boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

Bi kadin dik durmali. Ne olursa olsun mutsuz da olsa bi erkege bunu hissettirmemeli. Erkegin pesinden kosmamali. Zor kadin olmali. Cesur olmali. Ayaklari uzerinde durmali. Guclu olmali. Biri pesinden kosucaksa bu erkek olmali. Kimseye vazgecilmez oldugunu hissettirmemeli, hissetirirse hep vazgecilen olur. Siz tek basiniza o cocuklara da yetersiniz allahin izniyle. İki kez bosanmis sizden adam, yetmedi aldatmis. Simdiki karisini da sizinle aldatiyo. Adam hala ayni yani degismemis. Bu saatten sonra ne bekliyosunuz ki o adamdan? Defalarca ayni seyi yasamissiniz donse bile yine aynisi olucak. Bin kere aci cekmektense bi kere sokup at daha iyi. Cok aciycak ama bi kere aciycak. O adam o cocuklari hak etmiyo. O kiza babasini unutturabilirsiniz once kendinizi toparlarsaniz. O adam cocuklarinizdan daha degerli degil. Ulasilmaz olun. Birakin o korksun pisliginin icinde bogulsun. Onsuz da yasarsiniz. Hatta onsuz daha guzel yasarsiniz. Cunku size bu pislikleri yapicak bi erkek yok artik yaninizda. Dik durun!

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
Bosanmasaydin o zaman.cocuk oyuncagi gibi bosan evlen.bu ne yahu.sizinkisi hastalikli bir iliski haline donmus...
Kadin kotu diye inandirtmissiniz kendinizi ama hergece esinizle yatiyor sabahliyor...onun karisi artik.bu kadar net

ayrıca çocuklar yeni durumlara çok kolay uyum sağlarlar.siz resmen çocuklarınızı kullanıyorsunuz ki eğer siz evden ceset çıkmış çok kötü bir şey olmuş gibi davranmaz kendi hayatınıza bakarsanız kızınızda baba baba diye sayıklamaktan vazgeçer.o çocuğa kötülük ediyor sizin hastalıklı halinizle yaşamasını destekliyorsunuz.babasız bir evde yaşayan bir tek kızınız değil.

Eski konunuzda çocuklarınızı yeni eşini cezalandırmak için o eve göndermeye dahi kalkmıştınız. Çocuklarınızdan önce geliyordu kocanız. Ağlayan intiharı düşünen ve çocuklarını bile gözden çıkaran bir kadındınız.
Ben de pek çok kadın gibi sert yorum yazmıştık size artık birinin karısı değil çocuklarının annesi ol önceliğin olsun diye. Düzeldim sütlaç yaptım demiştiniz sevinmiştik. Şimdi ne oldu?
Neden tekrar başa sardınız?
Takıntı bu sevgi değil farkındasınız değil mi?
Sizi defalarca aldatan, boşanan yeniden evlenen bir adam için değer mi?
İster 60 yıllık kocanız olsun şu an başkasıyla bir yatağı paylaşıyor. Bu kadar gurursuz olmayın.
Son konunuzu açın okuyun ve burada dediklerinizi uygulayın.
Sözlerinizi tutun burada verdiğiniz. Bizim içim değil çocuklarınız için.
Artık kendinize gelin ve çocuklarınızı bu süreçte daha fazla hırpalamayın. Lütfen kendinizi toplayın çocuklarınız için

Ne adammış bee 12 yıl tap tap bitmemiş. Siz ne kadar bencilsiniz, sizin çocuklarınızı falan düşündüğünüz yok!hastasınız siz farkında mısınız? Eski eşinizde bir o kadar karaktersiz.

Bal gibi de yuva yıkan kadınlardansınız, o sadece çocuklarınızın babası sizinle alakası olmamalı.Yazık ki olan çocuklara olmuş

böyle bir aciziyet olamaz
kimseyi kınamamak lazım ama böylesine de söyleyecek bişey olmuyor
neden boşandın o vakit?
aşkımdan ölsem o adaml görüşmem ya olur mu öyle 2 aylıksa bile o başkasının kocası artık
2 değil 12 çocuğun olsa bile o BAŞKASININ KOCASI

Okyanus senden bırak anne olmayı KADIN bile olmaz !

