- 14 Haziran 2023
- 6.262
- 4.974
- 23
Aynen aynen gittikten sonra gotümle güldüm zaten bendeAman cok sukur iyiki oncesinde olmamis
Son düzenleme:
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen aynen gittikten sonra gotümle güldüm zaten bendeAman cok sukur iyiki oncesinde olmamis
Kız soğuk algınlığı değil bildiğin Corona oldum valla şimdi de oğlan hasta ben daha iyileşmeden sabah öyle bı vaka ile uyandım ki gitmiş benden habersiz iki burnuna peçete koymuş dibine kadar itmiş ödüm koptu gelmiş diyo ki anne nasıl çıkartım beyninden vurulmuş a döndüm neyseki çıkarttım dedim öyle yaparsan ameliyatla alırlar çünkü en arkaya itmişSoğuk algınlığı seninki bir bardak sıcak suya bir dilim limon biraz da taze nane iyi gelir boğazını filan rahatlatır
Aradaki boslukla birlikte sayman gerekiyor.İlk defa mı bu sekilde oldu.Kızlar ben adet oldum ama iki gün sürdü ertesi günü hiç adet olmadım dün gene kanamam oldu bugün hiç yok şimdi ben kac gün adet olmuş oluyorum beynim sulandı
Yaa tabi sana göre olmayabilir çünkü sen açıklayıcıydın bacım her neyse sal gitsin test yaptım negatif bat bekliyorumAllah daha çok güldürsün deee komik değildi oyüzden sordum
Hala anlamadım ama olsundu yaa kaçıncı günündü ki bugün belki yeni negatif olmuştur burdan pozitife dönecektirYaa tabi sana göre olmayabilir çünkü sen açıklayıcıydın bacım her neyse sal gitsin test yaptım negatif bat bekliyorum
Ovülasyonun 13. Günü iğnenin 14. Günü burdannda dönmesin artıkHala anlamadım ama olsundu yaa kaçıncı günündü ki bugün belki yeni negatif olmuştur burdan pozitife dönecektir
Hmm anladım canım hayırlısıOvülasyonun 13. Günü iğnenin 14. Günü burdannda dönmesin artık
Testim silikleşmeye başladiYaaa kuzum çok sevindim bravo valla 19 sene dile kolay çok güçlüsün gerçekten. Kaç yaşındasın? Verebiliyorsan kan ver derim. İnşallah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip
Aynen öyle valla. Varsa zaten bir şekilde öğreniyoruz.Kuzucum dediğim gibi farklılık var diyorsan ki adetin de bitmiş bi test yap en garantisi o olur anca. Yoksa bende 4 ay tuhaf bi adet şekli yaşadım ama adet olduğunu bildim çünkü bi şekilde Dr a gidiyoruz çıkardı.
Canım bence testle değil kanla takip et. Testinin fotosunu da atar mısınTestim silikleşmeye başladi
Aynen bebekimAynen öyle valla. Varsa zaten bir şekilde öğreniyoruz.
Testlere çok aldanma ya markaya göre seyrekliğe göre farklı çıkabiliyor kanla takip etsen daha iyiTestim silikleşmeye başladi
Evet canım ilk oldu şimdi toplam 3 gün mü sayılıyorAradaki boslukla birlikte sayman gerekiyor.İlk defa mı bu sekilde oldu.
Kaç dakika da çıktı 10 dakikada çıktıysa pozitif pek kuruma çizgisine de benzemiyor bence pozitif yaniKuruma cizgisi mi acaba ?
En son 28 agustosda regli oldum ovulasyon kullandim bugun yumurtlamamin 14.gunu
3. 4 dakikadan itibaren cikmaya başladı inşallah kanda da çıkar teşekkür ederimKaç dakika da çıktı 10 dakikada çıktıysa pozitif pek kuruma çizgisine de benzemiyor bence pozitif yani
Rica ederim inşallah haber ver sonucun çıkınca3. 4 dakikadan itibaren cikmaya başladı inşallah kanda da çıkar teşekkür ederim