boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Hastasınız siz, ciddi anlamda ruh saplığınız bozuk, tedavi edilir mi bilmem ama psikolog ile olacak iş değil. Bir hastaneye falan yatmanız lazım. Ben hayatımda sizin kadar saplantılı, düşünceleri sizin kadar abuk sabuk, sizin kadar şirazesinden çıkmış bir insan tanımadım.

Çocukları babaları alsa keşke, belki biraz daha normal insanlarla büyürler. Bu hikayede en çok onlara acıdım.

Baştan aşağı saçma. Kafanızda yarattığınız karaktere saplanıp kalmışsınız. Adam sevseydi aldatmazdı, siz sevseydiniz zırt pırt boşanmazdınız. Adam başkasına gidince kıymete binmiş. Başka bişey değil. İstediğiniz kadar süsleyin cümlelerinizi burdan öyle romantik aşk masalı çıkmaz. Karşılıklı psikopata bağlamışsınız, çocukları yaktığınız gibi elin kadınını da yakacaksınız. Bana acımadılar ben de kadınlara acımam 12 yıllık evlilik bıdı bıdı diye kendinizi kandırmaktan vaz geçin. Adam iflah olmaz, siz de bu kafayla daha çok boynuz yersiniz.

Katılıyorum ama üvey anne de istemiyormuş ki, baksanıza 3 yaşındaki minicik çocuğu tuvalete bile götürmüyor, baba alsa telef olur yavrucaklar... Offf off içeride 9 aylık bebeğim uyuyor, her böyle konuda gözümün önünde onun minik bakışları geliyor içim titriyor bu anne hiç mi düşünmemiş çocuklarını...

Sağlıklı dusunemiyorsunuz bence madem bu kadar seviyordunuzve kizlariniza kiyamiyordunuz neden hiç düşünmeden boşandıNiz.benim hissettiğim amaciniz adamı geri alıp rahat yaşayabilmek ve aldatildiginiz için bunu başkasına da yasatarak egonuzu tatmin etmek.anlattiklarinizdan bana geçen bu.

Anlamadığım şu tanımadığın bir bayan hakkında nasıl böyle konuşuyorsun anlamadım.İkinci olarak ise eski eşin ile sen evliliği oyuncak sanmışsınız.Yanlış anlamadıysam bir de aldatılmışsınız.Eski eşini aldatıp boşanıp yeni birini bulup onu da aldatan bir adamdan ne beklenir onu da siz düşünün..

SiZin gibi ruh sağlığı bozuk eski Eşler Yüzünden nedir bu çektiklerimiz yahu!! Bi bırakın adamın yakasını karışmasanız belki de güzel bir Evliliği olacak ama dayanamıyorsunuz ki ruhunuza işlemiş adamları rahat bırakmamak

Sen varken o kadın niye baksın ki çocuklarına eşin sevse onla ne işi var anlanadım toplasın valizi gelsin sana çok mu zor..

evet şöyle bir düzen var aralarında
boşanırlar -adam nişanlanır veya evlenir -adam kıymete biner- kadın burda kendini ve gururunu yok sayar adama gider
yalnız bu defa işler karışmış çünkü adam evlenmiş

Eski eşinizi gözünüzde neden bu kadar büyütüyorsunuz hanımefendi? ne bu adam bulunmaz hint kumaşı mı ki başka bi kadına gitmişken bile ondan size dönmesini bekliyorsunuz. sizden 2 tane dünya tatlısı kızı olmasına rağmen sizi 2 ayda boşayıp hemen baska bı kadınla evlenecek kadar gamsızsa bu insan, bu bahsettiğiniz kötü dünyada varsın yalnız büyütün kızlarınızı.
Evet günahına girersiniz kadının. hiçbir kadın kolay kolay bir şeyleri göze almadan evlenmez. ne diye her gün konuşuyorsunuz adamla? sizin kocanız değil ki artık baska bırının nikahlısı eşiniz. neden kadının evliliğini zorda bırakıyorsunuz? madem öyleydi eşiniz dönecekti az sahip cıksaydı da kendine biraz zaman tanısaydı. Bakın bu hayat böyle dertlerle geçmez. eski eşiniz sizi sevsin sevmesin bu kadının hayatına siz böyle yön vermemelisiniz.Her gün konuşursanız eski eşinize biz seni bekliyoruz boşan gel imajı çizerseniz ÇOKTAN GÜNAHINI ALMIŞ OLURSUNUZ... çok yanlış

Umarım o hakaret ettiğiniz kadın sizdende o işe yaramaz eski kocanızdan da kurtulur.bu ruh sağlığındaki bir insanın da kadın hakkında anlattığı olumsuzluklara hiç inanmadım kusura bakmayın.kabahatli ve kötü olması için eski eşinizin karısının kaşının üstünde gözü olması yeterli gördüğüm kadarıyla.

Size söyliyeceğim tek şey şu

Eğer bir yaşam, tümüyIe kişiseI arzuIarı tatmine yöneImişse er yada geç, acı bir düş kırıkIığı sizi karşılar

Hayatınızın sonuna yaklastığınızda herşey daha net görüneceksiniz merak etmeyin

Birakin su eski eslerin pesini cocuklari alet etmeyi bir birakin yahu!!!bu kadar cok ararsan tabiki adamin akli karisir.sizin sabredemediginiz adama yeni esi sabir gosteriyor sinsi diyorsunuz.yuva bozmak o kadar kolay degil hanimefendi!!!!!!!birde eski esinize akil veriyorsunuz bana davrandigin gibi davran sogusun senden diye!!!!!cok sey derdim ama anladiniz siz!!!!nasil bir karaktersin yuh

Arkadasim 20 mayista konu acmissin alintiladiklarimi yazmissin. Gozunu seveyim yazdiklarini baskasinin derdi gibi oku.. Bu adam seni sevmiyor. Sen takinti haline getirmissin.. Ciddi tedaviye ihtiyacin var. Basta kizdim sana ama simdi uzuldum durumuna. Adami 2.kez evlilige de sen zorlamissin. Simdiki esiyle evlenir evlenmez arayip bana geri don diyende sensin. Yazik evlatlarina..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…