Kaçıncı defardır sana yazdık ,çizdik yoluna bak dedik..

Çok acizsin !

Hatta acizligin dibine bulmuş level atlıyorsun aynen böyle devam et

Ama rica ediyorum gelip bize yaptıgın saçmalıkları uzun uzun anlatma yemin ederim sinirlerim/sinirlerimiz kaldırmıyor !

Anlıyor musun ?

Bir hemcinsimin bu kadar saçmalamasına tahammül edemiyorum

Ne halin varsa gör ciğerim !

Zerre miskal sana acıyorsam namerdim

Birincisi eski kocanız boşansa bile size dönmez başkasını bulur adamın sicili belli.İkincisi sizin 12 yaşındaki kızınızın sizi teselli etmesi çok acı bir şey. Siz üzüntü öfke nefret gibi duygular yaşasanız bile bunları neden çocuklarınıza yansıtıyorsunuz. Siz onlara destek olup kendine güvenen bir erkeğe bağımlı değil kendi ayakları üzerinde durabilecek birer kadın olarak yetiştirmelisiniz.Hem kendinizi hem çocuklarınızı daha fazla üzmeyin.

Asıl komik olansa eski eşin defalarca aldattığı Okyanus'la şimdiki hanımı da aldatması.
Hadi, o adamın terbiyesizliği ama bu bile o masum iki kız çocuğunu annelerinin hali kadar etkilemiyor.
Kafayı yiyecekler, anneleri yüzünden.
Keşke biraz da çocuklarını sevseydi.

Hamd olsun çok kereler hamd olsun, iyi ki böyle bir annem yok.

kadına bişey yaptığımız yok.. o kadında 12 yıllık evliliğini bitirmiş 2 ay sonra evlenmeyi üdüşünen biriyle evlenmeseydi. çocukları biliyordu. kadın sinsi ve kötü birisi. ben yuva yıkmıyorum. hani ne oldu.. benim yuvamı yıkan insalar ne oldu.. ayrıca kimse beni evli bir adamla görüşüyrsun diye kınayamaz ..bu aynı şey dğeil..o adam benim 12 yıllık kocam dı ve çocujklarımın babası.. ben 12 yıldır o adamı seviyorum. o kadında kötü birisiyse onu bıraksın diyorum.ne var bunda.. yuva yıkmıyorum. kadında yerinde rahat duesun..iyi birisi ise zaten eski eşim onu boşamayacak.. kader diyor.. belkide Allah burnumu sürtmek için bunu karşıma çıkardı diyor... o kadın çok bencil..benim gibi dğeil..anlattıklaından..arkadaşlarımda tanıyor zaten. eski eşime şimdiden oturduğu evi beğenmiyor surayı sat geniş ev alalım diyormuş. eski eşimde bu çocuklarımın rızkı satmam diyor. bimiyorum.kafam karaşık.mal müğlk benim umrumda dğeil. bir hata yaptık. o sadece 2 aydır evli.. çocugu yok. bize dönerse üç kişinin hayatı kurtulacak.. bilmiyorum..
yuvamı yıkmıyorsun. adam evli. 12 yıllık kocandı. evet kocan dııı. artık senin kocan değil. ve adam şerefsiz.

daha ne yapacaksın kızların onun yanında ne ısı var aralarını bozmak ıcın kızlarınızı kullanıyorsunuz bunu da mağdurum gıbı yazmıssınz bı de nolcak onlar ıkı aydır evlı gerı donse 3 kısı kurtulcak madem ısın o boyutundasınız bı emeklı bulun kurtulun kadın ıkıncı yuvasını kurmus bunu da sız yıkmayın yaa cok fena ahı tutar

