| Temmuz 2020 | Ağustos 2021 | Ekim 2021 |
Sol Kol | 37 | 29 | 27 |
Sağ Kol | 40 | 31 | 29 |
Sol Bacak | 70 | 57 | 53 |
Sağ Bacak | 73 | 57 | 53 |
Sol Alt Bacak | X | 40 | 38 |
Sağ Alt Bacak | X | 41 | 38,5 |
Göğüs | 119 | 97 | 94 |
Bel | 105 | 80 | 74 |
Kalça | 129 | 99 | 94 |
Kıyafet Bedeni | 50-52 | 42 | 38-40 |
Yok canım sadece aralıklı oruç yapıyorum dukan birasını ödem atıcı olarak tüketiyorumHem aralıklı oruç hem dukan diyetini bir arada mı yapıyorsunuz ?
Hadi kolay gelsin canım tez zamanda istediğin kiloya kavuş inşallah saglıklı bir şekilde. Kpss sürecinde aralıklı oruçla 0 haraketle zayıflamıştım.Yok canım sadece aralıklı oruç yapıyorum dukan birasını ödem atıcı olarak tüketiyorum
Sağ ol canım bana da en uyan düzen bu oldu inşallah son kalan kilolarımı da bu şekilde verebilirimHadi kolay gelsin canım tez zamanda istediğin kiloya kavuş inşallah saglıklı bir şekilde. Kpss sürecinde aralıklı oruçla 0 haraketle zayıflamıştım.
Konunuza bugün denk geldim.Bir aydır gelemiyorum ilk başta içimden gelmiyordu açıkçası buraya yazmak nisan ayında bebeğimi kaybettim kanamam kesilince smear testi yaptırmıştım geçen ay sonuçlarımı güle oynaya almaya gitmiştim ama hayat işte test sonuçlarında rahim ağzı kanserine sebep olabilecek bulgular ortaya çıktı tabi ben şok hemen ertesi gün hastaneye gittik parça aldılar patolojiye gönderildi bende diyet modu filan kalmadı çok moralim bozuldu buraya da yazmayı bıraktım anneme gittim tatile gittim geldim ancak bu hafta kendimde diyete yeniden başlayacak gücü buldum sonuçlarım hala çıkmadı bu hafta içi artık çıkar diye umut ediyorum beklemek de zor iyi ya da kötü her türlü sonuca hazırım umarım bu hafta bekleyiş sona erer
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinKonunuza bugün denk geldim.
Geçmiş olur inşallah kötü bir sonuçla karşılaşmazsınız.
Zayıflamaya konusunda da başarılar