- 4 Temmuz 2013
- 5.185
- 12.264
- 448
- Konu Sahibi Papatyamaviss
-
- #11.981
1 hafta var kuzum grafikte işaretlemedim bugün işaretledim sadece diger ölçtiklerimi işaretlemedim
For example meDaha varmış kuzum ölçmeye devam et en azından bat a 2 gün kalayi bir gorelim , ateşte son gün bile sürpriz yapabiliyor
Evet bir hafta var diye ölçüm dedim adet gelecegi zaman düşecek mi yani ateş benim normal ateşim 36.4 36.5 genelde ateş baımca ölçüm dedim sizden banada bulaştıDaha varmış kuzum ölçmeye devam et en azından bat a 2 gün kalayi bir gorelim , ateşte son gün bile sürpriz yapabiliyor
Imperium® Go Plus SD 9161 | Şarjlı Süpürge | Küçük Ev Aletleri | Arçelik. Kuzum daha yenı anneme aldık.egılmesın etmesın dıye.dyson ayarında kırılıp koltuk altına fln gırıyor sen egılmeden.ben cok sevdım cekıs gucude mukemmel.bakabılırsınKızlar konuyla hiç alakası yok ama süpürge almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmı dyson demeyinçok pahalı
Hatta bende robot supurge olmasa ben kendımede alırdım kesın, okadar sevdım yani.robot supurgemde arcelık benım ondanda cok memnunum.robot dusunuyorsan Imperium® Robo 3.0 RS 9131 | Robot Süpürge | Küçük Ev Aletleri | ArçelikImperium® Go Plus SD 9161 | Şarjlı Süpürge | Küçük Ev Aletleri | Arçelik. Kuzum daha yenı anneme aldık.egılmesın etmesın dıye.dyson ayarında kırılıp koltuk altına fln gırıyor sen egılmeden.ben cok sevdım cekıs gucude mukemmel.bakabılırsın
Yaaa inşallaah en yakın zamanda haberini gönderir eminimm odaa sabırsızlanıyordurrBenimde aklimda cok güzel sürprizler var ama sayin beybi haberini gondermiyor kisağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Ekledım kuzum
Canım şarjlı istemiyorum ya normal kablolu süpürge istiyorumImperium® Go Plus SD 9161 | Şarjlı Süpürge | Küçük Ev Aletleri | Arçelik. Kuzum daha yenı anneme aldık.egılmesın etmesın dıye.dyson ayarında kırılıp koltuk altına fln gırıyor sen egılmeden.ben cok sevdım cekıs gucude mukemmel.bakabılırsın
Robot süpürgem var canım Xiaomi vacum mop pro var bende bende memnunumHatta bende robot supurge olmasa ben kendımede alırdım kesın, okadar sevdım yani.robot supurgemde arcelık benım ondanda cok memnunum.robot dusunuyorsan Imperium® Robo 3.0 RS 9131 | Robot Süpürge | Küçük Ev Aletleri | Arçelik
Dikey Süpürge mi normal hortumlu süpürge mi robot süpürge mi?Kızlar konuyla hiç alakası yok ama süpürge almayı düşünüyorum tavsiyeniz varmı dyson demeyinçok pahalı
6_7 aralik yumurtlama 14 gun ekleyimce 21 araliga denk geliyor amaYumurtlama gununu bılıyormusun canım? Adete kac gun kaldıgından zıyade o onemlı bence.cunku mesela benım yumurtlamayla adet arasında 11-12 var sadece.o yuzden ancak adet gununden bı gub once fln cıkar cıkarsa
Roborock a baktımda sımdı istasyonlusu 35.000 tl.çok pahalıymıs ya temızlık yapan ablanın süpürgelerimi harcadıgı bir evde o kadar pahalı bir süpürge alamamDikey Süpürge mi normal hortumlu süpürge mi robot süpürge mi?
Hortumlu sorarsan Philips Maraton kullanıyorum 7 yıl oldu alalı çekim gücü süper ve düşmedi performansi. Fakir'den uzak dur. Robot süpürge dersen roborock s7 maxv güzel 5200 Pascal çekim gücü var üzerine çıkamadığı hali yok haritalama çok başarılı.
Valla ben bu ay ovulasyon testı yaptm cokta belırgın sonuc aldım.14 gun ekleme olayı bende hıkaye cıktı.zaten suphelenmıstım ben.bende luteal faz dedıklerı 11-12 gun sürüyor.senın yumurtlama 6-7 ise bır ıkı gune kesın bellı olur canm.yarın kan versen cıkar hatta varsa6_7 aralik yumurtlama 14 gun ekleyimce 21 araliga denk geliyor ama
Ben 25 gunde bır adet oluyorum.normalde11. Gun yumurtlamam gerekırken 14. Gun yumurtlama oldu.ondan sordum sızınkı ne zaman dıye.sızınkı yarın kan versenız varsa cıkar6_7 aralik yumurtlama 14 gun ekleyimce 21 araliga denk geliyor ama
BeenBenimde ateş düşüşe geçti gibibakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı
Kimler var yarın test partisinde
hahahaBeenstandart kadro olaraktan cok ıyı degerlendırmııssın ama varyaaaa hadı ınsallah cıkar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?