- 12 Haziran 2014
- 546
- 312
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
hay ağzına sağlık12 senelik eşinizdi boşanana kadar.
İsterseniz 42 senelik eşiniz olsun, boşandığı an sizin 'eski' eşiniz konumuna geçer ve başkasıyla evlendiği durumda siz de evli barklı adamın yuvasını yıkan kadın olursunuz.
Sizi aldatıp boşandığınız üzerine başkasıyla evlenen adamı 12 senedir sevmek de sizin probleminiz.
Bence burada en rahat durumda olan eşiniz. Evde yanında olan bir karısı, evdekini bırakırsa onu dört gözle bekleyen bir de eski karısı var. Ne kadar rahat.
Küçültmeyin kendinizi bu kadar.
inat ugruna evlenmiş.. bilmiyorum..ben yuva yıkmıyorum.ne demek ya..beni dğer kadınlarla aynı konuma getiriyorsunuz..ben gidip direk evli bir adamı mı sevdim ya... bu adam benim 12 yıllık kocamdı..çocuklarımın babası... pişman...çocuklarımız rezil... küçük kız babasına çok düşkün.. o kadın 2 aylık evli.. üstelik bir anlık verdği karar.pişman.. birde ondan çocugu olursa hayatı mahvoacak... yada benim çocuklarımı unutacak.. o kadın şimdiden çocuklarımın babasıyla görüşme günlerini sayıyor.. telefon görüşmelerini dakikalarını sayıyor.problem ediyor. kaç kere görüştün.hafta bir dedin...ama birkaç kez alıysun..beni ihmal ediyosun filan..evlenmeseydi ozaman.. bunları biliyodı..iki çocugu u oldugunu biliyodu...hangi akla hizmet hele bizimkinin psikolojisi bozuk..ne yaptıgımı biliyormuydum diyor... gerizaklı kadın aptal kadın. herkes böyle söylüyor.. sen 12 yıl evliliğini bitirip hemen 2 ay sonra evlenmek isteyen bir adamla nasıl evlenirsin.. o adam daha geçmişisi unutmalı..toparlanmalı... kadına acımıyorum.. umrumda değil.. ama yuvada yıkmıyorum. o bana sadece pişmanlıgını anlattı..kadından da ilk başta değil son zamanalrda hatalrını çocukları istemeğdini benle kıyasladığını anlattı..bende seni mutsuz ederse boşa gel.. kapım sana hep açık..ben evlenmem zaten dedim.yatmadım kalkmadım..ayartmadım.. o zaten 12 yıldır benim taptığım sevdiğim çocukalrımın babası... lütfen beni diğer kadınlarla aynı kefeye koymayınız...
12 yıllık rşinizdi şimdi o bayanın eşi ve siz yuva yıkan 3.kişi konumundasunuz.daha önce 12 yıllık evli olmanız bişey değiş iyor.bana kalırsa eski eşiniz yeni eşiyle mutlu sizde sadece alişkanliksiniz birbiriniz için.kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
Sizin yuvanız eşiniz sizi aldattığı için yıkıldı. Bende evliyim,burdaki birçok üyede evli,eşlerimiz başka kadınlarla görüşmek adına bir iştirakte bulunursa ,başka bir kadın tek başına yuva yıkmış olmuyor bu durumda tek başına. Siz şuan başka kadınlar yuvamı yıktı diyorsunuz ya,kimse eşinize silah zoruyla gel görüşelim dememistir bunuda bilin.benim ahım ne oalcak... bize kıydılar mı acıdılar mı... kimse dedimi konuşmayalım bu adamla evli barklı..iki çocugu var..kadınlar benim en büyük düşmanım.. ama sakın beni bu kadınlarla aynı kefeye koymayın..ben evli barklı bir adamın yuvasını yıkmıyorum. o benim 12 yıllık eşinmdi ben onu 12 yıldır seviyorum. sanki evli birisini sevdimde yuva yıktımda..zor iste alışmak neden anlamıyorsunuz.. iki kız çocugum var. onları babalı bnüyütmek istiyorum. ama kasın kötü birisiyse boşanacak. kader demiyormuyuz zaten herşeye.. benim boşatmam olmaz.. kaderinde varsa boşanır bizde tekrar birleşrizi..bende bunu umut ederek yaşayacağım.. kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum..çocuklarımızla iligli ve son gülnlerde de evet geçmişle ilgili kesşke yapmasaydık ne yapabliriz diyoruz. ayrıca çocuk bahane değil.bu kadar önyargılı olamazsınız. benim kızım gerçekten çok kötü bir durumda.. bunu anlayamazsınız.. geceleri kapının önüne gelip uyuyor.. bu nasıl bir duygu bilemezsiniz.. evet ..