boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

O ilk yillar birbirinin karakterine alismak icin karaktersizliklerine degil ki. Benim de ilk yillar zor gecti simdi o zamana oranla cok daha iyi gidiyor evlilik.
Aldatan adamla evlilik nereye otursun? Evet oturur tabi 65 yasindan sonra kus ucmayinca baglanir eve.

the boy next door diye bir filmi vardı jenniffer lopez'in oradaki takıntılı adama benziyor resmen bu kadın

Ben böyle anayı yargılarım kimse kusura bakmasın.. Bi kişiliği bozuk adam için ölmeyi ister mi bir anne? Tapıyormuş birde.. Azıcık da o iki kız çocuğuna tapsa ne iyi olacak, bir anne namusu, gururu ve çocukları için yaşamalı benim gözümde.

bende en çok oraya takıldım onada bana davrandıgın gibi davran tamam nasıl bir piskopatlıktır bu anlamadım

Bence sizin eski eşinizi sevdiğiniz falan yok tamamen takıntı olmuş sizde. İnsan hata yapar ama ikinci kez boşanıp üçüncü kez aynı adamla evlenmeye niyetlenmek pek akıl işi değil. kaldı ki adamın zaten boşanmaya niyeti yok o çocukları için üzülüyor sadece. Siz de ben hep beklerim kapım açık diyerekten onun gözünde cepte olan kadın oluyorsunuz.boyle diyene zaten geleceği varsa da gelmez adam. Gelse de yine hep gitmek için geliyodur!
Allah doğru olanı görebilme yetisi versin size. Çocuklarınızı da bu duruma alet etmeyin. belki sizin de karşınıza birisi çıkar belli olmaz bu işler takıntı yapmayı bırakın artık

bende en çok oraya takıldım onada bana davrandıgın gibi davran tamam nasıl bir piskopatlıktır bu anlamadım

ben salağım malım seni bi ben çekerim diyo, adam niye gelsin yahu bu zaten her durumda affediyo yatakta basmış yataktaaaa...Bunun kocası olsam ben her gece bi eskorta gider parasını da buna ödetirim herkes ederi kadar

ben salağım malım seni bi ben çekerim diyo, adam niye gelsin yahu bu zaten her durumda affediyo yatakta basmış yataktaaaa...Bunun kocası olsam ben her gece bi eskorta gider parasını da buna ödetirim herkes ederi kadar
müstahak öylesine adam ne yapsa karşısındaki gururdan bi haber her naneyi yer tabi adam

Adama eşine bana davramdığın gibi davran seni bırakır diyorsun. Sonra ben yuva yıkıyorum diyorsun.

Baya bildiğimiz yuva yıkmak bu. Sizinle 2 çocuğa 12 yıllık evliliğe rağmen apar topar boşanıp yeniden evlenen bu adam 2 aylık evliliği neden bitiremesin ki. Eski eş eski dir. bitmiştir. Kendinizi bununla kandırmayın.

Diyelimki barıştınız. Siz çift olarak zaten bir ayrılık sonrası bir araya gelip bundan ders çıkarmayıp tekrar evlenmiş siniz. Üstelik eski eşiniz o sıra az kalsın yine evleniyor muş. Bu ilişki böyle devam eder . 3. Bir ayrılık artık o çocuklara daha çok zarar verir. Ben hatalı değilim demişsiniz. Hatalı bir durum varki demek hala adamı istiyorsunuz. O çocuklar için diyor ama siz onu istiyorsunuz.

Evlendiği kadınla görüştüğü içinmi sizden ayrıldı eski eşiniz

sanki adam dürüstlük abidesiymiş gibi bir de o kadına haksızlık yapamam ya iyi biriyse diyor :)

Kendisi cennetten düşen kanatsız melekya o kadının gunahını almaktan korkuyor bahaneler öyle güzel dizili ki tesbih olarak çeksen elin acımaz

Sana ve evlatlarına acımayan,sürekli seni aldatan hatta yatagında bastıgın adam imana gelecekte başkalarının hakkını hukunu gözetecek he :)

Saflık gördüm de böylesini görmedim pessss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…