- 12 Aralık 2010
- 8.367
- 5.411
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
O ilk yillar birbirinin karakterine alismak icin karaktersizliklerine degil ki. Benim de ilk yillar zor gecti simdi o zamana oranla cok daha iyi gidiyor evlilik.yaw ne 12 yılı Allah aşkına, ilişkiyi insanlar yaşar insan karaktersiz ise 25 senede geçse o evlilik iflah olmaz, ben burda duydum evliliğin ilk yılı söyle olur vay bilmem kaç yılda oturur, adam akıllı bir sevgililik nişanlılık geçirdi isen sıkıntı olmaz, aynı ev farklı oluyormuş belki oluyodur ama 180 derece farklı değil yani
the boy next door diye bir filmi vardı jenniffer lopez'in oradaki takıntılı adama benziyor resmen bu kadınYaw yok tedavi falan olmaz böyle tipler kuzu ya filmlerde görürüz ya saplantılı kadınlar neler neler yaparlar hayatı kendinede karşısındakinede zehir ederler buda öyle işte tedavi falan hikayeama şu anda bile film hikaye gibi geliyor okuduklarım inanmak istemiyorum hala
Ben böyle anayı yargılarım kimse kusura bakmasın.. Bi kişiliği bozuk adam için ölmeyi ister mi bir anne? Tapıyormuş birde.. Azıcık da o iki kız çocuğuna tapsa ne iyi olacak, bir anne namusu, gururu ve çocukları için yaşamalı benim gözümde.Bide arkadaşlarım bakın Ramazan ayındayız bol bol dua edelim.. Yargılamayalım konu sahibini lütfen..
Kadın belliki çıkmazda ve psikolojisi yerle birAllahım sen akıl fikir ver. O çocuklara çok üzüldüm çok.. Demekki 12 yıl bile yetmiyor evliliğin oturmasına gözüm kortu resmen..
the boy next door diye bir filmi vardı jenniffer lopez'in oradaki takıntılı adama benziyor resmen bu kadın
Aynen 2 sefer falan izlemiştim bendethe boy next door diye bir filmi vardı jenniffer lopez'in oradaki takıntılı adama benziyor resmen bu kadın
evet evet o film de var aynısı desem yeridirBenimde aklıma Sleeping with the enemy filminde ki Julia Roberts'ın kocası geldi.. konu sahibi resmen onun kadın versiyonu gibi..
bende en çok oraya takıldım onada bana davrandıgın gibi davran tamam nasıl bir piskopatlıktır bu anlamadımadamı yatakta bile basmış, adam arkadaşlarına beni yatakta bassa affeder demiş nitekim, e grup yapın yeni eşi de dahil edin mideler geniş ne de olsa
muhabbetlere bak gerçekten kötü mü bir bakayım, ona da bana davrandığın gibi davran bir gün çekmez, hmmm tamam öyle davranayım bari, acırım o çocuklara, geleceğin psikopat bebeleri alın işte böyle yetişiyor
bence de :)Aynen 2 sefer falan izlemiştim bendeyanlız birşey daha söylim kadın versiyonları daha tehlikeli bence
bende en çok oraya takıldım onada bana davrandıgın gibi davran tamam nasıl bir piskopatlıktır bu anlamadım
müstahak öylesine adam ne yapsa karşısındaki gururdan bi haber her naneyi yer tabi adamben salağım malım seni bi ben çekerim diyo, adam niye gelsin yahu bu zaten her durumda affediyo yatakta basmış yataktaaaa...Bunun kocası olsam ben her gece bi eskorta gider parasını da buna ödetirim herkes ederi kadar
Benimde aklıma Sleeping with the enemy filminde ki Julia Roberts'ın kocası geldi.. konu sahibi resmen onun kadın versiyonu gibi..
evet evet o film de var aynısı desem yeridir
sanki adam dürüstlük abidesiymiş gibi bir de o kadına haksızlık yapamam ya iyi biriyse diyor :)ben salağım malım seni bi ben çekerim diyo, adam niye gelsin yahu bu zaten her durumda affediyo yatakta basmış yataktaaaa...Bunun kocası olsam ben her gece bi eskorta gider parasını da buna ödetirim herkes ederi kadar
Sakin ol sampiyono adama var ya helal olsun helali hoş olsun yarasın...bi iyi yapıyo ki az bile yapmış