özellikle benim yuvam başka kadınlar yüzünden yıkıldı. ve bu kadına ortak arkadaşlarımız var..benim arkadaşlarım bu adamın karı kız işi var. kadını aldatmış evlenme dediler. ama o kadın demişki BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA SAHİP ÇIKSAYDI KOCASINA demiş.. ne demek ya...buna rağmen yinede bişey demiyorum.. ben sadece eğer olursa anlaşamazsan kadın sana kötülük yaprsa biz seni ölene kadar bekleriz.kapımız sana hep açık deidm. kadın tartışmış ya.. çocuklarım bir gün ora yattı. bana demilki bu kadının amacı çocukları üstümüze atmak. ben senin çocuguna bakamam demiş. 3 yaşındaki çocuga yok ben tuvaletini yaptıramam bakakmam.sen yaptır demiş.. bu kadına da acınmaz ama yinede bişey yapmıyorum.. Allahından bulsun.. o söyledği büyük sözü de unutmasın..görücem ben.. intikam almıyorum.. ben böyle mutluyum.. gelmesede beklemek umut beni hayata bağlıyor. kızlarımda işl.düzelir.. benim büyük kızım su an küçük kızımın baba özlemini görüyor ve o bile dayanamıyor.sen ne diyorsun ya..şu an kızımın heryerinde stresten bişeyler çıktı. anne diyo kesşke babam geri gelse. bu kadar acı çekeceğigimizi kardeşimin bu kadar acı çekeceğigin bilmiyordum diyor.. senin evladın varsa hergün kapıyı aç babaya gidelim baba gitti gelmiyo diye sayıklayarak uyusun da gör bak.. yeme beni dersin o zamaan... evet sevgi de var. çift katmerli acı çekiyoruz yani...
benim ahım ne oalcak... bize kıydılar mı acıdılar mı... kimse dedimi konuşmayalım bu adamla evli barklı..iki çocugu var..kadınlar benim en büyük düşmanım.. ama sakın beni bu kadınlarla aynı kefeye koymayın..ben evli barklı bir adamın yuvasını yıkmıyorum. o benim 12 yıllık eşinmdi ben onu 12 yıldır seviyorum. sanki evli birisini sevdimde yuva yıktımda..zor iste alışmak neden anlamıyorsunuz.. iki kız çocugum var. onları babalı bnüyütmek istiyorum. ama kasın kötü birisiyse boşanacak. kader demiyormuyuz zaten herşeye.. benim boşatmam olmaz.. kaderinde varsa boşanır bizde tekrar birleşrizi..bende bunu umut ederek yaşayacağım.. kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum..çocuklarımızla iligli ve son gülnlerde de evet geçmişle ilgili kesşke yapmasaydık ne yapabliriz diyoruz. ayrıca çocuk bahane değil.bu kadar önyargılı olamazsınız. benim kızım gerçekten çok kötü bir durumda.. bunu anlayamazsınız.. geceleri kapının önüne gelip uyuyor.. bu nasıl bir duygu bilemezsiniz.. evet ..özellikle benim yuvam başka kadınlar yüzünden yıkıldı. ve bu kadına ortak arkadaşlarımız var..benim arkadaşlarım bu adamın karı kız işi var. kadını aldatmış evlenme dediler. ama o kadın demişki BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA SAHİP ÇIKSAYDI KOCASINA demiş.. ne demek ya...buna rağmen yinede bişey demiyorum.. ben sadece eğer olursa anlaşamazsan kadın sana kötülük yaprsa biz seni ölene kadar bekleriz.kapımız sana hep açık deidm. kadın tartışmış ya.. çocuklarım bir gün ora yattı. bana demilki bu kadının amacı çocukları üstümüze atmak. ben senin çocuguna bakamam demiş. 3 yaşındaki çocuga yok ben tuvaletini yaptıramam bakakmam.sen yaptır demiş.. bu kadına da acınmaz ama yinede bişey yapmıyorum.. Allahından bulsun.. o söyledği büyük sözü de unutmasın..görücem ben.. intikam almıyorum.. ben böyle mutluyum.. gelmesede beklemek umut beni hayata bağlıyor. kızlarımda işl.düzelir.. benim büyük kızım su an küçük kızımın baba özlemini görüyor ve o bile dayanamıyor.sen ne diyorsun ya..şu an kızımın heryerinde stresten bişeyler çıktı. anne diyo kesşke babam geri gelse. bu kadar acı çekeceğigimizi kardeşimin bu kadar acı çekeceğigin bilmiyordum diyor.. senin evladın varsa hergün kapıyı aç babaya gidelim baba gitti gelmiyo diye sayıklayarak uyusun da gör bak.. yeme beni dersin o zamaan... evet sevgi de var. çift katmerli acı çekiyoruz yani...