• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Her supurgede kullanıldıkça yıllara sari performans kaybı olur ama bunun ne kadar hızlı olduğu önemlidir. Birde kullananların kullanım sıklığı, makineye bakımı, evin durumu yani halı çok mu vs. önemli makinenin filtresini kirli şekilde muhafaza etmemeniz gerek. üşengeç bir ev hanımının eline en kral makineyi de versen 1 senede pert eder. Bu şartlarda titiz davranirsan uzun süre kullanabilecegin bir makine maraton.
Canım hortumlu süpürge diğer ikisi var. Philips maraton için nette bi süre sonra çekim gücü düşüyor felan yazmışlar sende öyle bir sorun olmamış anladım kadarıyla teşekkür ederim canım 😍

İnşallah canım ayın 6. Sında ölçmeye başlamıştım 36.4 çıktıgında ama ilaç kullandıgım için hamilelik aklımda yoktu bilseydim devam ederdim birde akımtıda görmedim ondan ümidim kırıldı
Bende bu ay akıntımi görmedim sanırım yumurtalıklarım bozuldu artık psikolojikmen bı bu eksikti yumurtlama olmicak falan düşüncesine girmiştim geç yumurtlama oldu ateş takibiyle anladım tabiki hiç belli olmuyor kuzu😂😂🙏

Bende bir sabah rüya gördüm uyandım büyük oğlum 13 aylıktı henüz ama acayip hissediyordum ve ihtimal vermiyordum.
Emzirdigim için adetlerim düzensizdi ve tek ilişki olmuştu ama içimdeki his durmuyordu kalktım hemen test almaya gittim ve çıkmıştı çok şaşırmıştım. Ve ilişkinin üstünden 11 gün geçmişti sadece Rabbim ol deyince oluyor. Mucize gibi birşey..❤️

Amiin cümlemizin evladına Rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin , Allah razı olsun 🤲🥰
Bende hamile kaldığımda hamile olduğumu test olmadan çok emin olarak hissetmiştim. Sanki Allah içine o hissi tarifsizce veriyor. Ne güzel ikisi birlikte büyümüş oluyorlar. Allahım kimsenin kucağını boş bırakmasın inşallah benimde ilk olacak inşallah çok aratmadan nasip olur. 🤲🤗

Bende bu ay akıntımi görmedim sanırım yumurtalıklarım bozuldu artık psikolojikmen bı bu eksikti yumurtlama olmicak falan düşüncesine girmiştim geç yumurtlama oldu ateş takibiyle anladım tabiki hiç belli olmuyor kuzu😂😂🙏
Benim akıntım oldu da böyle islaklık oldu canım şimdilerdede kremsi yapışkan akımtım var uzayan akımtım olmadı ama ondan olmadım galiba diyorum ateşten nasıl anladın geç yunurtladıgını bende yeni ölçmeye başladım da normal ateşimden yüksek çıkıyor iki gündür

Ben düzenli takip ettiğim için canım düşüş ve ardından yukselisten analdim ki uygulama da isaretledi geç yumurtlama diye düşükten sonra 3 gün yüksek görünce uygulama yumurtlama olmuş diyor
Benim akıntım oldu da böyle islaklık oldu canım şimdilerdede kremsi yapışkan akımtım var uzayan akımtım olmadı ama ondan olmadım galiba diyorum ateşten nasıl anladın geç yunurtladıgını bende yeni ölçmeye başladım da normal ateşimden yüksek çıkıyor iki gündür

Ben düzenli takip ettiğim için canım düşüş ve ardından yukselisten analdim ki uygulama da isaretledi geç yumurtlama diye düşükten sonra 3 gün yüksek görünce uygulama yumurtlama olmuş diyor
Anladım canım ben düzenli bakmadım o zaman benim şuan yüksek çıkmasının bi anlamı yok

Eger degerlendırdıysen var bır anlamı atesın yuksek seyreder ve dusmezse hamılelık belırtısı.
Affedermiyim canım 1 boş 1 dolu ayyy agzından bal damlıyor ne güzel dedin öyle benim ateşim hiç 36.7 çıkmaz 35. Çıkar 36.4 çıkar fazlasını hiç görmedim şiddetli kasık agrısı çektim 3 gün o arada ölçtüm ateşimi

Akşam ölçüm yapılıyor mu
Akşam sadece sabahı tahmin etmek için yapıyoruz balım akşam ateisnden genelde 1 2 derece düşük çıkıyor sabah ateşi sadece tahmin amaçlı ama bakalım neler olacak bilemeyiz 😂😂 ateşin iki defa bu kadar yüksek çıktıysa regl tarihine kadar düzenli ölçüm yap canım eğer düşmez yüksek devam ederse regl günü de dahil inşallah gebelik vardır 😍

Akşam sadece sabahı tahmin etmek için yapıyoruz balım akşam ateisnden genelde 1 2 derece düşük çıkıyor sabah ateşi sadece tahmin amaçlı ama bakalım neler olacak bilemeyiz 😂😂 ateşin iki defa bu kadar yüksek çıktıysa regl tarihine kadar düzenli ölçüm yap canım eğer düşmez yüksek devam ederse regl günü de dahil inşallah gebelik vardır 😍
İnşallah canım hepimiz için yeni yıla bebişlerimizle girmek nasip olsun çok çok aminnnn allahım dualrımızı kabul etsin

Back