- 8 Kasım 2017
- 2.042
- 1.482
Ya inşallah hayırlısıyla hamişsindir olsun olmadıkça adet umut vardıryok canım yapmadım muhtemelen deilim erken gebelik testiydi olsa çıkardı cuma akşamı 12. gün falandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya inşallah hayırlısıyla hamişsindir olsun olmadıkça adet umut vardıryok canım yapmadım muhtemelen deilim erken gebelik testiydi olsa çıkardı cuma akşamı 12. gün falandı
ay inş canımmm mutluluğumu düşünemiyorum :) allah bekleyen herkese içinde bana da nasip etisn inşşşYa inşallah hayırlısıyla hamişsindir olsun olmadıkça adet umut vardır
Aminnn çok dua ediyorum herkese sanada özellikle:)ay inş canımmm mutluluğumu düşünemiyorum :) alla bekleyen herkese içinde bana da nasip etisn inşşş
evet hamilelerin duası kabul olurmuş : )Aminnn çok dua ediyorum herkese sanada özellikle:)
Cnm yazdıklarını takip ediyorum da gerçekten içinin gerginliği dışına vurmuş.. bak ben gördüm kırmızıları ama kafam rahat.. bu ay da ovulasyon testiymiş zırtmış pırtmış yapmama kararı aldım.. oluruna bırakalım biraz da bakalım.. ozaman bebişler gelecektir eminim :))Ay İnan duyunca öyle seviniyorum ki :) bu ara çok gerginim ztn yazdıklarını okurken ağladim ben bu konuda çok olumsuz yorum duydum biraz o yüzden Aslında korkum yakın arkadaşlarıma bile söylemedim daha önce tiroid hastası bi arkadaşımız icin zor olur onun demişlerdi bende çıkınca söyleyemedim bile umutsuz olmamalı insan ama ben çok çabuk etkileniyorum hayırlısı olsun inş Senin degerin de inş cooook güzel bi şekilde yukselir :)
İnşallah canım sağol, hepimizin ki inşSağlıkla gelsin bebişin inşallah
canım ben aslında yazdım ya daha önce rahatsızlıklarımdan dolayı tedirginim inan bi kere şey olmuştu arkadaş tüp bebek yaptırdı diye konuşuluyordu tutmamış onda ztn hashimoto var olmaz ki falan dediler beinm durumumu bilmeden,, o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ağladım hatta o gün biz kadınlar bebek konusunda çok hassasız gerçektenCnm yazdıklarını takip ediyorum da gerçekten içinin gerginliği dışına vurmuş.. bak ben gördüm kırmızıları ama kafam rahat.. bu ay da ovulasyon testiymiş zırtmış pırtmış yapmama kararı aldım.. oluruna bırakalım biraz da bakalım.. ozaman bebişler gelecektir eminim :))
Yaa kıyamam üzülme, siz üstünüze düşeni yapın gerisini tevekkül edin.. muhakkak hayırlı bir zamanda gelecektir bebeğin.. karamsarlığa kapılma sakın Allah istedikten sonra ne haşimoto ne de başka bişey engel olamaz.. inşAllah tez zamanda kavuşursun bebişine yaşın kaç canım?canım ben aslında yazdım ya daha önce rahatsızlıklarımdan dolayı tedirginim inan bi kere şey olmuştu arkadaş tüp bebek yaptırdı diye konuşuluyordu tutmamış onda ztn hashimoto var olmaz ki falan dediler beinm durumumu bilmeden,, o kadar çok üzüldüm ki anlatamam ağladım hatta o gün biz kadınlar bebek konusunda çok hassasız gerçekten
Benim de 26.. aramızda hiç fark yok sayılır Rabbim gönlümüze göre versin30 canım ysşım :) inş kavuşuruz hepimiz sizin kaç :)
sen gençsin canım ne güzel inş erkenden de anne olursunBenim de 26.. aramızda hiç fark yok sayılır Rabbim gönlümüze göre versin
senin yaşın ka canım merak ettim :)Aminnn çok dua ediyorum herkese sanada özellikle:)
İnşAllah çok teşekkür ederim, olmazsa da kedilerimle yaşar giderim onların da sevgisi bir başka yahuusen gençsin canım ne güzel inş erkenden de anne olursun
25 canım. Senin ?senin yaşın ka canım merak ettim :)
30 :) 30 yaş sendromuna mı girdim bilmiyorum25 canım. Senin ?
canım progesteron sonucunu burdan yaz olmaz mı :)Olcuyorlar. Alttan baktı ultrason ile ölçtü canım. 7-8 civarı istiyoruz senin ki 10 dedi. Bu iyi bişi dedi ya hamilelik ihtimalim zayıf ama zayıfta olsa ihtimal beni sevindiriyor. Gecen hafta hiç yumurtan yok bu ay bitti diyerek kapatmıştık. Bugün küçükte olsa ümit var o bile yeter bana
Tamam canım cuma günü yapılacak araya belki bhcg sıkıştırırim geç yumurtaligim için sonuç kesin olmaz ama içimde de kalmazcanım progesteron sonucunu burdan yaz olmaz mı :)
Öyle mi canim kaç gün geçti :) ben de daha olmadım ama karnım ağrıyor adet olacakmışım gibiKizlar regl sancilarim dün vardi bugun yok
İnşTamam canım cuma günü yapılacak araya belki bhcg sıkıştırırim geç yumurtaligim için sonuç kesin olmaz ama içimde de kalmaz