Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
çok duygulandım inanır mısın gözlerim doldu bıraksan ağlayacağım..
tanımadığın insanlar için umut etmek onlar için meraklanmak,
onlar için hayırlısını istemek çok iyisiniz hepiniz..
eğer varsa sizin dileklerinizin de payı olduğunu düşüneceğim..
inşallah vardır hayırlısıyla gelmiştir de burda sizinle paylaşayımm..
İnşallah paylaşırsın güzel haberleri :) Ben de çok mutlu oluyorum sıkıntımızı sorularımızı paylaşıyoruz o kadar çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor ki hani normalde çevredeki insanlar o kadar yardımcı olmuyor... ben düşük yapmadan önce nasıldır nasıl bi his bilmiyordum. 5 haftalık olmasına rağmen düşük yaptığımda o kadar kötü oldum ki kimi hamile olarak duyduysam hep onun için dua ettim benim hissettiğimi o hissetmez umarım diye. Burda hamileliğini paylaşanlara ya da isteyenlerin mesajını okudukça diyorum inşallah çok beklemez diye.

İnşallah paylaşırsın güzel haberleri :) Ben de çok mutlu oluyorum sıkıntımızı sorularımızı paylaşıyoruz o kadar çok kişi yardımcı olmaya çalışıyor ki hani normalde çevredeki insanlar o kadar yardımcı olmuyor... ben düşük yapmadan önce nasıldır nasıl bi his bilmiyordum. 5 haftalık olmasına rağmen düşük yaptığımda o kadar kötü oldum ki kimi hamile olarak duyduysam hep onun için dua ettim benim hissettiğimi o hissetmez umarım diye. Burda hamileliğini paylaşanlara ya da isteyenlerin mesajını okudukça diyorum inşallah çok beklemez diye.
dedim ya çok iyisiniz..

hesap geçici pasiftir nedir bilen var mı, malumunuz yeniyim, 2 hesap açan ı anladım diyelim de bunu anlayamadım. bişlen varmı? bi yerde, ceza alan bir süre giremediğinden pasif oluyor demiş ama misan dün konu açmış bugün geçici pasif diyor.

Yaaa başka sorununuz var miydi ? Ne güzel darısı bize olsun

Benim ve esimin saglik sorunu yoktu. Annem meme kanseri oldu şükür iyi 9 ayda tamamladik atlattik. O dönemi de kapsadigi icin ben de moral olarak tam kendimi veremedim. Ocakta tedavi bitti nisanda bebisim geldi. Allah bana hayirlisini verdi beklememin bile guzel sebebi varmis tevekkul ettim. Sukur kavusturana

Benim bat bugun dü gelen yok bakalım bebiş mi hava değişikliği mi bir de bu ay hiç takmadım kafaya sadece bugun bi heycan yaptm o kadar

İnsallah vardır. Umursamayinca emin ol daha kolay oluyo
Masalla hiç dikkat etmedim kendime öyle bir umursamadım ki spora gittim bi sürü kahve yeşil cay içtim temizlik yaptım diğer aylar ne kadar temkinliysem bu ay beynimi de ruhumu da vucudu mu da özgür bıraktım olursa yuh dicem bu kadar seye iyi tutunmuş dayanıklılık ölçüyorum resmen :halay:bi yandan da o kadar cok istiyorum ki heyecanı bile çok güzelmiş

Kızlar hamilelik kalmamş ovu yaptım bu ne demek ya

Eklentiler

• IMG_5235.JPG
    IMG_5235.JPG
    17 KB · Görüntüleme: 53
Masalla hiç dikkat etmedim kendime öyle bir umursamadım ki spora gittim bi sürü kahve yeşil cay içtim temizlik yaptım diğer aylar ne kadar temkinliysem bu ay beynimi de ruhumu da vucudu mu da özgür bıraktım olursa yuh dicem bu kadar seye iyi tutunmuş dayanıklılık ölçüyorum resmen :halay:bi yandan da o kadar cok istiyorum ki heyecanı bile çok güzelmiş
Bende öyleydim hatta zumba derslerine bile katıldım fitness hariç düşünün zıplaya zıplaya bi hal oldum :)) ama bişey olmamış şükür. Sizinde vardır inşallah bebişiniz test yapın bence yarın

Bende öyleydim hatta zumba derslerine bile katıldım fitness hariç düşünün zıplaya zıplaya bi hal oldum :)) ama bişey olmamış şükür. Sizinde vardır inşallah bebişiniz test yapın bence yarın
Sagol cnm yarın sabah yapcam inş vardır ovu testi yaptım pik cıktı şimdi

İyi akşamlar tatlı anneler ve anne adayları. :) 5 buçuk yaşında bir kızım var ve şimdi ikinciyi düşünüyorum. Şimdi dediğime bakmayın kasım ayında korunmayı bıraktık bu 6. Ay. Son adetim 29 mart. Beklenen adetim ise 26-27 Nisan gibi. Geçen aylarda hep olası yumurtlama tarihlerini takip ettik. 11-13-15 / 12-14-16 :))) ama fos çıktı. Bu ay ilk kez adetin bitiş günü ve 2 gün sonrası denedik. Bir daha da fırsatımız olamadı. Kızımda da adet bitiminde kalmıştım. Ama doğumdan sonra döngülerim değişince olası yumurtlama günlerini takip ettik hep. Şimdi demem o ki bu ay farklı bir durum var hayırlısı diyelim:) hayatımda mide bulantısı bilmem 2 gündür böyle sersem gibi oluyorum , vücudum kalkmıyor ve 1 saat önce müthiş bir bel ağsırı başladı. Önceki hamileliğimde o kadar rahattım ki 8. Aya kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım. Daha 9-10 gün var tahmini ya beynim benimle oynuyor ya da kızıma kardeş geliyor :)) hayırlısı diyelim. Listeye benimde ekleyelim :)))))

Ayyy yarınn hemeen gebrlik testi al ve yaaapp şuan ben bike çok merak ettim. İki tane kopkoyu çıkmış inşallahhh bir şeyler vardıırrd

X