boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Benmi yalnış anladım ..kadın kötü çıkarsa size dönecek,iyi çıkarsa orda kalacak.bu ne ya ..bak arkadaşım 12 yıllıl evliyim bende 2 kızım var aynen sen gibi.benim kocam bırak nişanı evlenmeyi şu dakka başka kadına baksa hadi bakmayı geçtim daha ciddi olsun başka kadınla sadece 1 gece yatsa evimin kapısından adım atamaz .hem benim hem çocuklarınım yüzüne hasret kalır .sen ne diyosun ya .ikinizi birden idare ediyor sen uyu daha

Lütfen bir uzmandan destek alın.Bu desteğin faydalı olması için de bunu içinizden gelerek çocuklarınız için yapın. Yazık, haketmiyorlar psikolojisi bu kadar bozulmuş bir anne tarafından yetiştirilmeyi.
Sağlıklı bir zihin, mümkün değil düşünemez sizin bu söylediklerinizi.
Burada sürekli aynı konuyu açarak da sadece kendinizi yıpratırsınız. Sizin için burada danışma, dertleşme vakti geçeli 2 boşanma öncesiymiş maalesef.
Lütfen çocuklarınız için gayret edin bir uzmana danışın...

aynı kefedesin. koydum diğer kadınların yerine, gitti. farkın yok.
ayrıca isterse 1 gün sonra evlensin. o kadının kocası adam. seninde b ir şeyin değil.

ne arabesk bir insansınız.
boşanıp tekrar evlenip bir de bunu alışkanlık haline mi getidiniz?
eşiniz her boşandığında yeni ilişkiye başlamış, şimdi 3 çocukla 3. kez boşanıp eşinize yeni bir kadının daha ahını mı aldıracaksınız?
adam olsa 2 kez boşamazdınız zaten.
onu da kendinizi de ozgur bırakın artık.

ay anladık 12 senelik kocan-DI.Geri dönerse 3 kişinin hayatı kurtulacak diyorsun birde kendini de sayıyorsun ya pessss.Bu konuya giripte daha fazla gerilemiycem.Sadece Allah akıl fikir versin

bence kuma olabilirsiniz. yazdıklarınızdan başka sonuç çıkmıyor
Ayrıl barış şeklinde yaşarsınız
boşan evlen derdi de olmaz!

o kadar safsın ki! adama kapım sana her zaman açık diyerek ister beni aldat, ister sov dov,köpeğin et yine de gıkım çıkmaz demişsin.
adam şu hislerle geri donerse, 4.ye barışmak üzere 3.kez boşanacağın KESIN!

gina geldi, hepsini okuyamadim
yorumda yapmiyorum, pek hos degil cünkü söylemek istediklerim

Allah akil fikir versin! o masum cocuklara yazik

Adam seni boşamaktan bezmiş sen dön demekten bezmemişsin ayrıca çocuğunu kullanıyorsun sanki ben bir konudan seni hatırlıyorum çocuğunu eşine vermek isyiyordum sırf huzurları bozulsun diye yanlış konuyumu hatırlıyorum acaba

doğru hatırlıyorsun, çocuk falan bahane maksat 3. kere evlenip hırsla geri boşanmak..

Eşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..

diğer konusu. yalnız adam feciymiş. zamparanın önde gideni

Merhaba,

Ufak olan çocuğunuzun karmaşık hislerini tetikleyen şey ne yazık ki sizin yeniden başlayamamanız. Üç yaşında ki çocuğun sorumluluğunu annenize atarak onu zaten annesiz bırakan sizsiniz. O da hayata pozitif başlamış babasının yanında ihtiyacı olan "aile" profilini bulduğu için babayı arıyor. Sürekli ağlayan ve güçsüz bir anne ne yazık ki yeterli değildir. Bu kişi halası olsaydı eğer, inanın halası için de ağlayacaktı. Annesi yok ki.. Bu sebeple mutlu hissettiği "babayı" arıyor. Düzelirseniz eğer bu kronik ağlamalar yerini kaliteli zamanlara bırakacağı için, sizi dört gözle bekleyecek. Anne diye ağlayacak hatta. Babayı unutmasa bile, herkes yerine yerleşecek.. Size ilk sözüm bu.. Bunu kullanmayın artık, bu işinize geldiği için ufacık çocuğu tetikliyorsunuz zayıflığınızla.. Ne yazık ki bir çocuk söz konusu olduğu için yazım da sert oldu bu ilk paragrafta.. Bu dünyada alışılmayacak şey yoktur. Hele üç yaş gibi taze bir beyin için..

12 senelik tapma durumunu anlayamayabilirim.. Kusura bakmayın. Karakter meselesidir, ailevi geçmiştir, çocuksal dönemlerden kalan bazı travmalardır.. Velakin bir psikolog arkadaşın "mutlu olduğunuz gibi yaşayın" önermesi bana doğru gelmedi. Aslında pek çok şey söylemiş olabilir ve bu cümle ancak cımbızla çekilmiş olabilir. Dahası sizin bu durumunuzda yapması gerekeni çok önceden göreceği için, doğru kanalın medikal tedavi ile destekleyecek bir üst birim olduğunu bilecektir. Yani bir psikiyatr.

Tüm bunların alt metninde başka bir sorun var hanımefendi. Bu kişinin kendisi ile ilgili değil ne yazık ki.. Başka bir eksiklik var ve acilen onun tamamlanması gerekiyor. Neyin yerine oturttu iseniz eşinizi, veyahut nelerin, hangi eksik duyguların veya hangi acı tecrübelerin, bunların bulunup üstüne konuşulması gerekiyor. Lütfen önce medikal tedaviye başlatacak bir psikiyatr edinin. Sizden istirham ediyorum. Bu çocuklar için bunu yapmalısınız.. Sonrasında bu işler domino taşı gibi düzelecektir. Yeter ki sorun nerede bulunsun.

Mümkün değil bir insanın bu kadar uçlarda gidip geldiği halde "sağlıklı" düşünebilmesi. Düşüncelerinizi teraziye alabilmek için yardım almalısınız.

Eski eşiniz ve eşi ile ilgili ne söylense boş.. Ne adamın karakteri için yapılabilecek bir yorum sizi etkileyecektir ki siz zaten hepimizden iyi biliyorsunuz bu adamın nasıl biri olduğunu, ne de eski eşin şu an ki eşinin aslında gayet normal bir karakterde, bir evlilik sürdürmeye çalıştığını anlatmanın bir faydası olacak size.. İnanın bunlar mühim de değil...

Yardım mı istiyorsunuz...
Psikiyatr..
Mümkünse en acil şekilde...
Benim de üç yaşında evladım var... Neyi neden yaptığını çok iyi biliyorum çocuğunuzun...
Kötü olan ne biliyor musunuz.. Bence siz de biliyorsunuz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…