- 24 Kasım 2016
- 1.865
- 891
- 36
Son adett tarihlerimiz aynı canım. Benim adetler düzensizdir ama düzenli gelirse yaklaşık aynı günlere denk geliyor.İyi akşamlar tatlı anneler ve anne adayları. :) 5 buçuk yaşında bir kızım var ve şimdi ikinciyi düşünüyorum. Şimdi dediğime bakmayın kasım ayında korunmayı bıraktık bu 6. Ay. Son adetim 29 mart. Beklenen adetim ise 26-27 Nisan gibi. Geçen aylarda hep olası yumurtlama tarihlerini takip ettik. 11-13-15 / 12-14-16 :))) ama fos çıktı. Bu ay ilk kez adetin bitiş günü ve 2 gün sonrası denedik. Bir daha da fırsatımız olamadı. Kızımda da adet bitiminde kalmıştım. Ama doğumdan sonra döngülerim değişince olası yumurtlama günlerini takip ettik hep. Şimdi demem o ki bu ay farklı bir durum var hayırlısı diyelim:) hayatımda mide bulantısı bilmem 2 gündür böyle sersem gibi oluyorum , vücudum kalkmıyor ve 1 saat önce müthiş bir bel ağsırı başladı. Önceki hamileliğimde o kadar rahattım ki 8. Aya kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım. Daha 9-10 gün var tahmini ya beynim benimle oynuyor ya da kızıma kardeş geliyor :)) hayırlısı diyelim. Listeye benimde ekleyelim :)))))