• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Şu domuz gribine yakalanmasam çok iyi uğraşacaktım canım ama inan Şuan kendim oğlum ev okul hepsi bir yandan kafam kazan gibi. Bilgilendirme için çok teşekkür ederim
Çok geçmiş olsun bende yeni yeni okuyabildim mesajları. Sizin geçirdiğiniz üçlüyü bende geçen ay geçirdim gerçekten çok zordu 2 hafta full yattım. Allah şifa versin inşallah 🤲🏻 En azından satıcı ile konuşup para iadesi isteyin bence yazık sizin paranızada umudunuzada🙄

Eklentiler

• IMG_20221218_191039.jpg
    IMG_20221218_191039.jpg
    75,9 KB · Görüntüleme: 32
Hayır o esna da akıntı şeklinde vardı. Ultrasonla bakıldı rahim kalinlasmasi var dedi ama heran herşey olabilir dedi gönderdi beni.
İşte kanaman cogalmış yinede sen bilirsin ama ben olsam direk yine giderdim düşük tehlikesi olunca ilaç veriyorlar için rahat beklersin enazından

Sabah ilk ateşin mi olctugun ? Normalde sabahları olctugunde kaç çıkıyor ? Yani bir tek veya iki üç ateşe bakarak yorum yapması zor canım. Olması gereken adet başından itibaren düzenli şekilde sadece sabah ölçmek. Ona göre seni tanıyabilir iş yorum yapabiliriz. Yani bişey diyemem bu durumuna , sadece bu veriye bakarak kuzum
Canım ben ateşten hiç anlamam ama norml ateşim 36.4 felan iki gündür ateş basıyor diye ölçmeye başladım 36.7 çıkıyor ne demek yani

Sabah ilk ateşin mi olctugun ? Normalde sabahları olctugunde kaç çıkıyor ? Yani bir tek veya iki üç ateşe bakarak yorum yapması zor canım. Olması gereken adet başından itibaren düzenli şekilde sadece sabah ölçmek. Ona göre seni tanıyabilir iş yorum yapabiliriz. Yani bişey diyemem bu durumuna , sadece bu veriye bakarak kuzum
Önce ölçmüştüm canım 36.4 çıkıyordu 2 gündür ölçüyorum 36.7 çıkıyor. Evet sabah aynı saatte ölçüyorum yataktan kalkmadan

Yaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu 🙈🙈 açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu 🙊🙊 Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu 😂 ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok 🤩🙈 insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızz 🙏🙏🙏♥️♥️
Benimde aklimda cok güzel sürprizler var ama sayin beybi haberini gondermiyor ki 🌹 sağlıcakla kucağına alırsın inşallah 🥰🥰

Bata kaç gün var, not et bunları. İlla grafik tutmak zorunda değilsin bir kağıda da yazsan elinde bulunsun ki yorumlayalim 🥰
Önce ölçmüştüm canım 36.4 çıkıyordu 2 gündür ölçüyorum 36.7 çıkıyor. Evet sabah aynı saatte ölçüyorum yataktan kalkmadan

Bata kaç gün var, not et bunları. İlla grafik tutmak zorunda değilsin bir kağıda da yazsan elinde bulunsun ki yorumlayalim 🥰
1 hafta var kuzum grafikte işaretlemedim bugün işaretledim sadece diger ölçtiklerimi işaretlemedim

Back