- 20 Mart 2008
- 141.055
- 212.046
- 60
-
- Konu Sahibi mutluluk1982
o tuvalete düşün telefonda konu sahibi inanılmaz rahatsızdı. heryerde mikrop var diye düşünüyordu. kocası tuvalete tel nu düşürmüş olabilir. oradan almıştır. diye kocasının yatarken dersini yüzüp temizlemeyi düşünüyordu. nitekim adamı sarhoş edip elini deri soyucu kremle dersini yüzmüştü. ayy ne konuydu o
Soyleyenler var arkadaşım yadoktorun öyle bir şey söylediğini sanmıyorum.konu sahibi çoğu yerleri uyduruyor kafasına göre konuşuyor gibi geldi bana.
Gerçek maalesefŞuan banada okuduktan sonra her şey senaryo gibi geldi
Konu Sahibi sen gerçek misin
birde adam ayıılmış. canım yandığı halde olsun karıcım rahatladınmı demişti. :)Sahi ne konuydu değilmi,adamın ellerini yüzmüştü..
tşk tatlım dehşetle okudumÖzel mesaj attım.
Konu sahibi niye bu kadar vicdan azabi cekiyor. Yolunda giden bir evliligi varmista bir anda bosanmaya karar vermisler gibi anlatiyor bu konusunda onu cozemedim.iğğğğğreeenç...bu adamı affetmek te iğreeeeençççç
birde adam ayıılmış. canım yandığı halde olsun karıcım rahatladınmı demişti. :)
birde adam ayıılmış. canım yandığı halde olsun karıcım rahatladınmı demişti. :)
korku filmi gibiymiş cidden..o tuvalete düşün telefonda konu sahibi inanılmaz rahatsızdı. heryerde mikrop var diye düşünüyordu. kocası tuvalete tel nu düşürmüş olabilir. oradan almıştır. diye kocasının yatarken dersini yüzüp temizlemeyi düşünüyordu. nitekim adamı sarhoş edip elini deri soyucu kremle dersini yüzmüştü. ayy ne konuydu o
Ay bu ayrıntıları nerden öğrendinizbirde adam ayıılmış. canım yandığı halde olsun karıcım rahatladınmı demişti. :)
Konu sahibi niye bu kadar vicdan azabi cekiyor. Yolunda giden bir evliligi varmista bir anda bosanmaya karar vermisler gibi anlatiyor bu konusunda onu cozemedim.
Eski konularda kocasinin yaptigi her seyi anlatmisti simdi onu temize cekiyor gibi.
feci bir şeyKonu sahibi eski konularda yazmisti kendi yataginda kocasini Ozbek bir kadinla basmis.
yazmıştı kadın.. hatta adam melek dedikAy bu ayrıntıları nerden öğrendiniz
Ya Ben kocama teli düşürdün dimi wc ye desem kaçarak uzaklaşır ordan delimisin diyeBAen kocama yapsam bunu,ağzımdan içeri boşaltır o zehirleri..
Ay bu ayrıntıları nerden öğrendiniz
Ya Ben kocama teli düşürdün dimi wc ye desem kaçarak uzaklaşır ordan delimisin diye
o konuyu çok merak ettim bilen varsa linkini atabilirmiSahi ne konuydu değilmi,adamın ellerini yüzmüştü..
o konuyu çok merak ettim bilen varsa linkini atabilirmi