- 2 Temmuz 2024
- 2.827
- 4.685
- 48
- 27
Mevsim meyvesi iste bari adamdan karpuz nedir anacimEşim evde dana varmış haberımız yokmuş die dalga gecıyor ya durduramıyorum ki içim yanıyor herhalde soğuk soğuk gidiyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Mevsim meyvesi iste bari adamdan karpuz nedir anacimEşim evde dana varmış haberımız yokmuş die dalga gecıyor ya durduramıyorum ki içim yanıyor herhalde soğuk soğuk gidiyor
Çiçeğim dualarım seninle inşallah çok çok güzel geçecek, çok güzel embriyoların olacak ve o altın embriyoyu bulacaksın inşallahKızlar sabah 9 10 gibi opu olacağım bolca duaniza talibim hepinizi çok seviyorum tüm süreçte destek oldunuz inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırız
Bu mevsimde karpuzu nerden buldun bacım bana da söyle heleAllah rızası ıcın yatıp kalkıp karpuz yıyorum iyice şişiriyor gaz yapıyor bi zararı olur mu bunun bebelere dün akşam adam 7,5 kilo karpuz getırdı bugün ortada yok bitti. Elimde tabakla geziyorum midem büyüdü resmen
Amin canimm inşallah çok teşekkür ederim bolca dua edin kavuşalım artık yarın da mübarek günÇiçeğim dualarım seninle inşallah çok çok güzel geçecek, çok güzel embriyoların olacak ve o altın embriyoyu bulacaksın inşallah
Sakin ol şimdi sen streslisin herşey batar sanaKızlar gece gece eşim beni çıldırttı yine sabah opu var gitmiş nargile yakmış
satılıyor migrosta bulursun çilek erik hepsi varBu mevsimde karpuzu nerden buldun bacım bana da söyle hele
Artık mevsim kalmadı ki ne istersen buluon öncedenmiş o bulamamalarMevsim meyvesi iste bari adamdan karpuz nedir anacim
Trip yaptım söndürmüs gelmiş bu kez de o trip yapiyor Urfalı dayilarin ağzından sigara düşmüyor 9 tane doğuruyor diyorSakin ol şimdi sen streslisin herşey batar sana
Bırak içsin senin yanında içmesinde sen yat dinlen
Sakin ol şampiyon opu ya sen gircen o değilKızlar gece gece eşim beni çıldırttı yine sabah opu var gitmiş nargile yakmış
Kendileri de verecek ya biseylerSakin ol şampiyon opu ya sen gircen o değil
Ya pardon sperm örneği verecekti dimi ben unuttum eşimden dolayı donmuş sperm kullandıktaTrip yaptım söndürmüs gelmiş bu kez de o trip yapiyor Urfalı dayilarin ağzından sigara düşmüyor 9 tane doğuruyor diyor
Kız ben transfere sigaramı söndürüp girdimKendileri de verecek ya biseyler
Evet canım verecek tabi ondan dellendim tabiYa pardon sperm örneği verecekti dimi ben unuttum eşimden dolayı donmuş sperm kullandıkta
Kızmakta iyi yapmıssın ozaman bende içirmezdim söndürmüş neyseki bide bırak içsin diyorum
Yook artık sende gerçekten mi maşallah seni Allah koruyorKız ben transfere sigaramı söndürüp girdim
Haklısın soryyEvet canım verecek tabi ondan dellendim tabi
Bende 2 gün öncesi bırakmıştımKız ben transfere sigaramı söndürüp girdim
Yeminle bak zaten önlük giydiriliyor ellerimi ağzımı yüzümü yıkadım gectım işteYook artık sende gerçekten mi maşallah seni Allah koruyor
Hahahahaha aferin bizeBende 2 gün öncesi bırakmıştım
Bidaha başlamamak ümidiyle tiksindim cok şükürHahahahaha aferin bize