boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

bence kuma olabilirsiniz. yazdıklarınızdan başka sonuç çıkmıyor
Ayrıl barış şeklinde yaşarsınız
boşan evlen derdi de olmaz!

Hanımlar, zaten kendisi bir yorumunda ikinci kadın bile olabilirdim, göze almıştım, diyor.
Yani bu iğnelemeler, gurursuzsun demeler falan da işe yaramaz bu üyeye.
Çünkü bir ruhu yok, ne kadınlık ne annelik ne insanlık adına.

Ne acı.

İki aklı başında olmayan kadın ve erkek çocuk sahibi oluyorlar , işte olan çocuklara oluyor.

Aldatılıyorsun, kanlı bıçaklı oluyorsun, iki kez evlenip boşanıyorsun ve hala vazgeçmeyip tekrar istiyorsun. Neden 3. Çocuk yapıp ayrılmak için mi ? Yazık ya azıcık akıllı olun . Hayat buraya bunları yazdığınız kadar basit değil.

" Bekle kötüyse elimdeki, kötünün iyisi olan sana döneceğim" diyen bu kişiliksiz adama mı birşeyler yazayım yoksa bu kişiliksiz adama pabuç giydiren size mi ?

Diyecek birşey yok. Allah o iki masuma yardım etsin. Ha birde o kişiliksiz adamla evlenen o kadına.

Hanfendi bu böyle sürüp gidicek.. Adamı rahat bırakın. Evlenince siz ne olucak sanıyorsunuz ? Yine aynısı olmazsa ben ben değilim !
Bakın sizinde 2 kızınız var babası onu boş günlerinde görebilir nitekim..
Bana göre sizde acı çekmeyin bazen zorlamamak gerekiyor.
Sizde evlenin hiç düşünmediniz mi ?
Bol bol dua edin bakın o adam evli artık ve sizin değil !
Bunu kabul edin ve adalet yerini bulacaktır.
Eşinizde pek sorumlu birisine benzemiyor ondan baba felan olmaz.

kadına yazdıklarıma üzüldüm şimdi,
resmen hasta, normal düşünceler değil bunlar.
yatarak tedavi olması lazım.
adamın şeyi altından olsa bu kadar bağlanılmaz.

Evet dediğim gibi çocuklarını vermek istemesinin tek sebebi yeni evli olan çifti huzursu edip boşanmalarını beklemek pess valla

Sayfalarca yorum yapılmıştı diğer konunda sana.. İşe yaradığını artık değişeceğini söyleniştin hayatınızın. Çocuklarına nasıl koyuyorsun ? Nasıl böyle bir hayatı reva görüyorsun?

O adamla mı iki genç kızı kirlenmiş ! dünyadan kurtaracaksın ?

Hani terapiye gidecektin? İyi değilsin. Ruhunu iyileştirmen lazım çocukların için.

Ayağa kalk lütfen artık.

Amaaan bayanlar boşverin ya.
12 Sene de 12 sene. Yok iyi çıkarsa kalacak kötü çıkarsa gelecek. Bilmem ne
boynuzlari az gelmiş . Hala arkasından ağlıyor.
Tabi hanfendinin 12 senelik evliliğinin yanında eski eşinin nikahı ne olucak .
FASULYEDEN sayılır artık.

Ay bir de koynunda alsinda adami serefsizlikte mertebe atlatsin. Zaten suan bile 5 tane de yedekte tutuyordur ya.... önemli değil mühim olan 12 sene
Onlar da FINDIKTAN FISTIKTAN olur ne olacak....

kadına yazdıklarıma üzüldüm şimdi,
resmen hasta, normal düşünceler değil bunlar.
yatarak tedavi olması lazım.
adamın şeyi altından olsa bu kadar bağlanılmaz.
Sen benden çok yaşicaksın altından heralde yazıcaktım bende
bide arkadaşlar uzun uzun yazmayın arkadaşa boşa çünkü normaş değil anlamaz adam boşanmasa arada gidip gelse onada he der

Bide arkadaşlarım bakın Ramazan ayındayız bol bol dua edelim.. Yargılamayalım konu sahibini lütfen..
Kadın belliki çıkmazda ve psikolojisi yerle bir Allahım sen akıl fikir ver. O çocuklara çok üzüldüm çok.. Demekki 12 yıl bile yetmiyor evliliğin oturmasına gözüm kortu resmen..

