Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
ben de bekledim bugüne kadar 1 gün kaldı bakalım.. olucakmışım gibi hissediyorum, test falan da yapmadım ama meraktayımm.. mevsim değişikliklerinden bugün gelmezse yarın sabahtan yapıyım diyorum..

ben de bekledim bugüne kadar 1 gün kaldı bakalım.. olucakmışım gibi hissediyorum, test falan da yapmadım ama meraktayımm.. mevsim değişikliklerinden bugün gelmezse yarın sabahtan yapıyım diyorum..
Umarım vardır bebek senin inşallah adet olmazsın hamilesindir

Umarım vardır bebek senin inşallah adet olmazsın hamilesindir
çok duygulandım inanır mısın gözlerim doldu bıraksan ağlayacağım..
tanımadığın insanlar için umut etmek onlar için meraklanmak,
onlar için hayırlısını istemek çok iyisiniz hepiniz..
eğer varsa sizin dileklerinizin de payı olduğunu düşüneceğim..
inşallah vardır hayırlısıyla gelmiştir de burda sizinle paylaşayımm..

:)) yok bat 18 nisan benim de ne güzel söyledin Allah ağzından duysun hayırlısıyla:KK66: ara ara yumuşak sancılar hissediyorum, sağ kasıkta batmalarım var, göğüsler şiş elbette adet olucak gibi ama bilemiyoruz bakalım:KK66:

inşallah sende güzel haberini alırsın :anneadayı: Bende adet olcam sanırım dedim önce. hatta hafif kahvelik geldi dedim bu ay da gitti. sonra toplamda 2 gün wc den sonra peceteye acık kahvelik geldi. neden olamıyorum dedim. Nasip hersey inşallah seni de şaşırtır :KK200:

UMarım olur bakalım ya olacağı varsa oluyor demekki gün aşırı denedim hata tam yumurtlama günlerinde de olmuş ama kısmet değilmiş dediğin gibi
Ben de aynı şekilde takip ettim, gün aşırı denedik hatta yattım uzunca bi süre kalkmadım ama olmayınca olmuyor.. kendimizi şartladığımız için belki de :110: bu ay ovulasyon testleriymiş vs denemeyeceğim bakalım neler olacak :)

X