Gebeliğe Hazırlık Bat NİSAN 2018'i bekleyenler...

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İyi akşamlar tatlı anneler ve anne adayları. :) 5 buçuk yaşında bir kızım var ve şimdi ikinciyi düşünüyorum. Şimdi dediğime bakmayın kasım ayında korunmayı bıraktık bu 6. Ay. Son adetim 29 mart. Beklenen adetim ise 26-27 Nisan gibi. Geçen aylarda hep olası yumurtlama tarihlerini takip ettik. 11-13-15 / 12-14-16 :))) ama fos çıktı. Bu ay ilk kez adetin bitiş günü ve 2 gün sonrası denedik. Bir daha da fırsatımız olamadı. Kızımda da adet bitiminde kalmıştım. Ama doğumdan sonra döngülerim değişince olası yumurtlama günlerini takip ettik hep. Şimdi demem o ki bu ay farklı bir durum var hayırlısı diyelim:) hayatımda mide bulantısı bilmem 2 gündür böyle sersem gibi oluyorum , vücudum kalkmıyor ve 1 saat önce müthiş bir bel ağsırı başladı. Önceki hamileliğimde o kadar rahattım ki 8. Aya kadar hiç sıkıntı yaşamamıştım. Daha 9-10 gün var tahmini ya beynim benimle oynuyor ya da kızıma kardeş geliyor :)) hayırlısı diyelim. Listeye benimde ekleyelim :)))))
Son adett tarihlerimiz aynı canım. Benim adetler düzensizdir ama düzenli gelirse yaklaşık aynı günlere denk geliyor.

Günaydın kızlarrrr :KK200:
39)@yelsem 18 NİSAN:anneadayı:
40)@balkanli42 18 NİSAN:anneadayı:
@can09e 18 NİSAN:anneadayı: durumlar nedir? Hayırlı haberler var mı?

IMG_2330.JPG
Kızlar Yok dedim ama çift çizgi çıktı
Sizde görebiliyomusunuz

Masalla hiç dikkat etmedim kendime öyle bir umursamadım ki spora gittim bi sürü kahve yeşil cay içtim temizlik yaptım diğer aylar ne kadar temkinliysem bu ay beynimi de ruhumu da vucudu mu da özgür bıraktım olursa yuh dicem bu kadar seye iyi tutunmuş dayanıklılık ölçüyorum resmen :halay:bi yandan da o kadar cok istiyorum ki heyecanı bile çok güzelmiş
Canim hayırlı olsun bebisin :) tiroid hastası misin hashimoto mu :) bende öyleyim de☺️☺️☺️☺️

X