Aralık Ayı Gebelik Planlayanlar 👶🤰

Amin inşallah canım, rabbim çok büyük.
Resmen hamile hissediyorum kendimi hayırlısı olsun en önemlisi o.
Sizinde evlatlarınıza rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.

Canım soğan kürünü 6-7 gün yaptım adetten iki gün sonra başlayıp daha fazla içimden bir his devam etme dedi hayıtı da ara ara içiyorum yaa napıyım benim yumurtam tembel oluşuyor ama yani kendiliğinden bazen çatlamıyor ama kistte olmuyor öylece adet olana kadar devam ediyor ya bilmiyorum Rabbim hayırlısını versin

Bu ay hicbrsey yapmicam akışına biraKicam dedim iyide oldu sanki eşim 3 4 gundr nezle grip zatn degerlendiremedk bu hafta yumurtlama haftam önceki aylara göre hersyde bir hayır var
Bak gördünmü gerçekten her şerde bir hayır vardır. Bende yumurtlama göremesemde kendime göre kaçırmışımdır diye düşünüyorum ama hiçte belli olmaz pat diye kalırım hem şok hem mutlu olurum.

Canım hortumlu süpürge diğer ikisi var. Philips maraton için nette bi süre sonra çekim gücü düşüyor felan yazmışlar sende öyle bir sorun olmamış anladım kadarıyla teşekkür ederim canım

Ben ilk gebeliğim de lekelenme görmedim
Yerlesme kanaması gelmedi

Ne midem bulandı nede koku hassasiyet oldu
Hiçbirsey yaşamadım hamileliğim boyunca
Benimde eğer hamile isem yerleşme falan olmadı 21 gün geçti adet olmadım 28 güne 5 gün kaldı hala olmazsam test yaparım belki bu sefer lekelenme bende yaşamıcam.

Benimde ateş düşüşe geçti gibi bakalım yarın test yapacağız hakkımızda hayırlısı
Kimler var yarın test partisinde
Bende yarın test yapıcam canım aslında imkansız yani daha dün yumurta çatladı ama bildiğin hamileyken yaşadığım belirtileri yaşıyorum acaba adetin peşine direk yumurtladım mı diye içime kurt düştü keyfine bi kaba işeyip sonuca bakacam

Rabbim kucağınıza almayıda nasip etsin inşallah. Çok güzel duygular maşallah maşallah

Aynen oyle herseyde bir hayır var bu ay takipte yapmadm bazen 11. Gün bazen 15. Gün catlama oldu önceki aylarda bu ay sadece 12. Gün değerlendirdk birde bugün dünde 15. Gündü eğer bende kalırsam hamile gerçekten supriz olur Allah herkese hayırlısını versin

Amin inşallah canım, rabbim çok büyük.
Resmen hamile hissediyorum kendimi hayırlısı olsun en önemlisi o.
Sizinde evlatlarınıza rabbim sağlıklı ömür nasip etsin inşallah.
Bende bir sabah rüya gördüm uyandım büyük oğlum 13 aylıktı henüz ama acayip hissediyordum ve ihtimal vermiyordum.
Emzirdigim için adetlerim düzensizdi ve tek ilişki olmuştu ama içimdeki his durmuyordu kalktım hemen test almaya gittim ve çıkmıştı çok şaşırmıştım. Ve ilişkinin üstünden 11 gün geçmişti sadece Rabbim ol deyince oluyor. Mucize gibi birşey..

Amiin cümlemizin evladına Rabbim sağlık sıhhat hayırlı ömür versin , Allah razı olsun

Valla benim bildiğim yumurtlama ve çatlama aynı şey. Evet ateş düşünce yumurtlama oluyor ve sonrasında hormonların salgılanması değiştiği için vücut ısısı artmaya başlıyor.taa ki adete kadar. Eğer adet gelecekse ateş hormon miktarı dususuyle yeniden düşüşe geçiyor

Aminn canım benim inşallah hepimizin kucakları dolsun. Rabbim herkesin yüzünü güldürsün yeni yıla çift çift geçelim inşallah.

Anladım canım çok teşekkür ederim bu ay adet olursam diger aya düzenli takip edecem çünkü bu ay yumurtlama oldumu olmadımı bilmiyorum

Hadi insallah gerek kalmaz
İnşallah canım ayın 6. Sında ölçmeye başlamıştım 36.4 çıktıgında ama ilaç kullandıgım için hamilelik aklımda yoktu bilseydim devam ederdim birde akımtıda görmedim ondan ümidim kırıldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…