- 22 Kasım 2023
- 888
- 407
- 29
Tamam pazartesi verecegimRica ederim inşallah haber ver sonucun çıkınca
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Tamam pazartesi verecegimRica ederim inşallah haber ver sonucun çıkınca
Testlerin markası nedir?İlk 5 dakikada mi çıktı çizgiler?Bir de gecikme yaşadınız mı?Pozitif görünüyor.Insallah yalancı pozitif değildir ve hamilesinizdir.En doğrusunu kan testi ile ogrenebilirsiniz.Kuruma cizgisi mi acaba ?
En son 28 agustosda regli oldum ovulasyon kullandim bugun yumurtlamamin 14.gunu
Predictor ikisi de evet ilk 5 dakikada ciktiTestlerin markası nedir?İlk 5 dakikada mi çıktı çizgiler?Bir de gecikme yaşadınız mı?Pozitif görünüyor.Insallah yalancı pozitif değildir ve hamilesinizdir.En doğrusunu kan testi ile ogrenebilirsiniz.
Gecikme yaşadınız mı ya da adete kaç gün kala yaptınız testiPredictor ikisi de evet ilk 5 dakikada cikti
Pazartesi gunu vereceğim kan umarim kanda daa çıkar
Benim dongulerim git gelli kuzum ya bi ay 27 surse diger ay 28 sonraki ay 27 agustos da 2 kere oldum bi ayin 2si bide 28iGecikme yaşadınız mı ya da adete kaç gün kala yaptınız testi
Canım bence testle değil kanla takip et. Testinin fotosunu da atar mısın
Çokta düzensiz değil aslında.Benimde haziranda başında ve sonunda olmuştu.Testlerde sıkıntı yoksa bariz gebelik var gibi.Kan sonucu yüzünüzü güldürür insallahBenim dongulerim git gelli kuzum ya bi ay 27 surse diger ay 28 sonraki ay 27 agustos da 2 kere oldum bi ayin 2si bide 28i
İnşallah cok teşekkür ederim Rabbim en yakin zamanda isteyen herkese nasip etsinÇokta düzensiz değil aslında.Benimde haziranda başında ve sonunda olmuştu.Testlerde sıkıntı yoksa bariz gebelik var gibi.Kan sonucu yüzünüzü güldürür insallah
Pazartesii inseallah saglikocagina gidecegim
Tamam canım haber ver merak ederimPazartesii inseallah saglikocagina gidecegim
InseallahTamam canım haber ver merak ederim
Doğrudur gebelik olabilir. Belki çok yeniyse bu yüzden henüz değeri pozitif olmamıştır. Ec döllenme ihtimali olabilir. Bir kac gün sonra adet olmazsanız tekrar kan verin.Hanımlar iyi akşamlar size sorum olacak benim adetim 5 gün geçti 3 ay önce kimyasal geçirdim ama 10. Gün öğrenmiştim oda silik çizgiyle şimdi bu ay da dün kan testi verdim 4. Gün gecikmesiyle beta 2.6 çıktı ama progesteron 11 çıktı yükselmiş buda gebeliğe işaret diyorlar bu doğru mudur yardımcı olur musunuz ve belim çok ağrıyor adet öncesi göğüslerim sızlar ama şuan hiç bi ağrı sızı yok kafam çok karıştı bide estradiol hormonu da yükselmiş
Pikten sonraki 14. Gün mü ? Çatlamadan mı ?Kuruma cizgisi mi acaba ?
Ya işin açıkcası ates gebelik belirtisi değil. Sadece adete 1,2 kala düşünler var ısısı o belirti olmadıgının ama adet sabahı veya q sonrası da dustugu ıcın ısı... Belırtı olmuyor cunku her yumurtlayan kadında ısı zaten adete dek artıyorBenim batım 22 si 23 gibi yani 3 ya da 4 gün kaldı. Ateşim 37 bat öncesi gebelik ihtimali düşük olmasının sebebini bu ateşten de anlayabiliriz o zaman doğru mu anladım
Bence gebelik var , inşallah kanda da çıkar belirtiniz var mı?Kuruma cizgisi mi acaba ?
Yumurtlamadan beri gogus dolgunlugum var 2 gundur bas agrim varBence gebelik var , inşallah kanda da çıkar belirtiniz var mı?
Adet gecikmesiyle düşmeyen ısıyı yaşadım ilk gebeliğimde ondan söylemiştimYa işin açıkcası ates gebelik belirtisi değil. Sadece adete 1,2 kala düşünler var ısısı o belirti olmadıgının ama adet sabahı veya q sonrası da dustugu ıcın ısı... Belırtı olmuyor cunku her yumurtlayan kadında ısı zaten adete dek artıyor
PiktenPikten sonraki 14. Gün mü ? Çatlamadan mı ?