- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
- Konu Sahibi Papatyamaviss
- #12.001
Allah razı olsun canım benim ❤Başınız sağolsun bu arada.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah razı olsun canım benim ❤Başınız sağolsun bu arada.
Benim de kasıklarım ağrıyor bide kramp giriyor bı anda canm. Ya hep vardı bilmiyordum ya da ilk kez kendimi bu ay dinleyince dukkat ettimKızlar yumurtlama döneminden sonra. Belinde, kalsıklarında ve sırtında ağrı hisseden var mı ya.
Amin inşallah canım, rabbim çok büyük.Benim ikinci tek ilişkiden oldu.
Rabbim ol derse olur tabiki
Düşükle sonuçlanmasına üzüldüm.
Benimde 13 haftalık bir kaybim var.
Sonrasında 2 tane oğlum oldu çok şükür.
Sizinde en hayırlı en yakın zaman sağlıkla olsun inşaallah
Canım soğan kürünü 6-7 gün yaptım adetten iki gün sonra başlayıp daha fazla içimden bir his devam etme dedi hayıtı da ara ara içiyorum yaa napıyım benim yumurtam tembel oluşuyor ama yani kendiliğinden bazen çatlamıyor ama kistte olmuyor öylece adet olana kadar devam ediyor ya bilmiyorum Rabbim hayırlısını versinCanım yeni gördüm kusura bakma. Vallahi hatırlayamadım ama hormonların normalse bu kadar fazla kür yumurtalarını aşırı geliştirebilir bence dikkatli kullan. İnşallah emeğinin karşılığını alırsın ben de bu ay regl olursam tarçın bal çörekotu kürüne başlayacam
Bak gördünmü gerçekten her şerde bir hayır vardır. Bende yumurtlama göremesemde kendime göre kaçırmışımdır diye düşünüyorum ama hiçte belli olmaz pat diye kalırım hem şok hem mutlu olurum.Bu ay hicbrsey yapmicam akışına biraKicam dedim iyide oldu sanki eşim 3 4 gundr nezle grip zatn degerlendiremedk bu hafta yumurtlama haftam önceki aylara göre hersyde bir hayır var
Yoo tam zamanında bırakmıs bencehahaha benimki de beni sömürdü diyor zatenasıl olması gereken zamana kaliteli mal bırakmadım diyorpek ümitli değil kendileri
Canım hortumlu süpürge diğer ikisi var. Philips maraton için nette bi süre sonra çekim gücü düşüyor felan yazmışlar sende öyle bir sorun olmamış anladım kadarıyla teşekkür ederim canımDikey Süpürge mi normal hortumlu süpürge mi robot süpürge mi?
Hortumlu sorarsan Philips Maraton kullanıyorum 7 yıl oldu alalı çekim gücü süper ve düşmedi performansi. Fakir'den uzak dur. Robot süpürge dersen roborock s7 maxv güzel 5200 Pascal çekim gücü var üzerine çıkamadığı hali yok haritalama çok başarılı.
Benimde eğer hamile isem yerleşme falan olmadı 21 gün geçti adet olmadım 28 güne 5 gün kaldı hala olmazsam test yaparım belki bu sefer lekelenme bende yaşamıcam.Ben ilk gebeliğim de lekelenme görmedim
Yerlesme kanaması gelmedi
Ne midem bulandı nede koku hassasiyet oldu
Hiçbirsey yaşamadım hamileliğim boyunca
Bende yarın test yapıcam canım aslında imkansız yani daha dün yumurta çatladı ama bildiğin hamileyken yaşadığım belirtileri yaşıyorum acaba adetin peşine direk yumurtladım mı diye içime kurt düştü keyfine bi kaba işeyip sonuca bakacamBenimde ateş düşüşe geçti gibi bakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı
Kimler var yarın test partisinde
Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Çok güzel duygular maşallah maşallah ❤Yaaa çok fenaydı kutu onune gelince zaten noluyo oldu açınca şok geçirdi bi yarım saat falan aramızda yoktu Sarılıp ciddi misin dıyıp durdu ağlaştık azıcık falan evimize dönünce bir tur daha kutu içi inceleme notları falan okudu defalarca teste bakıyo aldıgım ayakkabıya falan afalladı cok insan pamuk gibi oluyooo be Rabbimin verdiği büyük bir mucize bu Rabbimm isteyen bekleyen herkese bu duyguyu yasatsın inşallahhh sizleri unuttum sanmayın dualarımdasınızz
Aynen oyle herseyde bir hayır var bu ay takipte yapmadm bazen 11. Gün bazen 15. Gün catlama oldu önceki aylarda bu ay sadece 12. Gün değerlendirdk birde bugün dünde 15. Gündü eğer bende kalırsam hamile gerçekten supriz olur Allah herkese hayırlısını versinBak gördünmü gerçekten her şerde bir hayır vardır. Bende yumurtlama göremesemde kendime göre kaçırmışımdır diye düşünüyorum ama hiçte belli olmaz pat diye kalırım hem şok hem mutlu olurum.
Kac çıktı dostumDil altından ölçüyorum canım
Bende bir sabah rüya gördüm uyandım büyük oğlum 13 aylıktı henüz ama acayip hissediyordum ve ihtimal vermiyordum.Amin inşallah canım, rabbim çok büyük.
Resmen hamile hissediyorum kendimi hayırlısı olsun en önemlisi o.
Sizinde evlatlarınıza rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah. ❤
Valla benim bildiğim yumurtlama ve çatlama aynı şey. Evet ateş düşünce yumurtlama oluyor ve sonrasında hormonların salgılanması değiştiği için vücut ısısı artmaya başlıyor.taa ki adete kadar. Eğer adet gelecekse ateş hormon miktarı dususuyle yeniden düşüşe geçiyorEvet bir hafta var diye ölçüm dedim adet gelecegi zaman düşecek mi yani ateş benim normal ateşim 36.4 36.5 genelde ateş baımca ölçüm dedim sizden banada bulaştı şimdi anlamadıgım bir şey daha var kuzum yumurtlama oluncamı ateş yükseliyor
Aminn canım benim inşallah hepimizin kucakları dolsun. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün yeni yıla çift çift geçelim inşallah.Aynen oyle herseyde bir hayır var bu ay takipte yapmadm bazen 11. Gün bazen 15. Gün catlama oldu önceki aylarda bu ay sadece 12. Gün değerlendirdk birde bugün dünde 15. Gündü eğer bende kalırsam hamile gerçekten supriz olur Allah herkese hayırlısını versin
36.7 kuzumKac çıktı dostum
Anladım canım çok teşekkür ederim bu ay adet olursam diger aya düzenli takip edecem çünkü bu ay yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorumValla benim bildiğim yumurtlama ve çatlama aynı şey. Evet ateş düşünce yumurtlama oluyor ve sonrasında hormonların salgılanması değiştiği için vücut ısısı artmaya başlıyor.taa ki adete kadar. Eğer adet gelecekse ateş hormon miktarı dususuyle yeniden düşüşe geçiyor
Anladım canım çok teşekkür ederim bu ay adet olursam diger aya düzenli takip edecem çünkü bu ay yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum
BennnBenimde ateş düşüşe geçti gibi bakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı
Kimler var yarın test partisinde
İnşallah canım ayın 6. Sında ölçmeye başlamıştım 36.4 çıktıgında ama ilaç kullandıgım için hamilelik aklımda yoktu bilseydim devam ederdim birde akımtıda görmedim ondan ümidim kırıldıHadi insallah gerek kalmaz