Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ay İnan duyunca öyle seviniyorum ki :) bu ara çok gerginim ztn yazdıklarını okurken ağladim :KK43: ben bu konuda çok olumsuz yorum duydum biraz o yüzden Aslında korkum yakın arkadaşlarıma bile söylemedim daha önce tiroid hastası bi arkadaşımız icin zor olur onun demişlerdi bende çıkınca söyleyemedim bile :KK43: umutsuz olmamalı insan ama ben çok çabuk etkileniyorum hayırlısı olsun inş Senin degerin de inş cooook güzel bi şekilde yukselir :)
Cnm yazdıklarını takip ediyorum da gerçekten içinin gerginliği dışına vurmuş.. bak ben gördüm kırmızıları ama kafam rahat.. bu ay da ovulasyon testiymiş zırtmış pırtmış yapmama kararı aldım.. oluruna bırakalım biraz da bakalım.. ozaman bebişler gelecektir eminim :))

Cnm yazdıklarını takip ediyorum da gerçekten içinin gerginliği dışına vurmuş.. bak ben gördüm kırmızıları ama kafam rahat.. bu ay da ovulasyon testiymiş zırtmış pırtmış yapmama kararı aldım.. oluruna bırakalım biraz da bakalım.. ozaman bebişler gelecektir eminim :))
canım ben aslında yazdım ya daha önce rahatsızlıklarımdan dolayı tedirginim inan bi kere şey olmuştu arkadaş tüp bebek yaptırdı diye konuşuluyordu tutmamış onda ztn hashimoto var olmaz ki falan dediler beinm durumumu bilmeden,, o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ağladım hatta o gün biz kadınlar bebek konusunda çok hassasız gerçekten :KK43:

canım ben aslında yazdım ya daha önce rahatsızlıklarımdan dolayı tedirginim inan bi kere şey olmuştu arkadaş tüp bebek yaptırdı diye konuşuluyordu tutmamış onda ztn hashimoto var olmaz ki falan dediler beinm durumumu bilmeden,, o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ağladım hatta o gün biz kadınlar bebek konusunda çok hassasız gerçekten :KK43:
Yaa kıyamam üzülme, siz üstünüze düşeni yapın gerisini tevekkül edin.. muhakkak hayırlı bir zamanda gelecektir bebeğin.. karamsarlığa kapılma sakın Allah istedikten sonra ne haşimoto ne de başka bişey engel olamaz.. inşAllah tez zamanda kavuşursun bebişine :KK200: yaşın kaç canım?

Olcuyorlar. Alttan baktı ultrason ile ölçtü canım. 7-8 civarı istiyoruz senin ki 10 dedi. Bu iyi bişi dedi ya hamilelik ihtimalim zayıf ama zayıfta olsa ihtimal beni sevindiriyor. Gecen hafta hiç yumurtan yok bu ay bitti diyerek kapatmıştık. Bugün küçükte olsa ümit var o bile yeter bana
canım progesteron sonucunu burdan yaz olmaz mı :)

X