1 gün sadece bozdum orucu yazmıştım geçenlerde sonra yine devam hatta saatlerimi 5.30-11 orucuna çektim bugun. Hala zorlanıyorum akşamlaro bir dondurma kuruyemiş meyve yiyesim geliyor. Pis boğazlılıktan değil alışkanlıktan bence. Biraz da psikolojik sanırım 5.30da dev tabak yemek yesem dahi kendimi aç hissediyorum şeytan dürtüyor. Dün gece eşim saat 9.30 10 gibi dedi dondurma alıp geleyim yiyelim (yazık yavrum ben bişey yemiyorum diye o da yemiyor
) dedim yok suan karnım acıktı yağlarımı yakıyorum gidip kahve su falan içeyim de tokluk hissi gelsin.
Normal diyeti yapamam surekli az ye az ye devamlı aç hissetmek hoşuma gitmiyor.
Bu sistem daha iyi en azından gündüz canım me isterse az ya da çok yiyorum.
Devam edicem çünkü 1 haftada 1.5kiloya yakın gitti 58e düştüm. Bir kısmı sudan artık ne kadarı yağdan bilemiyorum. Xiaomi tartım var bu sabah ayarlayıp tartıldım yağ su kas dengemi de buradan kilo verdikçe paylasacağım sizinle
Kontes001 senin nasıl gidiyor? Benim motivasyonum hala yerinde. Yediğim içtiğimden çok burada ruh halimi paylasacağım sanırım çünkü aralıklı oruc yapan kişilerin bir süre sonra çok daha zinde ve sağlıklı hissettiklerini biliyorum. Vucudumu dinlemek ve takip etmek niyetindeyim :)