Ya bu saplantıya aşk sevgi demeyin :KK12: çok seviyodunuz pişmansınızn2 sefer boşanmışsınız bu ne ya belliki yapamıyorsunuz.
bide böyle kadınlar olduğunu bilmek duymak dahi istemiyorum :KK14: istiyorum istiyorum hemen geri dönsün banane banane onu bıraksın pess

evet..gititğim psikolag nasıl mutlu oluyorsan onu yap..öyle yaşa diyor.. kimeye zarar vermeden ben onu bekleyerek yaşamak sitiyorum.. bunuda ona öylemiycem..mallaesef ben böyle mutluyum.. evet yanımda olsun.. ikinci kadın olmayı bile göze almıtım.. ama kimseyle paylaşamıyorum onu..paylaşsam her seferinde boşamam... şimdi bitti o meseleler diyor.. sen çok dırdır yapıyordun.. diyo.. bende o yüzden yaptım diyo.sana yaptıklarım için çok pişmanım diyor... Alalhım bana yanlı ş birşey yaptırmasın.. ben sadece boşanırsa tekrar ona geri dönerm dedim..evet ilk günler boşan demiştim ama sonra kadın iyiyse kıymetini bil mutlu ol dedim.. doğru ..kimsenin ahını almamak lazım..ahı olanlar da gerçi ne oluyorki..benim o kadar ahım var.... sonuç ne acıyı çeken yine benim...
2ci kadın olmak. sizin ruh haliniz kötü bence. acilen terapi şart

Yahu ne halt yerse yesinler karı-koca yeterki gelip burada bizim sinirlerimizi zıplatmasınlar yemin ederim ekrana gömesim geldi bu kadını..Yazmasın artık,günlük tutmasın burada gitsin başkalarının kafasını yesin artık bu ne be !

Deli gömlegi giydirseler yeridir..Ben hayatımda böyle şey görmedim yahu..

Bu nasıl bir saplantı sanırsın kendisi aslı eşi kerem..

İkiside birbirinden ........ bunların !

(boşlugu istediginiz gibi doldurun )

Çocukları bunun elinden alsınlar bence yazık gunah ya kendi kafasını yedigi yetmiyormuş gibi birde evlatlarının canına susamış..

Evinden cenaze cıkan kişiler bile böyle manyamıyor !

Bu ne saçmalıklar silsilesi.

12 yıl evliydim. 2 kız çocugum var.
4 yıl önce yine çok hızlı karar vererek bu evliliğimizi 2 ay içinde bitirdik.bir kızımız vardı. resmen boşandık.pişman oldum. 7 ay sonra tekrar birleştik.sucsuz bendim.aldatılan bendim.ama onsuz yapamadığım için gidip yalvarıp birleşende ben oldum.tabi bu insan boşandıktan sonra hemen gidip nişanlanıyor. sonra nişandan dönüyorlar. bundan benim sonradan haberim oldu tabi.tekrar evlendik. bir kız çocogumuz daha oldu.

