- 1 Temmuz 2016
- 554
- 1.218
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.141
Kahverengi lekem oldu 2 gün peçeteye silince. Bide dün iğne batması gibi vajina kasılıyordu. Kasıklarımda bi agrı vardı. Regliden farklı olarak ara ara batmalar gelip gitmesiydi dün bi tuhaflık var falan dedim hatta . Normal regli sancısı sancı gibi olur ilk günler bu ara ara gidiyo ara ara böle geliyordu bence en büyük belirti bunlardı bende. Gögsüm hassastı ama herzamankinden farklı değildi .Canim belirtin var miydi benimde bat 6 aralik bugün test yaptım cook hafif silik xikti
2 gündür artimed bende Allahın kuruma çizgizini bile göstermirArtimed beni defalarca silik çıkardı ve hep boşuna kan verdim
Canim ne yapıyorsun nasılsın ?
Ben bu ay klomen kullandım. Bir de böyle deneyecez.
Olmadı artık ciddi tedavi sürecine başlayacaz.
Valla ben internetten toplu almıştım. Bi kaset test almıştım ovülasyonla bide prodoctor mu ne vardı ondan almıştım . Yumurtlamamın 10. Gününde baya belirgin çıktı. Ama kaset test çok silik çıktı . Kan test yaptım peşine buarada 34 çıktı beta değerimOndada bu topiklerde cok yanlış silik çıktığı yazıyordu yarin başka eczaneden baska bir marka alıp deniyim en iyisi bu yaptigim markayı sevmiyorum zaten bide artimed deniyim yarin
Çok geçmiş olsun, acil şifalar diliyorumCanım geniz eti vardı yazın ameliyat oldu. Hem de aşırı alerjik bir çocuk. Şimdi akşam yine ateşi yükseldi uyudu bir öksürük başladı anlatamam uyuyamıyor öksürüktenartık ne yapacağımı şaşırdım
Neyyy nasıl bekliyim ya o kadarBenimkide 8 kasım..o zaman 8 kadar bekle
Bende meme hassasiyeti cok olurdu ama bu ay farkli sizi şeklinde normalde hassasiyet olur sadece bakalim ya benim aylardir farkli farkli seylerim oluyor bu ay da karin guruldamasi cok oldu yumurtlama dönemi ağrım coktuKahverengi lekem oldu 2 gün peçeteye silince. Bide dün iğne batması gibi vajina kasılıyordu. Kasıklarımda bi agrı vardı. Regliden farklı olarak ara ara batmalar gelip gitmesiydi dün bi tuhaflık var falan dedim hatta . Normal regli sancısı sancı gibi olur ilk günler bu ara ara gidiyo ara ara böle geliyordu bence en büyük belirti bunlardı bende. Gögsüm hassastı ama herzamankinden farklı değildi .
Evet ya bir rahat dursak ben hep tam gününde regl oldimNedir bu testlerden çektiğimiz aslinda biraz da kendi sabirsizligimizdan sanırım millet reglisi geçtikten haftalar sonra test yapiyo ya hic oyle olamadım hep bi panik
Ben bekliyorum görüyorsun..her sabah bir test yapıyorumNeyyy nasıl bekliyim ya o kadar
Ağlamayalım ya gülmek istiyorum benBen bekliyorum görüyorsun..her sabah bir test yapıyorumvalla gülüyorum aslında sonra ağlıcam
Bende gösterdi ya hemde cok şu mavi renk olan tesy2 gündür artimed bende Allahın kuruma çizgizini bile göstermir
Bel kasık sızlaması var ve mide ağrısi ara sıra giriyor ölüyorum sanıyorum..arada mide bulantısi..ama bunların hepsi adetden önce oluyor..sadece bu kadar uzun olmuyor hemen adet oluyorumAğlamayalım ya gülmek istiyorum benbenim başım çok ağrıyor ya var mı sende bişey kasık ve bel sızlaması devam
Belkide ben yarım saat bekliyorum sonra sinirden çöpe atıyorumBende gösterdi ya hemde cok şu mavi renk olan tesy
Offf ya nolcak bizim sonumuzBel kasık sızlaması var ve mide ağrısi ara sıra giriyor ölüyorum sanıyorum..arada mide bulantısi..ama bunların hepsi adetden önce oluyor..sadece bu kadar uzun olmuyor hemen adet oluyorum
Bir bilsem..kaldım öylesine ne edicem diyeOfff ya nolcak bizim sonumuz
Sen nerde yaşıyorsun canımBir bilsem..kaldım öylesine ne edicem diye
Tekirdağ'da canım..sen?Sen nerde yaşıyorsun canım
İstanbul dayım ben deTekirdağ'da canım..sen?
İyi çok uzak diğilizİstanbul dayım ben de
Aynen bebişim güzel oldu buİyi çok uzak diğiliz