boşandık-evlendi-bende pişman o da pişman..çocuklarımız var..tekrar birleşmek istiyorum.

o tuvalete düşün telefonda konu sahibi inanılmaz rahatsızdı. heryerde mikrop var diye düşünüyordu. kocası tuvalete tel nu düşürmüş olabilir. oradan almıştır. diye kocasının yatarken dersini yüzüp temizlemeyi düşünüyordu. nitekim adamı sarhoş edip elini deri soyucu kremle dersini yüzmüştü. ayy ne konuydu o

Sahi ne konuydu değilmi,adamın ellerini yüzmüştü..

doktorun öyle bir şey söylediğini sanmıyorum.konu sahibi çoğu yerleri uyduruyor kafasına göre konuşuyor gibi geldi bana.
Soyleyenler var arkadaşım ya
kilo alamiyordum
dahiliye öylesine bi psikiyatriye de gidin dedi
gittim 2 dakika görüştük sadece
sorunun var mı dedi yok dedik
mutlu musun dedi evet dedim
tutmus bana kilo aldirsin diye uyku ilacı yazmış
ben de uyku hapı olduğunu bilmiyorum söylemedi öyle bir şey bir de zaten ikiye bölüp kullaniliyormus
ben 2 gün bütün bütün ictim salak gibiydim oradan kalkıp oraya devriliyorum

Bende de salaklik sorunun yok İşte
adam ilaç yazicam deyince niye Hayır demiyosun

Bir de bu özel hastanede oluyor
devleti dusunemiyorum bile

Yapıyorlar inan hiç onemsemiyorlar

iğğğğğreeenç...bu adamı affetmek te iğreeeeençççç
Konu sahibi niye bu kadar vicdan azabi cekiyor. Yolunda giden bir evliligi varmista bir anda bosanmaya karar vermisler gibi anlatiyor bu konusunda onu cozemedim.
Eski konularda kocasinin yaptigi her seyi anlatmisti simdi onu temize cekiyor gibi.

o tuvalete düşün telefonda konu sahibi inanılmaz rahatsızdı. heryerde mikrop var diye düşünüyordu. kocası tuvalete tel nu düşürmüş olabilir. oradan almıştır. diye kocasının yatarken dersini yüzüp temizlemeyi düşünüyordu. nitekim adamı sarhoş edip elini deri soyucu kremle dersini yüzmüştü. ayy ne konuydu o
korku filmi gibiymiş cidden..

Konu sahibi niye bu kadar vicdan azabi cekiyor. Yolunda giden bir evliligi varmista bir anda bosanmaya karar vermisler gibi anlatiyor bu konusunda onu cozemedim.
Eski konularda kocasinin yaptigi her seyi anlatmisti simdi onu temize cekiyor gibi.

burdan alacağı tepkiyi azaltmaya çalışıyo ondan.

X