Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
kızlar sağ kulağımda ses var kalp atış sesi gibi elimle kulağımın altından geçen damara bası yaptığımda ses kesiliyor geçen haftadan beri çekiyorum dün gittim drye sağ kulakta kirlenmiş dedi hava ile aldı fakat ses gitmedi, aynen devam esnerken hapşırırken artıyor yaşayan var mı ya da yaşayan tanıdığı, bunun da gebelikle bir ilgisi olabilir mi? az çok biliyorsunuz bat 18 nisan.

günaydın kızlar mutlu haftalarrrrr:KK76:
35)@Merrrvee 14 NİSAN:anneadayı:
36)@srplmtmtk 14 NİSAN:anneadayı:
@kurabik 14 NİSAN:anneadayı:
embytn embytn 14 NİSAN:anneadayı:
37)@different human 15 NİSAN:anneadayı:
@hatibulut 15 NİSAN:anneadayı:
@rmys4203 16 NİSAN:anneadayı:
@izm3506 16 NİSAN :anneadayı: durumlar nedir kızlarrrr hayırlı haberler var mı?

Dün kan testi verdim hormon 125 cıktı. 4+3 haftalik hamileyimmmm. :) Hayirlisiyla sağlıklı bir dönem gecirelim insallah. Allah her isteyene de nasip etsin ❤

Hamileyim :emir_bebek:kandada cikti idrardada ama ben yarin tekrar kan verixem yükselme varmi diye umarim bi sıkıntı olmaz:dua::dua:

Benim 125 cikti. Son adetim 17 martti bana 17 nisandan sonra gecikme sayilacak dediler. Tabi bunu demeden once bana cok az geldi ve cok uzuldum. Bakalim bende persembe kan vericem 2 ye katlamis olmasini istiyorum.hepimiz icin hayirlisi :)

Benim 125 cikti. Son adetim 17 martti bana 17 nisandan sonra gecikme sayilacak dediler. Tabi bunu demeden once bana cok az geldi ve cok uzuldum. Bakalim bende persembe kan vericem 2 ye katlamis olmasini istiyorum.hepimiz icin hayirlisi :)
hayırlı olsun diyelim, idrar yaptın mı peki kanı ne zaman verdin, yakın bizim bat o vakit ondan soruyorum,
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

Kızlar benim bat 18 ya da 19 nisan. Bu sabah bir iki damla pembe leke geldi ve adet sancım başladı. Sanırım bu ay da olmadı

hayırlı olsun diyelim, idrar yaptın mı peki kanı ne zaman verdin, yakın bizim bat o vakit ondan soruyorum,
Allah kucağına almayı nasip etsin sağlıkla sıhhatle

Ben idrari da dun sabah yaptim. Evde testte uyguladim ince pembis cizgim cikti
Gidip kan verince de ogrenmis oldum.
Ama ben hissettim yani sistinligim olurdu olmadi 13 nisandan sonra cok az yorgumlugum basladi vs. Senin daha net degil mi hamilelik

Ben idrari da dun sabah yaptim. Evde testte uyguladim ince pembis cizgim cikti
Gidip kan verince de ogrenmis oldum.
Ama ben hissettim yani sistinligim olurdu olmadi 13 nisandan sonra cok az yorgumlugum basladi vs. Senin daha net degil mi hamilelik
:)) yok bat 18 nisan benim de ne güzel söyledin Allah ağzından duysun hayırlısıyla:KK66: ara ara yumuşak sancılar hissediyorum, sağ kasıkta batmalarım var, göğüsler şiş elbette adet olucak gibi ama bilemiyoruz bakalım:KK66:

Kızlar benim bat 18 ya da 19 nisan. Bu sabah bir iki damla pembe leke geldi ve adet sancım başladı. Sanırım bu ay da olmadı
:KK43:( yani oldun gibi öyle mi seninle aynıydı batımız, dün ben de bi sancıyla geldi sandım gelmedi amaan ne zormuş, sanki her şeyi ona yoruyoruz, peçeteye bişiy gelmiş mi bakıyoruzz.. hayırlısı inşallah önümüzdeki aylara diyelim.

:KK43:( yani oldun gibi öyle mi seninle aynıydı batımız, dün ben de bi sancıyla geldi sandım gelmedi amaan ne zormuş, sanki her şeyi ona yoruyoruz, peçeteye bişiy gelmiş mi bakıyoruzz.. hayırlısı inşallah önümüzdeki aylara diyelim.
Evet ikimiz aynıydı benim olmadı büyük ihtimal hamilelik yani erken bile geldi. Ben kesin 18 inde gelirse gelir gelmezse hamileyizdir diyordum. Gece bi adet sancısı girdi sabah da lavaboda peçeleye pembe leke geldi bir iki damla. Devamı gelecek biliyorum :KK43: inşallah senin vardır en azından birimiz sevinsin :) gün aşırı ben de tutmadı ovülasyon testi sipariş edecegim hayırlısı artık :KK43:

Amin canim yaa insallah olur yükselir

Evet ikimiz aynıydı benim olmadı büyük ihtimal hamilelik yani erken bile geldi. Ben kesin 18 inde gelirse gelir gelmezse hamileyizdir diyordum. Gece bi adet sancısı girdi sabah da lavaboda peçeleye pembe leke geldi bir iki damla. Devamı gelecek biliyorum :KK43: inşallah senin vardır en azından birimiz sevinsin :) gün aşırı ben de tutmadı ovülasyon testi sipariş edecegim hayırlısı artık :KK43:
benimki de gelir diyorum ben.. zaten mevsim değişikliği ya şaşa da bilir erken gelebilir, gecikebilir. hayırlısı artık.. kuzum

Dün kan testi verdim hormon 125 cıktı. 4+3 haftalik hamileyimmmm. :) Hayirlisiyla sağlıklı bir dönem gecirelim insallah. Allah her isteyene de nasip etsin ❤
Maşallah canımmmm hayırlı olsun sağlıkla kucağına alıp büyütmekte nasip olsun ❤️❤️❤️

X