- 2 Aralık 2011
- 2.939
- 8.881
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
bence kuma olabilirsiniz. yazdıklarınızdan başka sonuç çıkmıyor
Ayrıl barış şeklinde yaşarsınız
boşan evlen derdi de olmaz!
o kadar safsın ki! adama kapım sana her zaman açık diyerek ister beni aldat, ister sov dov,köpeğin et yine de gıkım çıkmaz demişsin.
adam şu hislerle geri donerse, 4.ye barışmak üzere 3.kez boşanacağın KESIN!
Hanfendi bu böyle sürüp gidicek.. Adamı rahat bırakın. Evlenince siz ne olucak sanıyorsunuz ? Yine aynısı olmazsa ben ben değilim !benim ahım ne oalcak... bize kıydılar mı acıdılar mı... kimse dedimi konuşmayalım bu adamla evli barklı..iki çocugu var..kadınlar benim en büyük düşmanım.. ama sakın beni bu kadınlarla aynı kefeye koymayın..ben evli barklı bir adamın yuvasını yıkmıyorum. o benim 12 yıllık eşinmdi ben onu 12 yıldır seviyorum. sanki evli birisini sevdimde yuva yıktımda..zor iste alışmak neden anlamıyorsunuz.. iki kız çocugum var. onları babalı bnüyütmek istiyorum. ama kasın kötü birisiyse boşanacak. kader demiyormuyuz zaten herşeye.. benim boşatmam olmaz.. kaderinde varsa boşanır bizde tekrar birleşrizi..bende bunu umut ederek yaşayacağım.. kötü birşey yaptığımı düşünmüyorum..çocuklarımızla iligli ve son gülnlerde de evet geçmişle ilgili kesşke yapmasaydık ne yapabliriz diyoruz. ayrıca çocuk bahane değil.bu kadar önyargılı olamazsınız. benim kızım gerçekten çok kötü bir durumda.. bunu anlayamazsınız.. geceleri kapının önüne gelip uyuyor.. bu nasıl bir duygu bilemezsiniz.. evet ..özellikle benim yuvam başka kadınlar yüzünden yıkıldı. ve bu kadına ortak arkadaşlarımız var..benim arkadaşlarım bu adamın karı kız işi var. kadını aldatmış evlenme dediler. ama o kadın demişki BANA YAPAMAZ. KADIN OLSAYDIDA SAHİP ÇIKSAYDI KOCASINA demiş.. ne demek ya...buna rağmen yinede bişey demiyorum.. ben sadece eğer olursa anlaşamazsan kadın sana kötülük yaprsa biz seni ölene kadar bekleriz.kapımız sana hep açık deidm. kadın tartışmış ya.. çocuklarım bir gün ora yattı. bana demilki bu kadının amacı çocukları üstümüze atmak. ben senin çocuguna bakamam demiş. 3 yaşındaki çocuga yok ben tuvaletini yaptıramam bakakmam.sen yaptır demiş.. bu kadına da acınmaz ama yinede bişey yapmıyorum.. Allahından bulsun.. o söyledği büyük sözü de unutmasın..görücem ben.. intikam almıyorum.. ben böyle mutluyum.. gelmesede beklemek umut beni hayata bağlıyor. kızlarımda işl.düzelir.. benim büyük kızım su an küçük kızımın baba özlemini görüyor ve o bile dayanamıyor.sen ne diyorsun ya..şu an kızımın heryerinde stresten bişeyler çıktı. anne diyo kesşke babam geri gelse. bu kadar acı çekeceğigimizi kardeşimin bu kadar acı çekeceğigin bilmiyordum diyor.. senin evladın varsa hergün kapıyı aç babaya gidelim baba gitti gelmiyo diye sayıklayarak uyusun da gör bak.. yeme beni dersin o zamaan... evet sevgi de var. çift katmerli acı çekiyoruz yani...
kadına yazdıklarıma üzüldüm şimdi,Eşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..
diğer konusu. yalnız adam feciymiş. zamparanın önde gideni
Evet dediğim gibi çocuklarını vermek istemesinin tek sebebi yeni evli olan çifti huzursu edip boşanmalarını beklemek pess vallaEşimden ayrıldım. ikinci kez hemde.12 yıllık evlilik bitti. çok affetim.çok mücadele ettim ama hala keşke diyorum. Aldattı hakaret etti.Yıllarca çalıştım banka kartımı eline verdim. Ev mal mülk aldık. hiç emeğimin karşılığını alamadım. Ama o evlendi. üstelik hemen 3-4 ay sonra..ve çok mutlu.şimdi deliriyorum.onu ödüllendirdim boşayarak.üstelik elimde o kadar delil varken 2 ayda kaç tane kadın hatta kendi itirafları neler neler..ama hiçbirini kullanmadım. aylık 500 TL nafaka birde evim var. iki kız çocugum.büyük kız çocugum 12 yaşında hergün beni teselli ediyor.anne ne olur diyor düzel artık.o değmezdi sen çok mücadele ettin diyor. Ama hep onunla ilgili iyi şeyler aklıma geliyor.Hatta ayrıldıktan sonra hemen tekrar aradım yuvana gei dön diye.