- 26 Aralık 2015
- 11.578
- 18.590
- 34
-
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #5.101
Ay öyle mi canım bir şey olmaz dimi be bilim kulak kaybı falan olmaz dimi ben biraz fazla evhamloyım çok korktum çokCanım benim tamam fazla enfeksiyon olmuş ama bu sandığın kadar ağır bir vaka değil kardeşime de doktor küçükken tüp taktı şuan hiç bı sorunu yok allaha şükür geçiyor yani
Valla ben de çok obsesifim sen gibi fakat çocuklarda sık karşılaşılan bir durum çocuklar hasta dahi olsa koşup oynuyor o yüzden enfeksiyon ilerliyor biz farketmeden fakat bu vakada tüple sıvı boşaltılıyor ve vaka sonlanıyor korkmaAy öyle mi canım bir şey olmaz dimi be bilim kulak kaybı falan olmaz dimi ben biraz fazla evhamloyım çok korktum çok
3 cü attığında gördüm ben insallahhhh vardırr3 tane ayrı modlar ile yaptım ama ben göremiyorum herkeste görürüm kendimde kör oldum
Bende öyleydim canım uyuyamıyordum ağrıdan..Kızlar ben şu an 5. Haftanin içindeyim ve göğüs uclarim dokunulamayacak kadar ağrılı olmaya başladı. Hem geneli hem uçları fenaaaa
Şifa olur inşallah.Sorma canım doktor meleğim e de bana da adet düzenleyici hap verdi aynı ilaç onun kanama uzunluğuna bana kist ve azlığına cyclo prog.. diye bir zımbırtı yan etkisi falan çok ((( 21 günlük bu esnada da koruncaz bu ay baştan kayıp yani
Yumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ?Ayin 29 da normal rutin kontrolda beta hcg 1 çıkmıştı 8 gün vardi sanırım bugun akşam dayanamadim test yaptım ya bu testler mi bozuk benmi görmek istiyorum anlamadım intrrnetten siparis verdim test o gelene kadar rgli olmazsam yapmiycam artık
ben bu tabloya nasıl kayıt olabilirim acaba sat 16 kadın bat 9 Aralık benim de bende bu ay yumrtlama değendirdim 7.günümCanım çok yakında geleceğim yanına
Yumurtlamami testle takip etmedim canım bu ay takvime göre 22 Kasım 10 11 gün geçmiştir herhalde tabi bazen bi kac gun oynuyor takvime göre erken veya geç ama beklenen adet günü 5 6 Aralık bebek istediğimden beri erken oluyorum regliyide bi kac gunYumurtlamanın üstünden kaç gün geçti ?
bende yumrtlama nın 7.günü pek belirti yok hafif akıntı geldi din ve bugün bakalım sizde varmı belirtiYumurtlamami testle takip etmedim canım bu ay takvime göre 22 Kasım 10 11 gün geçmiştir herhalde tabi bazen bi kac gun oynuyor takvime göre erken veya geç ama beklenen adet günü 5 6 Aralık bebek istediğimden beri erken oluyorum regliyide bi kac gun
Kardeşine de çok geçmiş olsun canım benim çok teşekkür ederim yazman iyi geldi inşallah biz de hayırla ve sağlıkla atlatırız bu durumu. Şu duruma da çok üzülüyorum o kadar çok antibiyotik içti ki hepsini boşa içti gibi oldu fayda etmedi üzülüyorum işte anne yüreğiValla ben de çok obsesifim sen gibi fakat çocuklarda sık karşılaşılan bir durum çocuklar hasta dahi olsa koşup oynuyor o yüzden enfeksiyon ilerliyor biz farketmeden fakat bu vakada tüple sıvı boşaltılıyor ve vaka sonlanıyor korkmakardeşimde hiç bir duyma sorunu yok allaha şükür
Suan hamilemiyim varmi yokmu bilmiyorum ama regliye yakın cok ıslaklık olurdu bende o yok ondan şüpheleniyorum varsa testler koyulasir zaten bi kac gun testi tekrarlarım en kötü ihtimalle pek umudum yok sanki benim sizin insallah vardırbende yumrtlama nın 7.günü pek belirti yok hafif akıntı geldi din ve bugün bakalım sizde varmı belirti
OlmucaksınBiri bana ne zaman adet olacağımı söylesin
pozitifbiri bebişim sen mi söylemiştin çok hassas diye bi hamileli testi markası
10 gün geçtiyse varsa çıkardı canim.Yumurtlamami testle takip etmedim canım bu ay takvime göre 22 Kasım 10 11 gün geçmiştir herhalde tabi bazen bi kac gun oynuyor takvime göre erken veya geç ama beklenen adet günü 5 6 Aralık bebek istediğimden beri erken oluyorum regliyide bi kac gun
Herşey olabilirAy kızlar yine ben geldim bu bir hafta içinde o kadar karmaşık süreç yaşadım ki.Onceki yazdıklarımı okumayanlar için hiç diğer konulardan bahsetmeyerwk bir şey sormak istiyorum.Bu pazartesi eşimle doktora gitmiştik.Doktor her iki yumurtaliginda da olgunlaşmış yumurtalar var iki günde bir ilişkiye girin demişti.Son adetten sonra 13 gun gecmisti.Biz ilk olarak pazar günü zaten korunmasız ilişkiye girmiştik.Yani 6 gün oldu ama bugün damla damla kahrengi akintim oluyor.Ve sürekli iç çamaşırı terli gibi.Gebelik olabilir mi.Yoksa psikolojik mıdır anlamadım ya.
Canım artımed alayım bende bağri ama erken gebelik testi yok gibi geldi internetten bakınca. Normali alsakta olur mu acaba ovulasyondan 10 12 gün geçince yapsak etkir mi yani yoksa illa bat'ın geçmesi mi lazım? Ben hep erken geb. Testi yaptım. Hiç normal kaset yapmadım daArtimed hassas çok canım , ama roll da 5-50 arasini gösteriyor diyordu. Ben roll da pozitif gördüğümde baya silikti. Muhtemelen 20 leri falan gördü o da. Ama artimed oldukça hassas diye çok duydum.bende de hiç yalancı pozitif çıkarmadı