İki kere boşandıysanız ciddi anlamda anlaşamıyorsunuz demektir ve bir kere daha boşanabileceğinizi düşünüyorum. Bence hatayı ilk boşandıktan sonra tekrar evlenmekle yapmışsınız. Şimdiye kadar çoktan ayaklarınız üzerinde durup bir hayat kurmuş ve her şeyi unutmuştunuz. Başka hayatlar ve ilişkilerden sonra aynı kişiyi nasıl kabul edebiliyorsunuz onu da bilemedim. Eski eşiniz zaten çok çabuk karar alabilen birisiymiş, ona güvenen diğer kadınlara da üzülüyorum ama onlar da hatalı bir evlilikten kısa bir süre sonra evlenmeye cesaret edebildikleri için.
Bence biraz sabredin hem kendi ayaklarınız üstünde durup duramayacağınızı görürsünüz hem de üzerinizden bu ne yapacağım gerginliğini atmış olursunuz. Kızınızı da belki bir psikoloğa götürebilirsiniz, ya da siz de bunun normal olduğunu telkin edebilirsiniz ki o da dik durmayı öğrensin. Anladığım kadarıyla sizden de etkileniyor olabilir. Umarım doğru bir karar verebilirsiniz.

Şunu da unutmayın ki sorun onun evlendiği kadınlar da değil sizin ilişkinizde. Bunu çözemezseniz iki yıl sonra bir daha boşanıp yine 2 ayda birini bulabilir.

allah akıl fikir versin diyorum okadından kurtalabileckmi nedemek ya o kadın artık eski eşinin resmi eşi sen eski eşsin dış kapının dış mandalı olan sensin
adam hem seni elden bırakmıyor hemde eşini akşam eşinin koynunda mis gibi uyuyor nasıl bir gururun var allah aşkına cocuk alışırda babasızlıga sen alışmazsın eski kocansızlığa bırakında yuvaları yıkılmasın siz barışsanızda 3 aya yine boşanırsınz kocan yine evlenir sen yine barışırsın adam yine boşanır bu buşekilde devam eder gider okadınlara günah kendine saygın yoksa o kadınlara acı

yerle birse gitsin tedavi görsün

elli defa denildi ona böyle annem olsa hayata küserim be

Çekilecek dert degil yemin ederim..

Bunca detayı düşünen hesaplayan kadın gidip tedavi olmayı aklemedeyecek kadar deli degilya basbaya işine gelmiyor

yaw ne 12 yılı Allah aşkına, ilişkiyi insanlar yaşar insan karaktersiz ise 25 senede geçse o evlilik iflah olmaz, ben burda duydum evliliğin ilk yılı söyle olur vay bilmem kaç yılda oturur, adam akıllı bir sevgililik nişanlılık geçirdi isen sıkıntı olmaz, aynı ev farklı oluyormuş belki oluyodur ama 180 derece farklı değil yani

Hayır ben anlayamıyorum, şu kafam basmıyor. Benim evladım dururken koca da kim olurmuş, ölmeyi istemek niye? Ne aşkmış arkadas, yedi yıllık evliyim evladımdan ötesi yok, gitmek isteyene ahanda kapı orada.

Nasıl analıktır bu? Bi serefsiz için ölmeyi düşler mi bir anne? Nasıl bir hastalıktır bu? Aklım almıyor benim, iflas ettim şuan. Bu hastalıklı saplantı anneliğin önüne nasıl geçiyor anlayamıyorum.

Evet ana var, ana var.. Allah sana akıl fikir, şu mübarek gecede de çocuklarına huzur versin.

Yaw yok tedavi falan olmaz böyle tipler kuzu ya filmlerde görürüz ya saplantılı kadınlar neler neler yaparlar hayatı kendinede karşısındakinede zehir ederler buda öyle işte tedavi falan hikaye ama şu anda bile film hikaye gibi geliyor okuduklarım inanmak istemiyorum hala

evliliği resmen çocuk oyuncağına çevirmişsiniz,canımız sıkıldı ayrıldık,özledik barıştık,sonra ani bir kararla yine ayrıldık,şimdi de eşiniz size tekrar geri dönmek istiyor öyle mi,kusura bakmayın ama eşinizde sizde tuhaf insanlarsınız,ciddi anlamda evliliği yürütebilecek bireyler olarak görmüyorum maalesef sizleri.

Ayrıca şuan ki eşinden boşanmasını dilemek çok iç acıtıcı birşey,evet sizin 12 yıllık eşiniz di(bakın _di li geçmiş zaman kullanıyoruz hep birlikte,artık onun eşi değilsiniz)eee o zaman boşanmasaydınız,evlenince mi değerli oldu diye sorarlar adama,tüm bunların yanında 3.kez aynı hatayı yapmayı nasıl göze alıyorsunuz pes....

adamı yatakta bile basmış, adam arkadaşlarına beni yatakta bassa affeder demiş nitekim, e grup yapın yeni eşi de dahil edin mideler geniş ne de olsa

muhabbetlere bak gerçekten kötü mü bir bakayım, ona da bana davrandığın gibi davran bir gün çekmez, hmmm tamam öyle davranayım bari, acırım o çocuklara, geleceğin psikopat bebeleri alın işte böyle yetişiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…