çcuklar için deidm. ben evleniyorum dedi. ne çabuk unuttun 12 yılı deidm. sana tavsiyem hep kötü şeyler aklına gelsin dedi. ama gelmiyor. neden pişmanım neden gurursuzum neden özlüyorum. neden hala onu takip ediyorum.neden hala evlendi belki boşanırdı geri döner diye umut ediyroum. çok sıkıntı çektim çok..ama hep kendimde de suç buldum. değerini bilemedim dedim. kıymetini bilemedim dedim. ama o da hiç mücadele etmedi. aldattığını öğrendim affettim.hemen zaman kaybetmeden başka birini buldu. hep böyle yaptı. sonra da karşıma geçip gerçekleri öğrenmek hata idi. ben seni arada sırada aldatıyordum.her zaman dğeildi .tüm erkekler aldatıyor eşini dedi. sen hata yaptın dedi. ve gerçekleri öğrendiğim için eşşekler gibi pişman oldum.ama neler öğrendim neler.adam yıllardır beni aldatıyor.konuştuğu kadınları 3 yıldır tanıyor . biriyle buluşyor ..daha önceki aldığım yerden alayınm diyor.. bu kadar şey yaşadım neden arkadaşlar unutamıyorum.. şimdi çocuklarımada bakamıyorum.ilk sıralarda ölmeyi çok düşündüm.hatta dünde yine nerdeyse artık bu düşünceler pişmanlık gitmiyor.ölüeyim kurtulayım deidm. bu acıları kızlarıma aileme yaşatmamın anlamı yok dedim.benim bu halimi hergün görüp acı çekeceklerine bir gün ağlarlar iki gün ağlarlar eninde sonunda unuturlar dedim.ama küçük kızm öyle bir sarıldı ki 3 yaşında sanki hissetti..yemiyorum.içmiyorum.gülmüyorum. 7 ay oldu. hala pişmanım diyorum.pişmanım dedikçe etrafımdakiler delirmişsin diyorlar.ama yapamıyorum. onu yeni eşiyle hayal ediyorum kafayı yiyrum.kzım her haftasonu gidiyor.soru yağmuruna tutuyorum.ona nasıl davranıyor seviyormu filan filan.. kızım da anne babam çok mutlu artık onu unut diyor. o haketmiyor diyor.sen elinden geleni yaptın diyor.ama bnu şu kuşbeynimin içine yerleştiremiyorum. artık çocukları ona vermeyi düşünüyorum. kendimle ilgilide buraları terkedip kardeşimin yanına istanbula gitmeyi düşünüyorum. başka çarem kalmadı. aslında ölmeyi istiyorum ama buna Allah bir kere izin vermeid. şimdi ölmeyi denesem öldürmeyen Allah öldürmüyor sakat filan kalırım diye düşünüyorum. ne olur bana psikolaga git demeyin..aylardır gidiyorum. ama beynimdeki düşüncelerin oluşmasına engel olamıyorum.hep aklımda o var.hep onu rüyamda görüyorum. hep geri gelebilecek umuduyla bekliyorum. üstelik yaptıkalrını herkes biliyor. çevremdekiler ailem kzım dahi birleşirseniz ben evden kaçarım diyor.ailem bizi sil diyor.sana bu kadar acı yaşatan insana nasıl dönersin diyor. arkadaşlarım biz böyle bir ahlaksız adamı evimize almayız senle görüşmeyi keseriz diyorlar. yani bu şehirde bu işyerinde yaşayamam çalışamam o kadar .bunlara rağmen keşke gelse boşansada pişşman olsa da benim kıymetimi anlasa da gelsin diyorum. üstelik gelirse 3.gelişi olacak. ama hep ben istedim. ikinci birleşmeyide ben zorladım. neden kabul etmiyorum adam beni sevmiyor.yalvarıyorum yardım edin..bana geçmişi unutmanın pişman olmamamın yollarını söyleyin.. onu hanımnyla düşünüyorum.hayat kuramıyorum kendime..arkadaşlar ne olur yardım edin..çok pişmanım...çok acı çekiyorum. çok..yardım edin. hatta beyne elektro şok uygulayıp geçmişi sildiriyorlarmış. bunu mu yaptırsam bilmiyorum...hep iyi şeyler aklıma geliyor. kötü şeyleri düşünemiyorum. unutmak mutlu olmak yaşamak istiyorum.. yardım edin..
diğer konusu. yalnız adam feciymiş. zamparanın önde gideni
Sen benden çok yaşicaksınkadına yazdıklarıma üzüldüm şimdi,
resmen hasta, normal düşünceler değil bunlar.
yatarak tedavi olması lazım.
adamın şeyi altından olsa bu kadar bağlanılmaz.
yerle birse gitsin tedavi görsünBide arkadaşlarım bakın Ramazan ayındayız bol bol dua edelim.. Yargılamayalım konu sahibini lütfen..
Kadın belliki çıkmazda ve psikolojisi yerle birAllahım sen akıl fikir ver. O çocuklara çok üzüldüm çok.. Demekki 12 yıl bile yetmiyor evliliğin oturmasına gözüm kortu resmen..
Bide arkadaşlarım bakın Ramazan ayındayız bol bol dua edelim.. Yargılamayalım konu sahibini lütfen..
Kadın belliki çıkmazda ve psikolojisi yerle birAllahım sen akıl fikir ver. O çocuklara çok üzüldüm çok.. Demekki 12 yıl bile yetmiyor evliliğin oturmasına gözüm kortu resmen..
hay agzın bal yesin..AYRICA o çocuklar baba baba diye ağlıyorsa onlerinde koca koca diye ağlayan rol model aciz bir anneleri olduğundandır.
Yaw yok tedavi falan olmaz böyle tipler kuzu ya filmlerde görürüz ya saplantılı kadınlar neler neler yaparlar hayatı kendinede karşısındakinede zehir ederler buda öyle işte tedavi falan hikayeyerle birse gitsin tedavi görsün
elli defa denildi ona böyle annem olsa hayata küserim be
Çekilecek dert degil yemin ederim..
Bunca detayı düşünen hesaplayan kadın gidip tedavi olmayı aklemedeyecek kadar deli degilya basbaya işine gelmiyor