Ağustos-Eylül Gebelik Planlayanlar🍀🤰💗

Kuruma cizgisi mi acaba ?
En son 28 agustosda regli oldum ovulasyon kullandim bugun yumurtlamamin 14.gunu
Testlerin markası nedir?İlk 5 dakikada mi çıktı çizgiler?Bir de gecikme yaşadınız mı?Pozitif görünüyor.Insallah yalancı pozitif değildir ve hamilesinizdir.😊En doğrusunu kan testi ile ogrenebilirsiniz.

Testlerin markası nedir?İlk 5 dakikada mi çıktı çizgiler?Bir de gecikme yaşadınız mı?Pozitif görünüyor.Insallah yalancı pozitif değildir ve hamilesinizdir.😊En doğrusunu kan testi ile ogrenebilirsiniz.
Predictor ikisi de evet ilk 5 dakikada cikti
Pazartesi gunu vereceğim kan umarim kanda daa cikar 🙏😍

Eklentiler

• IMG-20240921-WA0039.jpeg
    IMG-20240921-WA0039.jpeg
    39,8 KB · Görüntüleme: 41
Benim dongulerim git gelli kuzum ya bi ay 27 surse diger ay 28 sonraki ay 27 agustos da 2 kere oldum bi ayin 2si bide 28i
Çokta düzensiz değil aslında.Benimde haziranda başında ve sonunda olmuştu.Testlerde sıkıntı yoksa bariz gebelik var gibi.Kan sonucu yüzünüzü güldürür insallah

Hanımlar iyi akşamlar size sorum olacak benim adetim 5 gün geçti 3 ay önce kimyasal geçirdim ama 10. Gün öğrenmiştim oda silik çizgiyle şimdi bu ay da dün kan testi verdim 4. Gün gecikmesiyle beta 2.6 çıktı ama progesteron 11 çıktı yükselmiş buda gebeliğe işaret diyorlar bu doğru mudur yardımcı olur musunuz ve belim çok ağrıyor adet öncesi göğüslerim sızlar ama şuan hiç bi ağrı sızı yok kafam çok karıştı bide estradiol hormonu da yükselmiş
Doğrudur gebelik olabilir. Belki çok yeniyse bu yüzden henüz değeri pozitif olmamıştır. Ec döllenme ihtimali olabilir. Bir kac gün sonra adet olmazsanız tekrar kan verin.

Benim batım 22 si 23 gibi yani 3 ya da 4 gün kaldı. Ateşim 37 bat öncesi gebelik ihtimali düşük olmasının sebebini bu ateşten de anlayabiliriz o zaman doğru mu anladım
Ya işin açıkcası ates gebelik belirtisi değil. Sadece adete 1,2 kala düşünler var ısısı o belirti olmadıgının ama adet sabahı veya q sonrası da dustugu ıcın ısı... Belırtı olmuyor cunku her yumurtlayan kadında ısı zaten adete dek artıyor

Ya işin açıkcası ates gebelik belirtisi değil. Sadece adete 1,2 kala düşünler var ısısı o belirti olmadıgının ama adet sabahı veya q sonrası da dustugu ıcın ısı... Belırtı olmuyor cunku her yumurtlayan kadında ısı zaten adete dek artıyor
Adet gecikmesiyle düşmeyen ısıyı yaşadım ilk gebeliğimde ondan söylemiştim

X