- 26 Aralık 2015
- 11.837
- 19.167
- 298
- 34
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #11.961
Yumurtlama sonrası adete kadar olan o süreci gösteren günler canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yumurtlama sonrası adete kadar olan o süreci gösteren günler canım
Amin inşallah Allah razı olsun canım teşekkür ederimCok geçmiş olsun canım Rabbım korusun evladını şifasıyla atlatın inşallah
Çok teşekkür ederim canım benim amin inşallahCanım çok gecmiş olsun Rabbim şifaa versin inşallahh sana Yakısıklı oğlusunudaa rabbım korusun
İçiyorum aşko vitamin içiyorum bol bol bugün daha iyiyim çok şükür ama ateşim hala normal seyrinde değil.Ya gercektenmı bak bu da çok illet bol bol vıtamın ilaç aksatma iç adet dknemındesın zaten bısey olmaz çabucak ıyıles ınsallah
Discard nasıl ediliyor canımŞimdilik böyle kalsın ilerleyen günlerde discard edersin zaten ovulasyonu etkileyen dönemin değil o nedenle çok önem arz etmiyor
Valla gözlerim seni aradı dahada hızlı toparlarsın inşallah canım yaÖzlediniz mi beni kızlarrrrrr
Çok geçmiş olsun bende yeni yeni okuyabildim mesajları. Sizin geçirdiğiniz üçlüyü bende geçen ay geçirdim gerçekten çok zordu 2 hafta full yattım. Allah şifa versin inşallah En azından satıcı ile konuşup para iadesi isteyin bence yazık sizin paranızada umudunuzadaŞu domuz gribine yakalanmasam çok iyi uğraşacaktım canım ama inan Şuan kendim oğlum ev okul hepsi bir yandan kafam kazan gibi. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
İşaretlediğim yere tıkla canımDiscard nasıl ediliyor canım
Özlediiikk valllaaahemenn ıyılesssÖzlediniz mi beni kızlarrrrrr
Özel hastaneye gittiğinde kanaman varmıydı ?Özel hastaneye gittim ama doktor beklemede kal dedi 1 hafta sonra yine test yap dedi başka birşey demedi
Hayır o esna da akıntı şeklinde vardı. Ultrasonla bakıldı rahim kalinlasmasi var dedi ama heran herşey olabilir dedi gönderdi beni.Özel hastaneye gittiğinde kanaman varmıydı ?
İşte kanaman cogalmış yinede sen bilirsin ama ben olsam direk yine giderdim düşük tehlikesi olunca ilaç veriyorlar için rahat beklersin enazındanHayır o esna da akıntı şeklinde vardı. Ultrasonla bakıldı rahim kalinlasmasi var dedi ama heran herşey olabilir dedi gönderdi beni.
Canım ben ateşten hiç anlamam ama norml ateşim 36.4 felan iki gündür ateş basıyor diye ölçmeye başladım 36.7 çıkıyor ne demek yani
Önce ölçmüştüm canım 36.4 çıkıyordu 2 gündür ölçüyorum 36.7 çıkıyor. Evet sabah aynı saatte ölçüyorum yataktan kalkmadanSabah ilk ateşin mi olctugun ? Normalde sabahları olctugunde kaç çıkıyor ? Yani bir tek veya iki üç ateşe bakarak yorum yapması zor canım. Olması gereken adet başından itibaren düzenli şekilde sadece sabah ölçmek. Ona göre seni tanıyabilir iş yorum yapabiliriz. Yani bişey diyemem bu durumuna , sadece bu veriye bakarak kuzum
Benimde aklimda cok güzel sürprizler var ama sayin beybi haberini gondermiyor ki sağlıcakla kucağına alırsın inşallahYaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızz
Önce ölçmüştüm canım 36.4 çıkıyordu 2 gündür ölçüyorum 36.7 çıkıyor. Evet sabah aynı saatte ölçüyorum yataktan kalkmadan
Dil alti ölçtünz mu hiç kaç ciktiÖnce ölçmüştüm canım 36.4 çıkıyordu 2 gündür ölçüyorum 36.7 çıkıyor. Evet sabah aynı saatte ölçüyorum yataktan kalkmadan
Dil altından ölçüyorum canımDil alti ölçtünz mu hiç kaç cikti
1 hafta var kuzum grafikte işaretlemedim bugün işaretledim sadece diger ölçtiklerimi işaretlemedimBata kaç gün var, not et bunları. İlla grafik tutmak zorunda değilsin bir kağıda da yazsan elinde bulunsun ki yorumlayalim