- 6 Mart 2024
- 3.510
- 3.985
- 48
Ben geçen akşam bitene yakam dedim içtim de bişey anlamadım keşke de içmeseymişimBidaha başlamamak ümidiyle tiksindim cok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben geçen akşam bitene yakam dedim içtim de bişey anlamadım keşke de içmeseymişimBidaha başlamamak ümidiyle tiksindim cok şükür
Kız içmee en karşı oldugum şey hamileyken içilmesi senin bide iki taneler yapma kurban olamBen geçen akşam bitene yakam dedim içtim de bişey anlamadım keşke de içmeseymişim
aman zaten yakmam bida ya bişeycik neyim anlamadımoturdum bide vicdan azabı çektimKız içmee en karşı oldugum şey hamileyken içilmesi senin bide iki taneler yapma kurban olam
Tabiki canım vicdan azabı cekmen normal iyi olmuşaman zaten yakmam bida ya bişeycik neyim anlamadımoturdum bide vicdan azabı çektim
Ben zaten çok sevmezdim iki gün burnuma kahve koktu onuda etipuf ve turşuyla içtim vizyonsuz vizyonsuzTabiki canım vicdan azabı cekmen normal iyi olmuş
Türk kahvesi içemiyorum ya bunu bana içiren sigaraymış diyorum
Tabi tabi haklıyım ooh dondurulmuşun da rahatlığı vardır tabiHaklısın soryy
Biz 6 yıldır donmuş kullandık unuttum adamlara düşen görevi
Boşuna olayı dramatize etmişim öyleyse ben trip atacak yer aramisimYeminle bak zaten önlük giydiriliyor ellerimi ağzımı yüzümü yıkadım gectım işte
Onuda mı donduruyorlarmışTabi tabi haklıyım ooh dondurulmuşun da rahatlığı vardır tabi
Neyse iyi olmuş at at bak ben ayakkabılarımı falan üçtür giymiyorum ay uy eğilemiyorum ay sıkıştı diyorum nası bekler ayakkabı giydirmek için. Alıştır dediğini yaptırmayaBoşuna olayı dramatize etmişim öyleyse ben trip atacak yer aramisim
Yok bacım ne rahatlıgı donmuş oldugu için döllenme sıkıntısı oluyor ilermiyo vs. Tazenin yerini tutmuyo yaniTabi tabi haklıyım ooh dondurulmuşun da rahatlığı vardır tabi
Tabiki eşimde sperm çıkışı yok azospermi hastası.Onuda mı donduruyorlarmış
Sizin süreç daha da zormuş neler neler var ben bunların hıc bırını bilmezdim ta ki başıma gelene kadarTabiki eşimde sperm çıkışı yok azospermi hastası.
Ameliyatla sperm bulup dondurdular o şekilde tüp bebek yaptık 6 kez
7nci haftaya kadar devam ettimEstrofemi kacinci haftaya kadar kullandınız acaba
Ah canım cok zordu daha bilmediğimiz nelerde vardır bu son olsun inşallah sağlıkla kucagımıza alalımda hersey unutulurSizin süreç daha da zormuş neler neler var ben bunların hıc bırını bilmezdim ta ki başıma gelene kadar
Amin inşAllahAh canım cok zordu daha bilmediğimiz nelerde vardır bu son olsun inşallah sağlıkla kucagımıza alalımda hersey unutulur
Kızzz turşihan sen nie bırakıp gittin burayı ikizleri bulunca sabah opumuz var7nci haftaya kadar devam ettim
ailem geldi yanıma canım onlarla vakit geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum…. Gurbette olmak zormuş bir daha gidecekler yine yalnız kalacağımKızzz turşihan sen nie bırakıp gittin burayı ikizleri bulunca sabah opumuz var
Gönderme yaa daha yeni geldıler zatenailem geldi yanıma canım onlarla vakit geçiriyorum zaman nasıl geçiyor anlamıyorum…. Gurbette olmak zormuş bir daha gidecekler yine yalnız kalacağım
Mecbur herkesin düzeni var bir noktada ben tercih ettim bu durumu insan sevgiliyken göze gelmiyor bazı şeyler evlenince anlıyorsun anyayı konyayıGönderme yaa daha yeni geldıler zaten