuza denk gelmem beni cok motive etti tesekkur ederim size
Bende sirf bu yuzden diyetisyene gidiyorum sanirim sorumlu hissediyorum kendimi daha once 2 ayda 22.5 kilo vermistim spor ve diyetisyenle ama suan cocugumla calisiyorum gec saate kadar kendi isimiz oldugu icin maalesef spora zaman ayiramiyorum ama leslie baslicam sanirim yada isten biraz erken cikip 2-3 gunde olsa spor salonuna gidicem bu arada insallah saglikli hamileliginiz olur kucaginizzi doldurur AllahimBoyumuz aynı başlangıç kilom sizden daha fazlaydı ben de geçen sene Temmuz ayında başladım arada hamilelik ve düşük yaşadım o zaman tabi diyete 4-5 ay ara verdim sonrasında tekrar devam ettim inanın isteyin yeterli inşallah siz de vereceksinizben aralıklı oruç yaptım o çok güzel kilolar verdiriyor spor olarak da genelde Leslie ve yürüyüş yaptım çok ekstrem sporlar yapmadım bir de diyete devam etmeni sağlayan nokta buradaki zayıflama yarışı oldu takımda olmasam kesin bırakmıştım diyeti
Amin canım inşallahBende sirf bu yuzden diyetisyene gidiyorum sanirim sorumlu hissediyorum kendimi daha once 2 ayda 22.5 kilo vermistim spor ve diyetisyenle ama suan cocugumla calisiyorum gec saate kadar kendi isimiz oldugu icin maalesef spora zaman ayiramiyorum ama leslie baslicam sanirim yada isten biraz erken cikip 2-3 gunde olsa spor salonuna gidicem bu arada insallah saglikli hamileliginiz olur kucaginizzi doldurur Allahim