7 ay önce tekrar boşandık. yine çok hızlı karar vererek. bir anda..ama ben hep sabretmiştim. affettim.bende de hata olabilirdi.bilmiyorum.şu an 2 kız çocugum var. bu defa adam boşandıktan sonra 2 ay içinde birini buldu nişanlandı. 2 ay nişanlı kalıp evlendi. Yani boşandıktan 4-4,5 ay içinde hızlı bir karar vererek evlendi. şimdi yaklaşık 74 günlük evli. biz boşandıktan sonra kanlı davalı gibiydik. hiç görüşmüyorduk.o benden nefret ediyodu.sesimi bile duymak istemiyordu. bu kadar nefretini hiç anlamıyordum. 22.05.2015 gününden beri yani bu adam 47 günlük evliyken pişmanlığını öğrendim.evlendiğine pişman oldugunu öğrendim. buda tesadüfen oldu. bana resmi işler için boşanma tutanagı gerekiyordu.bende yoktu.ondan istedim. oda şirkete nizamiyeye bırakmış.zarfın üstünede kendinin soyadını yazmış. bende aldım. mesaj attım tşk.ettim.ama çok duygulanmıştım.ben zaten onu unutamadım.çok acı çektim.7 ay içinde neler yaşadığımı anlatmaya kelimeler yetmez. insanlarda beni hep suçluyprlardı.alışamadın.. bu halin ne ..yeter artık.düzel..ayağa kalk diyolardı. bu arada iş arkadaşlarımda bana hitap ederken dalgınlıkla eski soyismimle hitap ediyorlardı. bende ona sen arkadaşlarım bir ismimi söylemeye alışamadınız benden 12 yıllık evliliğimi bitirdim. sen hemen evlendin..nasıl bu kadar kolay unutmamı alışmamı istiyorsunuz dedim. bir anda.. tabi hiç görüşmüyorduk biz. o bana çocuklari çin bile beni arama.evleneceğim insan kıskanır demişti. o kadar yani.çocuklarım için annemi ara demişti. ben annesiyle görüşüyordum.bana mesaj atmış.ikimizinde güçlü olması lazım diye.ben şaşırdım. çünkü ben o ana kadar bunu çok mutlu zannediyordum.balayılar gezmeler..facelerde eşiyle el ele göz göze fotolar. beni aradı. elim ayağım titredi. korktum.bana kızacak zannetim. niye bana yazıyoesun diye.açmadım.. kızma dedim.sana yazıyorum diyemi arıyosun yazmıycam dedim. baktım tlf.yine çaldı.o sesi çok kötüydü. ben acı çekmiyormuyum dedi.. bende acı çekiyorum diyerek başaldı o gün konuşma.. sonra hergün konuşmaya başladık.derlşemeye başaldık. işk başlarda eşini sevdğiini sadece çocuklar için çok pişman oldugunu söylüyordu. buluştuk kaç kere. çocukları alırken bende gidiyorum. tabi ben daha kötü oldum.ilk başalrda çok pişmansan boşan gel dedim. ama o kadının sucu yok. sonra yavaş yavaş bu kadının yüzünü görmeye başaldı galiba..kıyaslamaya başaldı.. kızımda babasına çok düşkün..o bizi mahvertti.sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor..ilk günlerde boşanmayacağını asla bizim birlikte olmayacağımızı düşünen kişi şimdilerde kızımızında rezilliğini görünce ben bu kadını bırakıp gelicem diyor. size döneceğim diyor.bekleyin diyor. tabi ben Allah Allah diyorum..onsuz yapamıyorum ama.. olmuyor.. bana döneceğim diyor.ama zaman gerek diyor.. onu hemen bırakamam diyor. gerçekten tanımam lazım diyor.kötü ise bırakacak.karar aldık.çünkü o kadının günahına giremeyiz. ama kadın da benim çocuklarımı istemiyor. şimdiden hep problem çıkarıyor.sen bana zaman ayırmıyrmusun diyomuş. bilmiyorum bana gelip ona kızdım ettim annesine kızdfım diyo. akşamına koynuna giriyo..nasıl etsem bilmiyorum. bunu deneyecek ..çocuk ta yapmıyor.. ikiside birbirine güvenmmiyor..ben ne yapaağım. bu duygulardan kurtulamıyorum. hergün aramak istiyorum. hergün sesini duymak istiyorum. kızımda beni çok kötü etkliyor. komşular dayanmıyor artık. sabahlara kadar baba baba diye ağlıyor.üstelik hergün babasını görüyor. babası kreşe getip götürüyor. eski eşim çok pişman evlendğine..o kadınla benide kıyaslıyor. ilk başlarda kadını ssevdiğini söyledi.gün geçtikçe mantık evliliği yaptıgını kadınla ilgili ufak teefek sorunları anlattı..ama çok sakin ben ne yapsam sesimi çıkarmıyor dedi. bende dedimki bana davranfın gibi davran o kadın bir gün dahi durmanz dedim. tama dedi.sana davrandığım gibi davranacağım dedi. ama kadın ya çok sabırlı ya çok sinsi.. gerçi benim çocuklarımı problem etmiş. ama bilmiyorum. ben ne yapacağım.. iki kız çocugum var.Allah biliyor kalbimi.. eğer bu kadın gerçekten kötü birisiyse ona çektirecekse eski eşim o kadının kahrını çekmesin.bize geri dönsün..hatta direk bize dönmesini çok sitiyorum ama o kadının günahından korkuyorum. kadın dul.2.evliliği bu.çocugu yok. ama bir tarafta 12 yıl evlilik 2 çocuk diğer tarata 2 aylık bir evlilik.. bize geri dönmesi mantıklı dğeilmi..hayatımız kurtulur.ben iki kız çocugunu bu kirli dünyada tek başıma nasıl yetiştireceğim.. Akıl verin.yüreğime söz geçiremiyorum.zamana bırakmak lazım ama olmuyor..........
bize geri dönecekmi acaba.....o kadından kurtulabilecekmi..bence kurtulmak istemiyor..istede birgünde bırkaır..sebep olmalı diyor. vicdan azabı yaşayamam diyor.. bilmiyorum.ne yapacğaım..yardım edin.. hergün arayıp knuşmak sitiyorum.hemen bırakıp bize gelsin diyorum o da zaman diyor. sabret diyor. ama ya olmazsa bekleyip bekleyip geri dönmezse tam yıkılırım.. biterim.. vazgeçmem lazım. ama olmuyor.olmuyor...
o kadının suçu ne
dönsün bana da dönsün bana
günah ya :KK43:

geçmişte yazdıklarınıza birde şimdi yazdıklarınıza bir göz attımda midem bulandı,alışkanlığı anlarım zaman içerisinde kemikleşmiş alışkanlıklardan kurtulmak zordur ama bu aşk değildir. Bu hikayede tek acıdığım çocuklar oldu karaktersizliğin dibine vurmuş hayatını bir kadının koynundan diğerinin koynuna atlamak arasındaki geçen zamana indirgemiş ne evliliğini ne evlatlarını zerre kadar düşünmeyen bir babanın arkasından gecelerce gözyaşı döken çocuklara yandı içim. Diğer tarafta da hayatını kocasının ayakları altına pas pas olmakla geçiren aciz bir anne modeli ve zaman içinde bu anne evrim geçirip kocasının arkasından ölümü düşünürken birden kocası kıymete binen,başarıya ulaşmak için her yolu mübah gören bir intikam meleğine dönüşmüş hemde çocuklarının psikolojik durumunu göz göre göre kendisi bozmasına rağmen sonradan onları babasına karşı kullanacak kadar acze düşmüş bir anne.
Ağır yazıyor olabilirim burada herkesin kendi hayatı günah ve sevabıyla diye düşünür kırıcı yorum yapmamaya çalışırım yalnız siz gerçekten tiksinti uyandırdınız,demek çok iyi birisiniz eski eşinizin evlendiği bayan kötü çıkarsa size dönsün öyle mi sizin kapınız açık,oysa zamanında sizin kocanız için kapısını açık tutan kadınlar sizin için en hafif tabirle hafif meşrepti değil mi,kocanızın sizin hakkınızda o kadınlara neler anlattığını biliyor musunuz? belki kocanızı aldatmaya iten sizdiniz kötü bir kadındınız kocanızın anlatımına göre neyse çok uzun oldu,dilerim Allahtan o çocukların ve eski eşinizin yeni eşinin hayatını daha fazla mahvetmemeniz için ikinizede fırsat vermez

Ben sizin ruh sagliginizdan endiseliydim bu yazilarinizi okuduktan sonra kesinlikle emin oldum. 3 kisinin hayatini o soysuz mu kurtaracak? Yapmayin allahaskina... sizin tedaviye degil acilen ruh sagligi servisine yatmaniz gerekiyor. Biliyorum bana kizacaksiniz,kimseye de bu kadar sert yazmadim hic ama siz gercekten hastasiniz, nolur tedavi olun.

X