- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.121
Erken gebelik testi yapın. Bu kaset testler çok hassas değil.Ayin 29 da normal rutin kontrolda beta hcg 1 çıkmıştı 8 gün vardi sanırım bugun akşam dayanamadim test yaptım ya bu testler mi bozuk benmi görmek istiyorum anlamadım intrrnetten siparis verdim test o gelene kadar rgli olmazsam yapmiycam artık
Evet eşimin bana dediği aynen şöyle "Dünyada 4 milyar insan olduğunu düşünürsek yumurtanın ömrünün 24 saat olduğuna inanmıyorum." gelde inandır hamile kalamadiginaKiiizzz ne kadar güldüm sence hangimiz sağlıklı düşünüyor ki bu konuda erkekler zaten ayrı bir olay her ilişkide hamile kaldığımizi düşünüyorlar
Çok geçmiş olsun canım, geniz eti var mı? Muhtemelen alerjik bir cocuk o yüzden ağır atlatıyor canım ya, moralini bozma damardan antibiyotik etkilidir sonuç alırsınız inşallahCanım bugün doktora gittik tekrar çok moralim bozukdoktor oğlumun iki kulağına da baktı. Çok enfeksiyon olmuş dedi hatta sıvı birikmiş. Bu enfeksiyon bitmeden ateş asla bitmez dedi. Ben damardan tedavisini vereceğim dedi 5 adet iğne günde bir tane yapılacak dedi bittiği günün ertesi günü kulak burun boğaz doktoruna kontrole gitmelisiniz dedi. Çünkü bunu iğne bile geçirmeyebilir dedi orda kulağına kamera ile bakarlar hala varsa sıvı hafif anestezi ile uyutulur kulağa tüp takılır o tüp sıvıyı boşaltır dedi ya çok modum düştü moralim bozuldu yavrum ne acılar çekti inşallah fazlasını çekmez ne olur dua edin hepiniz @pozitifbiri Papatyamaviss T TASUU @Deepblues
Ayyyyy kız sen neler diyorsun böyleOlmucaksın
Artımed aldım ben de akşam eczaneden doğru almışım o zamanArtimed hassas çok canım , ama roll da 5-50 arasini gösteriyor diyordu. Ben roll da pozitif gördüğümde baya silikti. Muhtemelen 20 leri falan gördü o da. Ama artimed oldukça hassas diye çok duydum.bende de hiç yalancı pozitif çıkarmadı
Ondada bu topiklerde cok yanlış silik çıktığı yazıyordu yarin başka eczaneden baska bir marka alıp deniyim en iyisi bu yaptigim markayı sevmiyorum zaten bide artimed deniyim yarinErken gebelik testi yapın. Bu kaset testler çok hassas değil.
Canım geniz eti vardı yazın ameliyat oldu. Hem de aşırı alerjik bir çocuk. Şimdi akşam yine ateşi yükseldi uyudu bir öksürük başladı anlatamam uyuyamıyor öksürüktenÇok geçmiş olsun canım, geniz eti var mı? Muhtemelen alerjik bir cocuk o yüzden ağır atlatıyor canım ya, moralini bozma damardan antibiyotik etkilidir sonuç alırsınız inşallah
Canım pttavm den kargo bedava 36 liraya mı ne aldım 10 tane artımed gebelik testi bugün de geldiler hatta.Canım artımed alayım bende bağri ama erken gebelik testi yok gibi geldi internetten bakınca. Normali alsakta olur mu acaba ovulasyondan 10 12 gün geçince yapsak etkir mi yani yoksa illa bat'ın geçmesi mi lazım? Ben hep erken geb. Testi yaptım. Hiç normal kaset yapmadım da
Sana desem uyğulamanın biri bile bende yokAyyyyy kız sen neler diyorsun böyleben de onu istiyorum da bat tarihim ne bilemedim. Hahahahha hepsi farklı söylüyor neye inansam
Hangi markaydi canimKızlar eve gidince baktım testte kuruma çizgisi bile yok hislerimde yanılmadım
Ben canım, kızımda oldu oğlumda olmadı ve ikisinin hamilelik süreci çok ama çoookkk farklıydı. Her hamilelik kendine özelTeşekkür ederim canmpeki kızlarım sizde hiç önceki hamilelikleriniz de yerleşme kanamasın oldu mu
Yani ilk hamileliginde yerleşme kanaması olup sonrakilerde olmaması gibi?
Canim belirtin var miydi benimde bat 6 aralik bugün test yaptım cook hafif silik xiktiSelam canım yumurtlama tarihin önemli aslında. Benim yumurtlama 20 kasım çatlama 21 kasımdı. 4 aralık battı ve bugün silik çizgi gördüm. Söylediğin gibi kahverengi sümüksü akıntıyı bende 2 gün gördüm sonra çıktı . Bence bi iki gün daha bekle . Ayrıca erken gebelik testi yap kaset testler çok hassas değil.
Sat 8 kasımSana desem uyğulamanın biri bile bende yoksık ilişki bu kadar bana göre..Sat sende ne zamandır o tarixi bekle
Canim çok üzüldümCanım bugün doktora gittik tekrar çok moralim bozukdoktor oğlumun iki kulağına da baktı. Çok enfeksiyon olmuş dedi hatta sıvı birikmiş. Bu enfeksiyon bitmeden ateş asla bitmez dedi. Ben damardan tedavisini vereceğim dedi 5 adet iğne günde bir tane yapılacak dedi bittiği günün ertesi günü kulak burun boğaz doktoruna kontrole gitmelisiniz dedi. Çünkü bunu iğne bile geçirmeyebilir dedi orda kulağına kamera ile bakarlar hala varsa sıvı hafif anestezi ile uyutulur kulağa tüp takılır o tüp sıvıyı boşaltır dedi ya çok modum düştü moralim bozuldu yavrum ne acılar çekti inşallah fazlasını çekmez ne olur dua edin hepiniz @pozitifbiri Papatyamaviss T TASUU @Deepblues
Artimed beni defalarca silik çıkardı ve hep boşuna kan verdimOndada bu topiklerde cok yanlış silik çıktığı yazıyordu yarin başka eczaneden baska bir marka alıp deniyim en iyisi bu yaptigim markayı sevmiyorum zaten bide artimed deniyim yarin
Canim ne yapıyorsun nasılsın ?Hangi markaydi canim
Nedir bu testlerden çektiğimiz aslinda biraz da kendi sabirsizligimizdan sanırım millet reglisi geçtikten haftalar sonra test yapiyo ya hic oyle olamadım hep bi panikArtimed beni defalarca silik çıkardı ve hep boşuna kan verdim
Benimkide 8 kasım..o zaman 8 kadar bekleSat 8 kasım